z Anneleri biz de burada bulualm

kızlar şu anda mideniz ne durumda hala kokulara karşı hassaslık ve mide bulantısı öğrme varmı sizdee

kızlar ben iki gündür bebişlerimin hareketlerini hiç hissetmiyorum biri oynamasa öbürü oynardı ne yaptıysam kımıldamıyorlar acaba çokmu pimpiriliyim doktorumu aradım ameliyattaymış çıkınca arıycak 18 haftalığım bu tarz şeyler yaşadınızmı hiç

canım iyi düşün bişey yoktur..ben deha 12 haftalığım bilemiyorum ama...bazen böyle farklılıklar olabiliyormuş...

selam ben dediğin durumu iki kere yaşadım.
iki gün bebeklerimi hissedemedim. Ama sonra kıpır kıpır oldular.
Hatta ultrasonda girdim pimpiriklendiğimden. Doktora çaktırmadım endişemi ama. Doktor öksür dedi. Uyuyorlrdı çünkü.
Kalp atışlarını baktı atıyordu. ama miniklerim yorgun düşmüş uyuyorlardı.
Canını sıkma . Oluyor yani. Uyku periyotları değişiyor.:1hug:

açelyacım çok sağol içimi rahatlattın bir nebze oyy anne olmak ne kadar zormuş şimdiden üzüyorlar annelerini bu cadılar ne yapıcaz bilmem:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

açelyacım çok sağol içimi rahatlattın bir nebze oyy anne olmak ne kadar zormuş şimdiden üzüyorlar annelerini bu cadılar ne yapıcaz bilmem:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canim 17 haftalik erken hareketini hissetmen ici n 20 haftalikken hissedilir benimde 3 cocugum var:CüvCüv:

slm kızlarr
nasılsınız bakalım ben bebişilerle uğraşıyorum valla bu günlerinizin kıymetini bilin yatın durun sinamaya tiyatroya falan gidin ben artık hiç birine gidemiyorum anca koştura koştura ihtiyaç için dışarı çıkıyorum hava iyi olursa oğluşlarla çıkıyoruz napalım canları sağolsun.öptüm hepiniziiiii

bizde senin tam tersiini düşnüyoz sağ salim doğuralımda nasıl olsa bakılır diye:))
iyi olduğunuza sevindik

bilirim ben 15 haftama giricem artık hala çok fazla iştahlı değilim zaten önceden de öyle çok yemek yemezdim

:CüvCüv:aynurcum iyi güzel diyosunda bizde onlara birşey olmasın diye gezinemiyoruz .şimdiden onların komutundayız.senle farkımız yorulmuyoruz ama hapislik aynı.yeterki iyi olsunlar.bizde senin haftana kadar dayanırız inşaallah kuzucuklarınıda öptüm canım.Allaha emanet olun

kaydirigubbakcemile2aynurcum ve bebişi olan arkadaşlar sütünüzü veriyosunuz değilmi.nasıl pompa tavsiye edersiniz şarjlı olanlar daha kolay olur bize gibi geliyor.baş edebiliyomusunuz mamayı ne aralıkta veriyosunuz.ben emzirmeyi çok istiyorum inş sütümüz çok olur .öptüm.sizi bebişleri.a.s.

canım ben kilolarını sormayı unuttum ama boyları 14. hafta 7 şer cm küçükmü sizce ??? üçüde hemen hemen aynı boydaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…