z Anneleri biz de burada bulualm

benim 18.haftada kızım 225 gramdı erkekleri ölçememişti .bakalım ayın 22 sinde gitcez birdaha inşallah o zaman erkekleride söyler

:ecrin_bebek:seybaycım ultrasonun nasıl geçti.bende salı günü gircem inş ayrıntılıya.zor oldumu.iki üç saat sürer dediler bana .senin ne kadar sürdü.bebişler nasıllar kiloları sağlıkları inş iyidirlera.s.a.s.

kaydirigubbakcemile2arkadaşlar bu arada bana reyhan derseniz sevinirim.nasibeyi kullanmıyorum.insan alışkın olmayınca yadırgıyor.teşekkürler.kendinize iyi bakın.Şeniz

mrb kızlar reyhancım sen kaç hftalıksın
bende pazartesi günü gidecem konturole allah izin verirse inş bebişlerim iyilerdir:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar birşey sorucam şimdi ayrıntılı ultrason diyorsunuz yaa ben şimdi merak ettim o zamana bende gelicem elbette inş tabide şimdi o ultrasonda bişi çıktı diyelim ne olacak o saatten sonra napabilirizki öyle değilmi şimdi benim kafam karıştı bu ayrıntılı ultrason olayı ne için veya ne gibi önlemler için gerekliymiş

benim doktorum ısrarla bir dr. ismi verdi..ayrıntılı ultrason için muhakkak ona gidin lütfen dedi...türkiyenin en iyisi imiş..ama üçüz fiyatı 700 lira randevuyu aldık mecburen...napalım dr.bu kadar ısrar edince seçenek kalmıyor...siz ne dersiniz...

bahsettiğin doktor atilla beymi acaba. Banada o fiyatı verdiler.

arkadaşlar benim doktorumda gerek duymadı ayrıntılı ultrasona bize eğer bişey çıksa aldırabilcekmisiniz dedi biz bu saatten sonra aldıramayız dedik o zaman hiç kafanızı karıştırmayın dedi

kızlar mrb biz bugün doktora gittik ama armadan gitmiştim doktorum yurt dışına gitmiş hastaneneded rahmime çok fena bi agrı saplandı zor yürüdüm resmen ordaki başka doktora gözüktüm iyiler dedi ama biz tekrar perşembe günü gidecez ama bu doktor 1 kızımızın 1de oglumuzun olacagını söyledi digeri arkaya saklanmış onu göremedi ama kıpır kıpırlardı ya izlemeye doyamadım bebişlerimi allahım hepimize bebeişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

canlar ben geçen çarşamba ayrıntılı ulturasona girdim...aslında üçüz gebelik yaşadığımız için risklerimizde fazla..gerek var mı yok mu bilmiyorum ama ben girmeyi tercih ettim..eğer herhangi bir problem çıkarsa önlem alınabilir belki diye...ya da herşey yolundaysa içimi daha rahatlatmak için..benim bebeklerin ikisi tek yumurta ikizi..ve ayrı yumurta ikizlerinden daha riskli durumları oluyormuş..nitekim de öyle oldu..üç bebeğimin anotomik olarak uzuvlarında organlarında ölçümlerinde bi problem yok ..ancak...tek yumurta ikizlerinde ikizden ikize transfüzyon sendromu diye bi durum var..ve ikizlerim ortak damarlardan beslendiklerinden biri çok fazla gelişirken ..diğerinin gelişimi yavaş..birinin amniyon sıvısı fazla...diğerinin az..bu iyi bi gelişme değil yani..duruma bakılacak ve doopler ulturasonla durumları takip edilecek..Bebeklerim için dua ediyorum..dilerim herbirimizin bebekleri sağlıkla gelişir..

seybaycım inşallah sorunsuz bir süreç geçer canım bizimde dualarımız bebeklerinle peki takip sırasında doktorunun yapmanı istediği birşey oldumu

canım duacıyız bizler zaten Allaha emanet bu yola çıkmadıkmı tabiki biraz bebişlerimizden birisi küçük birisi biraz daha onlara göre büyük olabilir sanırım onun göstergesidir böyle düşünelim kötü düşünmeyelim bence ciddi anlamda bir sorun yoktur zaten hızla gelişim gösteriyorlar onlar savaşçı bebekler :asigim:

herkese merhaba nasılsınız kızlar mehlika aynurr tuba hazal nerdesiniz artık uğramıyorsunuz umarım siz vev bebişleriniz iyidir biz iyiyiz şükür cuma günü kontrolüm var şimdiden çok heyecanlıyım zaman geçmiyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…