z Anneleri biz de burada bulualm

herkesin ii olmasına çok sevindim arkadaşlar inşallah hep böyle devam ederiz bu arada benim bugün bel ağrım başladı sabahtan beri geçmedi benim gibi olan varmı.birde doktorum bana sürekli yatmamı söylüyor sizler kaçıncı haftada yatmaya başladınız

umudumsun en güzeli kalp atışlarını duymak emin ol ozaman işte bebklerim diyebildim ben beklemek zor haklısın ama bir taşta iki kuş vurmuş olucan inş

edika hoşgeldin canım ben transferden bugüne kadar hep yatmak zorunda kaldım doktorumda bana yatıcaksın diyor ayakta durma fazla günlük işlerini bile dinlenerek yap dedi ben 16+5 oldum sen ne kadarlıksın bel ağrısı daha çekmedim ama arada kalçam ağrıyor benimde

maşallah edikacım bugün geldim doktordan bebkler idrar keseini sıkıştırmışlar zor yapıyordum diye anlatınca doktorum bu çok iyi günlerin dedi bebklerin kaç grm peki

pitos benim bebişler 2 erkek 1 kız kız geçen hafta 225 gramdı ama erkekleri ölçemedi erkekler birbirine çok yakın olduğu için ölçemiyorum dedi dr .seninkiler nasılmış canım

benimde iki erkek bir kız edikacım 178 gram 173 gram ve 171 gram çıktılar maşallah senin kuzunun gramımı fazlamı normalmiymiş

Ben günlük işlerimi yapıyorum...yatmıyorum yani..hiç yatmadım da zaten..ilk başlarda uyku bastıyordu..o kalmadı artık..belim sırtım ağrıyor benim de..biraz iş yapıyorum yorulduğumda mutlaka uzanıyorum..karnım da epeyce büyüdü..Haftaya ayrıntılı ulturasona giricem ben de..Bebeklerim maşallah kıpır kıpır..sağda ikizlerim solda tek bebeğim var.tek olan baya hareketli..ancak ikizler arada vuruyor..hangi bebek vuruyor bazen anlayamıyorum...

pitos canım doktor normal dedi benim kız zaten sağ tarafta rahatı yerinde erkekler solda bana ultrasonda erkekler daha küçük gibi geliyor ama doktorumuz 3 ününde gelişimleri iyi diyor.seybay ne güzel bebeklerin kıpr kıpır ben hala hissetmiyorum ya acaba benim algılamadamı problem var pitos sende canım maşallah baya erken hissettin heralde hareketlerini

evet edikacım ben 14. haftalarımda hissetmeye başlamıştım benim kuzularımda aşırı hareketli hatta döndüğünü bile hissetmiştim iki kez soldaki bebişimi bazen geç hissedilebiliyormuş ama belki seninde öyledir bide sırt üstü uzanınca daha çok hissedilirmiş ben denemedinm ama

seybay peki dışarı çıkıp geziyormusun yani ortalama ne kadar ayakta kalıyorsun peki seni,nkilerin cinsiyeti neydi

pitoscum...dışarıya çıkıyorum ama fazla yürüyünce ya da gezince yoruluyorum hemen eve atasım geliyo kendimi..halsizlik oluyor...
ikizler erkek..tek bebek belli değil..Genelde de 2 erkek ..1 kız oluyor..nasıl bir tesadüftür...kızlar şu an ilaç olarak ne kullanıyorsunuz..

evet seybaycım benimde çok dikkatimi çektikimid uysam hepsi nerdeyse 2 erkek bir kız bekliyor inş seninde 3. kızdır bana bugün demir ilacı verdi coraspirin folbiol elevit magnezyum kullanıyorm ben sen

ben bebek aspirini elevit demir hapı kullanıyorum birde haftada bir proluton diye bir iğne vurulıyorum

pitoscum herşeyin iyi olmasına sevindim tatlım büyüdüksıra daha agırlaşacaz daha çok şey bekliyo galiba bizleri
edikacım ne güzel 2 oglunuz 1 kızınız bende merak ediyom cinsiyetlerini 1 tanesine kız dedi ama gerisini söylemedi bide benim doktor hiç kilolarını ölçmedi bebeklerin bende merak ediyorum iyimi diye
seybaycım seninkiler geç gösterecekler heralde cinsiyetlerini bende şuana seningibi geziyorum falan ama çok çabuk yoruluyorum

bide bana bebeklerinizin fotograflarının oldugu bölümün linkini verirmisiniz kızlar bende merak ediyorum aryorum ama bi türlü bulamadım

allaaah ne güzel kızda var erkekte tabi sağlıklı olsunda bende öyle isterdim:)) toptan imalat değilmi nede olsa aradan çıksın dimii:)))

bende 13 haftadayım ama hareketlerini hissetmedim çok merak ediyorum bir kaç kere bişi hissettim hava dolaşır gibi sanırım hava dolaşmış bida olmadı :)))

edika canım o iğne ne için neden yiyorsun ilk defa duydum bende hamileliğimin 10 haftasına kadar ovtrelle çatlatma iğnesi olarak kullanılan iğneyi yemiştim hamilelik doneminde ama şimdi yemiyorum

bide ben vitamin megadyn kullanıyorum crinone jel kullanıyordum doktor bırak dedii birde demir ilacına başlama dedi şimdi dedi... folic plusu bıraktım 9 . hafta artık ööö gelmişti 2 kutu bitirdim ondan ben demir şurubu aldım midem hassas dedim oda bana ferimaxı yazdı ama daha kullanmaya başlamadım birde omega hapları varmış balıkyağı olanlar ben şimdi balıktan tiksindim yiyemiyorum doktora dedik hayır hap önermiyoruz balık yiyeceksin dedi 3 tane doktora gittim üçüde aynı şeyi söyledii napim dışarda yicem artık zorlıcam o konuda kendimi hala kokulara karşı çok hgassasım ben ya bu ne zaman geçer

Son düzenleme:
Kızlar slm herkese yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.Ağrısı sızısı olanlar sıkın dişinizi.ben hiç yatmadan yerimde bile durmadan geçirdim hamileliğimi.Ama müthiş kaburga ağrısı çektim.sağ böbreğim büyümüştü, bebişimin birinin kafası sürekli kaburgama baskı yapıyordu.hele o idrar meselesi yok mu... gece 8 defa kalktığımı hatırlıyorum.erguder sen ve hazalaslının az kaldı sanırım.son haftalar bana çok uzun gelmişti.Ama zaman çabuk geçiyor.Sağlıkla kavuşun bebişlerinize.öptük sizi.

nil o iğneleri ortalama 15. haftadan beri vuruluyorum doğuma kadarda vurulacakmışım doktorun dediğine göre erken doğum olmasını önlüyormuş benim doktor çok hassas bu iğne konusunda her gittiğimde soruyor aksatmıyorsun dimi diye hatta bazen bu iğnelerle rahat 30. haftayı görürsün filan diyor canım valla bizde oluyoruz artık

hamileliği yatmadan geçirenler ne güzel ben yatmaktan sıkılmaya başladım artık yanımdada kimse yok yazık herşey eşime kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…