z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile2 ne kadar güzel gün geçtikçe sayımız artıyor hoşgeldin paptyacım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzularını

kızlar ben idararımı yaparken çok sancı çekiyorum tahlil yapmıştık temiz çıkmıştı ama yine zorlanıyorum çok sancıyor bebkler idrar keseini sıkıştırıyor olabilir diye geldi aklıma ama erken değilmi bunların olması için ben 17 haftalığım yaklaşık bu tarz bir sorun yaşayan varmı

rabbim insallah hayirli bi sekilde bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip eder....saglikli bir sekilde....yogun bakim cok zor oliyor ama insallah fazla kalmasiniz orda

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım daha önce hep sizi takip ediyodum zaten bende 14 haftalıgım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar ne kadar çok üçüz annesi var aramızda ne güzel yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ve hayırlı olsun demek istiyorum
pitoscugum idrar problemi gerçekten çok sinir bişe bendede temiz çıktı ama dakika bir gol bir sanırım diyer arkadaşlardada oluyordur ama ne yapalım katlanmak zorundayız hamilelik ilerledikçe daha çogalıyo bu sorun bebeler büyüdükçe mesaneyi çıkıştırıyorlarmış allahım başka sorunlar vermesinde buna katlanıyoruz

bende senin yaşağıdın problemi yaşıyorum. İdrar akımım çok yavaşladı . Bazen sancı duyuyorum. Tahlillerim temiz çıktı. Doktora sormadım problem olurmu diye.

mrb arkadaşlar.iki hafta önce kontrole gittiğimde dr.um yurt dışına gideceğini ve bu arada herhangi olumsuz bi durum olursa tedbir olarak hastanede kalmamı istediğini söyledi.apar topar hastaneye yattım ve daha salı günü geldim eve..aklım hep burdaydı neler olup bitiyo merak ettim:)
çok şükür zorlukları olsa da bebişlerim iyiler.28+4 haftalık olduk.sanki bundan sonra zaman hiç geçmiycekmiş gibi geliyo..herşeyi okuyamadım ama sanırım herkes iyi..
aramıza yeni katılan herkese de hoşgeldiniz diyorum.

Erguder maşallah sana ya neredeyse 30.haftadasın..baya az kalmış..Dilerim vaktinde ve zamanında miniklerini kollarına almak nasip olur..

Arkadaşlar dilerim sağlıkla geçiririz gebeliğimizi ve sağlıkla doğum yapmak nasip olur bizlere de..

Arkadaşlar benim 2 gündür aşırı derece mide bulantım oluyor.Bişey yiyemiyorum.Afedersiniz ama ne yesem çıkarıyorum.Bu yüzden yarın dr ye gidicem.

özge ve papatya aramıza hoşgeldiniz kızlar.

pitoscum ben ardemise katılıyorum canım çocukların cinsiyetleriyle alakası yok benim eymenim çok çabuk sıkılan ve kendi kendine az oyalanan bir çocuksenağlama.burak ilk doğdugunda çok uslu bir bebekti ama şimdi maşşallah çok hareketli,meraklı,kurcalayıcı bir bagırıyorki boş bulununca ben bile korkuyorumdelikafadulden.onur ise kendi kendine oynayabilen uykusu olsa aç olsa bile son hattine kadar dayanabilen huzursuzluk yamayan bir çocuk gamyoncuiremsu.ama ablamın bir kızı var şu anda 5,5 yaşında ama bebekken benim 3 oğluma bedel bir bebekti çok ama çok huysuz bir bebekti ablam tuvalete bile giderken kucagında tutardı şimdi 2,5 yaşında bir oğlu var pek uslu canım seninkiler nasıl olucak bakalım cinsiyetleri neydi seninklerin

teşekkürler seybaycım..inşallh siz de sağlıklı bi şekilde hiç zorlanmadan gelirsiniz bu günlere.zaman yaklaştıkça insan bi tuhaf hissediyor kendisini:)

Pitos tşk ederim canım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım ((nasibereyhan)) serklaj bilgisi için tşk ederim korkuyordumrahattın beni sağol canm ya

Bu arada yeni gelen üçüz anneleri var hepiniz hgdniz :))) ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

bende bu ayın 14 de yapılacak bu serklaj işlemi sitede bir yerde okumuştum bir bayanın sancısız banyoda bebekleri eline gelmiş onu okurken bile fenalaşmıştım düşünemiyorum ALLAH KORUSUN o yüzden bu rahim ağzına dikiş işlemini kesinlikle onaylıyorum ve şart yeni gelen üçüz anneleri sizlerinde bilginiz olsun bana ünv doktorlar herhangi bir hafta yaparız dediler ama onların herhangi bir haftasında ya ben erken doğumla kaybedersem rahim ağzı açılırsa !!! bir başka doktora daha gitmem iyi oldu en azından doktor bunu bütün çoğul gebeliklerine 14. haftada uyguluyormuş

