z Anneleri biz de burada bulualm

seybay ben bu sitede hep ilkleri duydum ilkleri yaşadım senin bahsettiğim şeyide ilk defa duydum tıpkı rediksiyon yaptırma ile yaptırmama arasında bir seçim gibi Allah yardımcın olsun canım ya vala diyecek bişi bulamıyoruz aynı durumda biz olsak dedim napardık tabiki çok zor sonuçta alacağın kararlar sağlık için olacak vicdanın da rahat olsun

Anaa tipleye bak bana veyiymisin biyaz ısıyiim onlayı acık nolu nolu nolu naniknanik

Allah analı babalı büyütsün inş. Amin

seybay canım allah kolaylık versin çok zor bir durum bu duruma kadar gelip problem çıkması allah yardımcınız olsun canım

seybaycım ALLAH Yardımcınız olsun en doğru kararı verin canım.7ay doluncaya kadar bari hastanede gözetim altında yatarak kalsan.biraz şansın olmazmıki canım.7doluncada hemen alırlar bebeklerini.ama 100/100 de baya risk gerçekten canım.dini yönden merak ediyorsan anne ve bebeğin riskli olduğu durumlarda caiz diye biliyorum.canım bununla ilgili riski ta en baştan doktorlar anlıyamadımı.küçükken daha kolay olurdu.biliyorum çok zor ama en kötüye odoklama kendini.dua et rabbim bebeklerinin hepsine hayırlı ömür versin inş.

arkadaşlar cuma günü kontrolumuz vardı bebişler iyi maşallah ancak doktorum 4 hafta sonra yani 24. haftada ciğer geliştirici iğne yapılcanı söyledi sizler ne zaman kaçıncı haftada yaptırdınız bu iğneyi. birde bu iğne yapılınca erken doğum olduğunu filan söyleyenler var bu konuda bilgisi olan var mı?

bence erken olması daha iyi yani erken doğumda bebeklerin ciğerleri gelişmemiş oluyor bu konuyu bende araştırıyorum ama o iğneyi yedikten sonra psikolojik olarak rahatlarız gibime geliyor nede olsa ciğerleri de tamam :)) diyee

edikacım ben bu konuyu doktorumla konuştum hemde araştırdım erken doğumu tetiklemediğini söylüyorlar banada 24. hafta gibi başlıycağını söyledi açıkçası benim bir endişem yok sadce kortizon içerdiğini duyuğumda biraz endişelendim ama doktoruma çok güveniyorum ve çoğul gebeliklerin hemen hepsinde bu iğnelerin yapıldığını biliyorum inş kuzularımız vaktinde gelicekler canım

sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız .pitos dediğin gibi kortizon içerdiği için kilo aldırıyormuş canım bakalım benim dr bu gittiğimde kilo alma dedi nasıl olcak

evet edikacım kilo aldırdığını bende duydum ama kimisi hiç almadım diyor belki bünyeden bünyeye değişiyordur ay inşallah bana doktorum öyle bişey demez 19 haftalığım 14 kilo aldım bile sen ne kadar aldın kaçla hamile kaldın canım

seybaycım çok zor bir durum ama kendini üzmeden bir an önce bir karar vermelisin hayatım...stres hepinizi daha olumsuz etkileyecektir...çok canım sıkıldı senin adına....sonuç iyi olacak merak etme hiç...

kızlar benim bebişleriin biri kız biri erkek diğeri net değil ama büyük ihtimalle erkek...yalnız bi tanesinin ense pilisi 2,3 çıktı dr.sınırlar içinde dedi...siz ne dersiniz..

nehir 7680 demek bir kız bir erkek şimdilik hayırlı olsun tatlım ense kalınlıkları benimkiler normal çıktı oyüzden sınırı falan bilemiyorum ama inşallah sorun yoktur tatlım rabbim bebişlerini korusun

kızlar benim bebişleriin biri kız biri erkek diğeri net değil ama büyük ihtimalle erkek...yalnız bi tanesinin ense pilisi 2,3 çıktı dr.sınırlar içinde dedi...siz ne dersiniz..

Selam canım. Ense pilisi sınırı 3 diye biliyorum.
bebeğinin 2,3 mü eğer böyleyse korkualcak bişey yOk
Hayırlı olsun cinsiyeler belli olmuş.
Bir tanesi süpriz annesi

kızlar yarın serklaj için ünv hastanesine gidiyorum benim için dua edin biraz tırsıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…