z Anneleri biz de burada bulualm

seybay bozma moralini allah büyük herşey yoluna girer inş.tek yumurta ikizlerini duyunca çok şaırdım.kaç tane embriyo transfer edilmişti.her embriyo ayrı kese olur zannediyordum ben?

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum içinizde hamileliğinde sir ağda yaptıran var mı?bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

edikacım daha önce yaptırdınmı sir ağda bana çok alerji yapıyor mesela eğer daha önce yaptırdıysan yapılmasında bir zarar yok diye biliyorum ama yaptırmadıysan önce dene alerji yapıcakmı diyee peki ağdayı kendiniz yapabiliyormusunuz ki ben karnımdan göremiyorum çok zor oluyor krem kullanmaya başladım

canım daha önce yaptırmadım artık kendimde yapamıcam karnımdan yapamıyorum onun için ağdacıya gideyim diyorum ama acaba zararı olurmu diyede korkuyorum doktorada sormaya çekindim

mrb arkadaşlar..inşallh herkes iyidir..
seybaycım hiç canını sıkma,allahın izniyle buralara kadar geldik,inşallh sağ salim alıcaz hepimiz bebişleri kucağımıza!

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum içinizde hamileliğinde sir ağda yaptıran var mı?bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

edikacım ben de karnımdan hiç bişey göremediğim için aynı şeyi düşündüm.dr.uma da sordum ama izin vermedi canım.yani canın yanar ini bi hareket yaparsın,bi olumsuzluk olmasın dedi.

slm kızlar
seybaycım dualarımız seninle canım kendini üzme allaha dua et
edikacım canım ben sürekli sir kullanıyorum hamileligimdede bir kere dışarıda yaptırdım hiç bir problem olmadı tavsiye ederim

seybaycım bunlar olabilen şeyler.kendine çok stres yapıpta benişlerinide üzme.bak sağlıkları iyi çok şükür.sen bol istirahatle ve çok su içerek bunu yenersin.benimde kaybettiğim üçüzlerimin ikisinin plesantası birdi .bunlarında öyle.doktor bir sorun olur demedi.diğerlerinin birisinin kilosu daha azdı.ama kilolulardan daha çok yaşadı.inşaallah bi en az 7 ayı doldursak risk baya bir azalıyor.kendine çok stres yapma hep olumlu düşün ki.rabbim olumlu etsin.Allaha emanet olun

yaaa maşallah çok tatlılar... ben bir tane zor uğraşıyorum, çok zor olmalı...

kızlar merhaba hepiniz iyisiniz inşallah benim doktorum yurt dışına gittigi için beni hastaneye yatırdı gözetim altında olmam için bir haftadır ordaydıım allahım ev gibisi varmı ya ben şu an 30. cu haftadayım bebişlerim birer buçuk kilo olmuş maşallah ben artık çok fazla zorlanıyom özellikle sol bacagım beni mahfediyo uyku artık haram zaten ne yapalım katlanacagız bebişlerimizin saglıgı için benim karnımda bu hafta harita gibi olmuş

reyhancım canım...her iki gebeliğinde de tek yumurta ikizlerine gebe kaldığını bilmiyordum..ılk kaybettiğin bebeklerini erken doğumla neden kaybettin..Şimdi benim en büyük riskim tek yumurta ikizlerimin ikizden ikize transfüzyon sendromuna sahip olması...birinin amniyon sıvısı fazla..diğerinin az....ve büyük bir risk altındayız ...her an erken doğumla bebeklerimi kaybedebilirmişim bu nedenle..dün bir profla görüştük istanbulda..tek yumurta ikizlerinden birinin göbek bağının yakılması ile bir şans veriyor bizlere..yani bir bebeği öldürünce..Böyle olursa ancak ikizlerden birinin ve tek bebeğimin yaşama ihtimalinin olacağını söyledi.yoksa bebeklerimin tümünü en yakın zamanda kaybedermişim....o kadar kötüyüz ki eşimle...

Son düzenleme:
reyhan seybay allah yardımıcınız olsun kızlar allahtan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar inşallah melekleriniz sağlıkla gelirler

merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış bebişler büyümüş kilo almışlar doktorum yatmam konusununda yine uyardı zaten hep yatıyorum bebişer için cd verdi doktorumuz ama açılmıyor nedense hevesim kursağımda kaldı yani gülümserkende resim çekildi ki bebişim biride ağzı açık çekildi herkes bir aledi yaniii maşallah kuzularıma onları iyi görünce moralim düzeldi

pitos bende geçen sefer kontrole gittiğimde benimkiler box maçı yapıyolardı ben yandım valla büyüdükçe
beni mahvedecekler :)))) ama net olarak cinsiyetleri tam belli değil bu seferde farklı söylediler sen kaçıncı haftadasın

bu arada salı günü serklaj içn gidiyorum birazcık ta korkuyorum

evet xxnilxx bu bücürler bizi mahvedicekler anlaşılan ben şuan 19.haftadayım canım ama erken öğrendim cinsiyetlerini her gittiğimdede baktırıyorum
allah yardımcın olsun ama ben çok araştırmıştım herkes çok basit olduğunu söylüyor korkma olurmu bebişlerin için herşey dualarım seninle:1hug:

a.s.seybaycım benimkilerin keseleri ayrı .sadece ikisinin plesantası beslenme kanalları bir.bunun risk olduğunu söylemedi doktorum.ama öncekilerin doğumunda biri canlı doğdu plesenta çıkınca diğeride.fakülteye gidinceye kadar karnımda öldü.oda canlıydı aslında kardeşi çıkınca öldü.ondan dolayı korkuyorum bende.doktor bişey demedi.bununla ilgili.seni çok iyi anlıyorum canım.Rabbim kolaylık versin.peki bu işlem yapılırsa risk ne kadar.

reyhancığım....benim bebeklerin birinin plesentası ayrı..diğer ikiz bebeklerimin plesentası bir..sanırım aynı durumdan bahsediyoruz seninkilerle..yani tek yumurta ikizleri ancak keseleri ayrı plesenteları bir..umarım anlatabilmişimdir..
Bir an önce ya dediğim işlemi yaptıracağız..yani ikizlerden birini feda edeceğiz..ya da yaptırmazsak erken doğumla kaybedeceğiz..yaptırmazsak %100 riskliymişiz..yaptırırsakta canlı kalan ikizin yaşama ihtimali %70 miş..ama biz yine de tatmin olmadık bu durumdan..benim içimden geçen aslına bakarsan herşey takdiri ilahi..6 aylık oldum neredeyse..Bi bebeği alsam diğer bebeklerimin yaşama garantisini kim verecek..işlemi yaptırmasam tüm bebeklerim risk altında..ama allah büyük ol derse ne güzel mucizeler de olur..karmakarışığız aslında..çok zorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…