z Anneleri biz de burada bulualm

kızlar seybay arkadasım sebebiyle başladım sizleri takip etmeye
simdi hergün ugrar oldum
Allah sizlere kolaylık versin
darısı da basımıza olsun

arkadaşlar size bişi danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinicem.perşembe kalp atışları için gidicez 4 kese görünmüştü.eğer 4 kalp atışı varsa indirgencek buna eşimle karar verdik.ama 3 olursa ben indergenmesini istemiyorum.sizler üçüz anneleri olarak bana ne dersiniz sizce ne yapmalıyım.açıkcası siz deneyimlisiniz şuan lütfen bana yardım edin

umudumsun inşallah karar vermek zorunda olmuycağın bir durum yaşarsın ama üçüzlerinle yola devam edebilceğini söylüyorsun ben bundan bir an bile pişman olmadım okadar seviyorumki onları şükür 19.haftayı bitirmek üzereyim ve herşey yolunda ve inan bebeklerim 4 boyutlu ugs de hep gülerken gözüküyorlar onlar bu fırsatı verdiğim için bana teşekkür ediyorar sanki iki oğlum bir kızım olucak her sabah cilveleşiyoruz inşallah seninde sorunsuz güzel bir hamileliğin olur korkma tatlım allah okadar büyük güç ve sabır veriyorki nasılbüyüdüklerini bile anlamıyorsun

biz üçle devam kararı alanlar olduğumuz için fikrimiz taraflı olacaktır..sonuçta herkeste durum farklı seyrediyor...ben hiç tereddüt etmedim.hiç düşünmedim inşallah sonu iyi olur..her durumda kaygı duyucaksın ama...a.s.

edika merhaba bahsettiğin iğneyi bende burda mehlikadan duymuştum doktoruma sorduğumda doğuma yakın vuruyoruz çünkü kortizon içerdiğini ve bebeğin gelişimiyle oynadığını söyledi zaten çok kısa sürede etkisini gösteriyor dedi ben şuanda 27 haftalık oldum fakat henüz iğne olmuş değilim aslında bu konuda mehlika bizi bilgilendirirse çok sevinirim bu iğneyi bir keremi vuruldu kaçıncı haftada vuruldu mehlika yazarsan seviniriz

benim dayimin ücüz kizlari var, ücüde cok tatli. :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Türkiyeye gidince hep ben bakiyorum onlara. Zor ama cok güzel onlara bakmak ve izlemek.
Insallah benimde olur diyorum. :Saruboceq:

slm kızlarrrr
nil inşallah seklaj işlemin başarıyla geçmiştir
umudum inşalllah en doğru kararı verirsiniz canım
kızlar bende ciger gelişimi için iğne yaptırmıştım benimki 30. haftalarda falan yapılmıştı

Kızlar benim bebişlerde hasta bende dahil hepimiz gribiz eymenle başladı hepimize geçti valla aman bu havalarda bi sıcak bi soğuk bir türlü yaz gelmedi buraya

aynurcum senni çok merak etmiştim demek grip oldunuz çok geçmiş olsun ne kadar zordur bakman onlara allah yardımcın olsun bu arada bir tane oğluma bende eymen ismini koyucam çok seviyorum o ismi senin diğerlerinin neydi ismi

Hamilelik çok zor geçmez mi üçüzlerde? birde doğumdan sonra göbek çevresinde deforme oluştu mu? Eskisi kadar gerginleşti mi?

kaydirigubbakcemile2 zor ama çok hariika bir duygu etrafımı melekler sarmış gibi hissediyorum daha doğum yapmadım oyüzden bilmeiycem

pitos benim oğluşlarımın ismi EYMEN BURAK ONUR eymenle buragı ben koydum onuru babası koydu canım
hemde ne felaket oldu karnım valla oğlanlar 2 yaşına gelsin karın gerdirme ameliyatı olucam aynaya bakamıyorum psikolojim bozuldu valla diğer kızların (mehlika tuğba)sanırım onların karnı kötü değilmiş

bebişlere bakmaya gelince çok çok zor zeten senin hayatın özel zevklerin falan kalmıyor sabahtan akşama kadar maması üstü başı altı derken akşam oluyor akşam yatıyorlar bende bitmiş oluyorum onlarda 2 saat sonra falanda biz yatıyoruz zaten..ama herşeye rağmen hayatımdan memnunum onları çok seviyorum allah o sabrı ve sevgiyi variyor insana kızlar...

birno valla darısı başıma ne gzl benimkilerde gelse o yaşa

Zaman cobuk gecer, ben daha dün gibi hatirliyorum yengemin 3üzlere hamile kaldigini ögrendigimizi.
Buarada masallah, ogluslarin cok tatlilar.. ücünüde yerim kaydirigubbakcemile3. ama sanki ortadaki biraz farkli gibi, yani yüz simasi.

Bak buda benim yigenlerim

valla çok şey merak ediyorum mesela anne ve babalarınnı birbirlerinden kıskanıyorlarmı bana biraz günlük faliyetlerini kendi aralarındaki iletişimi falan anlatırmısın canım
bu arada adını öğrenebilirmiyin rumuzu yazmak zor oluyor

Benim adim Hümeyra
Birbirlerine karsi hic kiskanclik yok, ama baska bir cocuk aralarindan birine bisey yaparsa ozaman cocuk yandi, 3ü elbirligi yapiyorlar. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Zaten anneannemlerle birlikte yasiyorlar, oyüzden onlara bakacak kisi cok oldugundan, hepsine enaz 1er kisi düsüyor. Birbirleriye güzel oyun oynuyorlar, evcilik filan, yani iyi anlasiyorlar. Arada sirada kava ediyorlar, cok komik oluyor ama bu durum zaten SIK olmuyor. Bide hepsi birbirilerinde öyle farklilarki, biri kendine cok güveniyor birazda havali, öbürü süslü ve biriside cok asiri akilli bide solak (bana cekmis biraz). Yani kisacasi cook tatlilar herkeze tavsie ederim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…