Aynurcum hedefimiz 36 haftadan sonraa doğum yapmak ben şimdiden bebişlerimle konuşuyorum erken gelmek yok onlara tarih verdm şu tarihte gelin dedim maşallah sen 36 haftaya gelmişşin doğumunda kuvez sıkıntısı yaşammaıssın allah sağlık versin uzun ömürler versin sizlere
şimdi merak ettim canım hamileliğinde nasıl beslendin neler yedin ne bilim biraz bilgi verirmisin bizlere çömez olarak hocam::))))

nilcim ben 35. haftada dogum yaptım bizimde korkulu kabusumuzdu erken doğum kuvez sürekli her ay gittigim dr. vardı aksatmadan her ay gittim doğumuma girsin kuvez konusunda yardımı olsun diye ama bana ameliyat için verdiği günden 2 gün önce beni arayıp hastenemizde kuvözler doldu başka biryere sevk edeyim seni dedi valla başımdan kaynar sular döküldü apar topar ankaraya gittik herşeyde bir hayır vardır benim için daha iyi oldu orda 1 hafta hastanede yattım bebişlerim biraz daha büyüdü içimde kuvöze de gerek kalmadı gayet sağlıklılardı

hamileligimde en çok yediğim şey meyve,süt,ceviz,sebze ağırlıklı beslendim ilk 3 ay kilo almadım çünkü çok bulantım olmuştu.normal hamileden pek farkım yoktu hiç yatmadım son zamana kadar hep eşimin peşine takılırdım sadece sol ayagım agrıyordu biraz aksayarak yürüyordum bu arada kızlar tek ayagın agrıması sorunlu olabiliyormuş ben kasıgımdan ultrasona girmiştim .doktoruma sizler gibi serklaj işlemini sordum bana gerek yok işlemin ağır bir işlem olduğunu söyledi halbuki adam muayne bile etmemişti.belki yatırsam bebişlerim biraz daha kalırlardı

canım sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana herşeyi sorabilirsiniz elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım

mehlika tuğba ben burası haricinde benimde aynı anda doğum yapmış annelerle yazışıyorum yani agustos anneleri bölümüne giriyorum sizde ordan aynı anda doğum yapan annelerle konuşabilirsiniz iyi oluyor yeni şeyler ögreniyor insan ben mesela bebişlerimin kahvaltısına zeytin koyabilecegimi ordan ögrendim bunun giibi sizede yardımcı olabilir belki biliyorsunuzdur ama ben yinede hatırlatatayım dedim
insan aynı ayda bebeği olan annelerden feyz alıyor biirbirimize yardımcı oluyoruz şu gereklimi siznki şunu yapıyormu gibi mesela..sizede tavsiye ederim

aynurcum çok sağol canım bilgi için serklaj işlemi yapılmamış ama önemli olan sağlıkla bebekleri getirmişsin maşallh bende senin dediğin tarzda besleniyorum 47 kilo ile başladım ilk 1,5 ay 4 kilo aldım sonra 3, ay bitti öyle kaldım o kiloda şimdi 51 kiloyum heralde bundan sonra alırım ama karnım büyüdü benim belli oluyor hamileliğim :))

bu kuvez muhabbeti çok canımı sıkıyor artık o zaman gelsin düşüneceğiz bişiler sen gibi bakarsın bende farklı bir şehire gidebilirim

herkese merhaba biraz önce geldik doktorumdam herşey yolunda şükür kuzularım kocaman olmuş haftaya göre gramları bile fazla çıktı doktorum karnımın aşırı büyük olduğunu söyleyip takıldı iç organlarının gelişimi falanda iyiymiş maşallah idrar sorunuda bebkler sıkıştırıyor dedi eğer sorun çok şiddetlenirse sonda takılcakmış inş olmaz kaburgalarımı söyledim bunlar iyi günlerin dedi bebkler büyüdükçe olucakmış 12 kilo almışım toplam ama sen iyisin bebkler büyük dedi normalmişim yani bizden bukadar teyzeri hımm bide kızım kardeşinin üstüne çıkıp uyumuş çok komik bir resim çekildi

Bu mübarek cuma vaktinde hepimizin duaları kabul olur ve her zaman güzel haberler vermek ve duymak nasip olur inşallah....

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ya bişi sorcam benim değerim 12.gün 356ydı yarın tekrar testim var.dpktor 20 gün sonra hem kalp atışını hem keseleri görürüz dedi.ama ben meraktan ölürm en azından keseleri dshs erken göremezmiyim

umudumsun ben sonucu öğrendikten 15 gün sonra gitmiştim 2 tanesinin kalp atışını görmüştüm keselride tabi bir hafta sonra falanda üçüncü bebişin kalp atşı duyuldu daha önce gitsen keseleri görebilirsin ama kalp atışlarını bilemiycem tüp bebk yapıldı sanırım merkezin nersiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…