Nasilsiniz kizlar bebisler nasil?
benim doktorum ısrarla bir dr. ismi verdi..ayrıntılı ultrason için muhakkak ona gidin lütfen dedi...türkiyenin en iyisi imiş..ama üçüz fiyatı 700 lira randevuyu aldık mecburen...napalım dr.bu kadar ısrar edince seçenek kalmıyor...siz ne dersiniz...
atıl yüksel isim yazmak doğrumu bilmiyorum.....bahsettiğin doktor atilla beymi acaba. Banada o fiyatı verdiler.
atıl yüksel isim yazmak doğrumu bilmiyorum.....
canlar ben geçen çarşamba ayrıntılı ulturasona girdim...aslında üçüz gebelik yaşadığımız için risklerimizde fazla..gerek var mı yok mu bilmiyorum ama ben girmeyi tercih ettim..eğer herhangi bir problem çıkarsa önlem alınabilir belki diye...ya da herşey yolundaysa içimi daha rahatlatmak için..benim bebeklerin ikisi tek yumurta ikizi..ve ayrı yumurta ikizlerinden daha riskli durumları oluyormuş..nitekim de öyle oldu..üç bebeğimin anotomik olarak uzuvlarında organlarında ölçümlerinde bi problem yok ..ancak...tek yumurta ikizlerinde ikizden ikize transfüzyon sendromu diye bi durum var..ve ikizlerim ortak damarlardan beslendiklerinden biri çok fazla gelişirken ..diğerinin gelişimi yavaş..birinin amniyon sıvısı fazla...diğerinin az..bu iyi bi gelişme değil yani..duruma bakılacak ve doopler ulturasonla durumları takip edilecek..Bebeklerim için dua ediyorum..dilerim herbirimizin bebekleri sağlıkla gelişir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?