arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum içinizde hamileliğinde sir ağda yaptıran var mı?bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
Slm kızlar aranızda üçüzü olanı vardır herhalde bizde burda takılalım benim ellerinizden öper 3 tane oğlum var şu anda 4 aylık oldular başka üçüzü olan varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim hadi gelin konuşalım
seybaycım bunlar olabilen şeyler.kendine çok stres yapıpta benişlerinide üzme.bak sağlıkları iyi çok şükür.sen bol istirahatle ve çok su içerek bunu yenersin.benimde kaybettiğim üçüzlerimin ikisinin plesantası birdi .bunlarında öyle.doktor bir sorun olur demedi.diğerlerinin birisinin kilosu daha azdı.ama kilolulardan daha çok yaşadı.inşaallah bi en az 7 ayı doldursak risk baya bir azalıyor.kendine çok stres yapma hep olumlu düşün ki.rabbim olumlu etsin.Allaha emanet olun
a.s.seybaycım benimkilerin keseleri ayrı .sadece ikisinin plesantası beslenme kanalları bir.bunun risk olduğunu söylemedi doktorum.ama öncekilerin doğumunda biri canlı doğdu plesenta çıkınca diğeride.fakülteye gidinceye kadar karnımda öldü.oda canlıydı aslında kardeşi çıkınca öldü.ondan dolayı korkuyorum bende.doktor bişey demedi.bununla ilgili.seni çok iyi anlıyorum canım.Rabbim kolaylık versin.peki bu işlem yapılırsa risk ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?