z Anneleri biz de burada bulualm

emine sebe hoşgeldin aramıza ne güzel ya 31 haftayı görmüşsün darısı bize umarım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişlerini benimde az kaldı sen epey agırlaşmışsındır artık

Arkadaşlarım nasılsınız..Dilerim herşey yolundadır..Yarın detaylı ulturasona gireceğim üçküçük melekle..Çok heyecanlıyım ve endişeliyim..Sağlıkla geçsin inşallah..

Doğum yapmış anneler ve adaylar...Kaç kilo aldınız.. Ben 63 ile başladım 75 im..Çok aldım yada alıyorum..Daha 5.aydayız..Aldığım kilolar dert değil yeterki sağlıksal sorunlara neden olmasın..

a.s.seybaycım bende başta 3 vermiştim.odahil 5 klg aldım.19.haftadayım bundan sonra bende hızlancam gibi gözüküyor.ama bebişler alıyodur canım merak etme.kilosu düşük anneler daha çok kilo alıyor.anladığım kadar.ben zaten 75le başladım oyüzden hiç ihtiyacım yok.bebişler büyürde ben büyümem inş.canım sen bursada nerde oturuyorsun.doğum acıbademdemi olacak.yarınki haberlerini bekliyoruz.Şenizhihoyyyt

hazalisi emine ergüder ne durumdasınız.karnınız çok büyüdümü.uyuma yatma kalkma problemleriniz oluyormu biraz bahsedin.canlar.inş bizlerde geliriz ogünlere.ALLAHA Emanet olun bütün arkadaşlar.hihoyyyt

nesibecim benim karnım baya büyüdü.her gören doğum yakın herhalde diyor.hiç bilmeyenler bile ikiz mi diye soruyorlar.yatıp kalkarken zorlanıyorum çoğu zaman..bi de bu hafta hiç sağıma soluma dönemiyorum yatarken.tamamen sırtüstü de yatamıyorum..kuzucuklar iyi olsunlar da inşallah bunların hepsi geçicek...hergün biraz daha ağırlaştığımı hissediyorum sanki.
bu akşamüstü kontrolümüz var.inşallh büyümüştür ve iyidir bebişler..
hepimizin sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almamız duasıyla..

seybaycım ben 46'la başladım şuan 65 kiloyum.baya bi aldım.vücudum bu kadar ağırlığa alışkın olmadığı için o da zorluyor sanırım beni.
ayrıca sen çok kilo almamışsın ki!ben 5.ayın sonunda tam 14 kilo almıştım..senin bütün kilon bebişlerdedir korkma sen..

arkadaşlar bende hala gebelik önceki kilomdayım 78 kiloyum daha hiç kilo almadım ama heralde bu haftadan sonra başlıcam almaya çünkü karnım baya büyümeye başladı . yalnız ben ilk 3 ayda nerdeyse 5 kilo vermiştim onları aldım sadece . ne güzel herkesin iyi gidiyor heralde gebeliği inşallah hep böyle olur aman nazar değmesin maşallah herkese

kızlar bende kilo almadım 47 ile 48 arasındaydım şimdi 51 kiloyum bebişlerimiz alsın zati biz napıcaz dimi dünden beri midem çok kötü tam düzeldi derken noluyor anlamadım yemek yemeğe korkar oldum acaba asıl şimdimi başlıyorkii CADIARZU

birde ben biraz önce doktordan geldim bebişlerim iyiler doktoru biraz sıkıştırdık cinsiyetleri hakkında bir kız bir erkek birde süpriz dedi % 60 dedi bilmiyoruz artık biizm için sağlıkları tabiki önemli birde ben 14 haftamdayım artık korkma dedi 2 hafta daha geçsin bunun devamı rahat gelir dedi kuvez sorunlarını da bize yardımcı olacaklarr bizi raahtlattılar ünv hastanesi ayrıca serklaj için şu an gerek yok ölçtü rahim ağzını haftaya bir daha bakalım olmassa yapalım dedi koruma olarak ...

Bursalı arkadaşlar ben ataevler-fethiye arası bi yerdeyim...Acıbademde tüp bebek yaptırdım..evet allah o günleri sağlıkla göstersin inşallah acıbademde doğumu düşünüyoruz.çünkü benim acıbadem sigortam var..yoksa ne mümkün acıbademin fiyatlarını karşılamak...

en çok kiloyu ben almışım anlaşılan 51 le kilo aldım şimdi 63 kiloyum ama sırf karnım çıktı desem yeri doktorum bile şaşırdı görünce:)

erguder güzel haberlerini bekliyoruz
xxnilxx canım hayırlı olsun bence ötekide erkek çünkü genelde öyle oluyor

hazalaslı sen kocaelinde hangi hastahaneye gidiyorsun

Son düzenleme:
sağol pitoscum bende artık sadece göbeğime alıyorum ama yüzümdeki sivilceler gitmedi ben çok sivilcelendim sizdede varmı böyle birşey birde 2, ve 3, ayda acayip bir ekşi isteğim vardı şimdi gittii çok hayret ediyorum kendime nasıl yemişim o ekşi yiyecekleri :uhm:

xxnilxx bende sivilce falan olmadı şükür aslında rahat bir dönem geçirdim şu zamana kadar her yönden inş sonuna kadar herkes için böyle olur benim burun kanamam oldu ve hala devam ediyor herkeste farklı farklı demek aaa bende çok ekşi yemiştim limonu ısırıyordum şimdi düşününce bile içim tuhaf oluyorr

pitos çok teşekkür ederim canım..
xxnilxx ben de senin gibi deli gibi ekşi yiyordum,sonra birden kesildi.turşu sularını bardağa koyup içiyordum,düşün artık:) bende sivilce olmadı,1-2 kere burnum kanadı.
1 hafta öncesine kadar çatlak ta yoktu,bi sabah bi kalktım karnım harita gibi..dehşet kaşınıyo..

bu arada dr.um yarın yine yatırıyor hastaneye,yine konferansı olacakmış çünkü..haftaya perşembeye kadar ordayım..inşallah döndüğümde herkes hala çok iyi durumda olur..
allaha emanet olun arkadaşlar...

günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
erguder allah yardımcın ollsun canım
kızlar bişey sorucam ben hala bebişlerin hareketlerini elimle hissedemiyorum 17+3 oldum sizce erkenmi eşim sabırsızlanıyor aslında daha çok

canım hayırlısı olsun güzel haberlerle gel a.s.

pitos heralde canım yakında hissedersin 18 haftalıkken hissediliyormuş bende çok sabırszlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…