z Anneleri biz de burada bulualm

Edika özellikle yatarak geçirmenin sebebi nedir..Ben şükür gündelik hayatımı gayet rahat devam ettiriyorum..sadece çabuk yoruluyorum o kadar...benimdr. kendini yorma ve seyahat falan yok dedi..Ben dediğin iğneleri bilmiyorum...kendimi bazen tek bebek varmış gibi hissediyorum..ilerde çok yatarım zaten..karın iyice büyüyecek..iş yapamayacak hale geleceğim ne bileyim...şükür ki 5 ayım rahat geçti..asıl bundan sonra önemli olan..ALLAH dert keder vemesin hiçbirimize...

canım kan tahlilinden 2 hafta sonra çağırıyorlar dr.lar..öncesinde keseyi embriyoyu göremeyebilirsin..

o iğneyi bende sorayım doktoruma ::)

bende ev işlerimi kendim yapıyorum yemek vs... çok fazla temizlik işine giremiyorum eşime yaptırtıyorum çabuk yoruluyorum bende açıkcası çok korkuyorum çevreden çok baskı olunca aman bunu yapma aman şunu yapma vala bana gına geldi artık herkesin bilmiş tavrından ....zaten hareket yapmıyorum yürümüyorum dışarı hafatada bir çıkıyorum e o kadar da evin içinde dolanayım değilmi ayrıca benim doktorlarım yat diye hiç bir zaman demediler transferde bile söylemediler tabiki hopbidi hopbidi hareket etmemek şartıyla :)))

umudumsun hayırlı olsun canım senin değer yüksek çıkmış 4 düzmü neee:))) ben 14 gün hamile olduğumu öğrendim 7 gün sonra keseleri gördük ama sadece ikisini gördük diğer 3, kese 8. hafta göründü kalp atışıyla birlikte benimle aynı zamanda transfer olan bir arkadasımın o gün gözükmemişti doktor endişelenme değerin iyi ama keseler görünmedi henuz çok erken demişti 3 gün sonra gel demişti o değişiyor sanırım...

arkadaşlar yatmayıp iş yapan arkadaşlar.imrsniyorum size.ama doktorlara bakmayın birininki diğerine tutmuyor.kötü bir durum olsa bizim kadar kimse üzülmez.benim doktorumda gezmek tozmak yok.yatacaksın oturabilirsin arada dedi.iş yapmak şurda dursun biraz fazla oturayım veya evde gezineyim kendimi acaip suçlu hissediyorum.evimi barkımı bırakıp anneme geldim o bakıyor sağolsun.eşim hafta sonları geliyor.sizler yanlızmısınız Allah yardımcınız olsun.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

canım ben yalnızım ailem kayınvalidem bulunduğum şehirde değil..onlar gelelim diyor ama şükür ben iyiyim ilerde daha çok ihtiyacım olur sizlere diyorum ..5.ayım bitti..artık önümüzdeki günlerde ihtiyaç duyacağım onlara..bebeklerimiz sağlıklı gelişsinler de herşey hallolur...

mrb arkadaşlar..
mehlikacım dediğin gibi az kaldı ama sanki ağır çekim gidiyor günler artık..bi türlü geçmek bilmiyor!
nesibe reyhan ben de senin gibi annemde kalıyorum,eşim arada geliyor.böyle çok zor oluyo tabi ama insan korkuyor da!artık baya ağırlaştım.yarın 29 hafta bitiyor inşallh.hareketleri çok kuvvetlendi,canımı acıtıyorlar bazen..inşallh sağ salim atlatırız bu günleri,bebişleri kucağımıza alınca eminim hepsi unutulur:)
rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasib etsin inşallh..

nasibereyhan canım bende senin gibiyim biraz ayakta kalsam sanki bebeklere kötülük ediyor gibi geliyor.ne güzel annenin yanındasın bende çok istedim ama yol çok uzak olduğu için doktor izin vermiyor annemde gelemiyor

kızlar hepinize selamlar umarım hiçbirinizde bi sorun yoktur be bugün bebişlerime hastane çıkışı aldım insan o minicik kıyafetlere bakınca çok garip oluyo miniminnacıklar iki mavi bi pembe aldım dogum yaklaştıkça insan hem heyecanlı hemde endişeli oluyo yani çok tuhaf duygular içindeyim

hazalaslı ne güzel ya..ben bile heyecanlandım sen anlatınca:)inşallh hep güzel günlerde kullanırsın aldıklarını.biz de bu hafta alıcaz inşallh kuzucuklarımızın ihtiyaçlarını.
sanırım aynı şeyleri hissediyoruz..yaklaştıkça çok tuhaf duygular kaplıyor insanı..

Erguder ve nasibereyhanBu topicte üç bursalıyız.Bursada nerde oturuyorsunuz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz...

selam arkadaşlar bende 14 haftama giricem bende ağrılar başladı karnımda sizdede böyle oldumu bazen iğne batar gibi değişik yerlerde oluyor ??? normal mi bu

kızlar ya bana biriniz arkadaşların bebeklerinin oldugu linki verebilirmisiniz merak ediyom nasıl oluyolar diye
nilcim bendede oluyo canım o agrılar doktorlar normal diyo genişliyo karnımız artık ondanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…