z Anneleri biz de burada bulualm

aynurüz cüm allah bebeklerine uzun ömürler versin insallah:Saruboceq: masallah cok tatlilar eminim bakimlari cok zordur benimde yegenlerim var kardesimin 3 üzleri birnoktabes benim kizim fotolarini eklemisyerimseniben
onun icin seni anlayabiliyorum aglayiinca 3ü birden agliyor altlarini almasi emzirmesi yikamasi tek cocuk gibi olmuyor kardesiminkile biraz büyüdüler allaha sükür
ama cok tatli oluyorlar allah kolaylik versinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

Slm arkadaşlar serklaj işleminden çıktım basit bir şeymiş işlemden önce bir geceden aç kaldım ertesi gün 1,30 girdim biraz geç girdim tabi bekelrken gerildim nede olsa korkuyordum ama 10 dk bir anestezi vermişler 20 dk çıktım uyandım hafif bir ağrım oldu ama korkulacak birşey değilmiş gözetim altında tutunca ben biraz sıkıldım sadece aptırcak arkadaşlar korkmasınlar

Ayrıca benim bir kaç seferdir karaciğer enzimlerim haddinden fazla yüksek çıkıyordu sanki günde 1 şişe rakı içen bir kişinin karaciğer enzimleri gibiymiş doktorlar ilaçlarımı bıraktırdılar yani vitamin ve demir ilaçlarını zaten demirede yeni başlamıştım cuma günü ultrasona giricem karaciğer ve safradan nolur bilemem artık

XXnilxx geçmiş olsun canım.Bizide ferahlattın sağol.ıster istemez insan korkuyor.ınş.üçüzlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.

aynurcum sizede geçmiş olsun canım.bebişlerin şimdi nasıl yatakta yatıyorlar.nasıl beşik almıştınız.fikir edinelim canım.sağol.ALLAHA emanet olun.canım birde nasıl süt pompası almıştın.a.s.

bu arada bu üçüzler çook tatlı Allah nazarda saklasın üçüde birbirine benziyor böyle görünce üçüz büyümüş cocukları içim bir rahat oluyor

xxnilxx çok geçmiş olsun canım ohh benim içim rahatladı valla ne yaptın diye düşünüyordum kolay atlatmana sevindim

hümeyra yiğnelerinize bayıldım maşallah ne kadar güzel ve tatlılar ay benim kuzularımda bu kadar olucakmı şimdi 21 cm onları kocaman düşünemiyorummmkaydirigubbakcemile3

reyhancım bende şu pompa işini sorucaktım iyi aklıma getirdim ir tanıdık elektirikli kullanıyormuş ama hastaneden kiralamış çok kullanılıymış ben birkaç şey araştırdım ama şartmı normal pompa kullanbilirmiyim diye karar veremedim

aynurcum bebişlerinin isimleri çok güzel bende kızıma bir oğluma isim koyucam eşimde bir tane koymak istedi ama daha bilmiyorum aklında bişey yokmuş inşallah sevebilceğim bir isim olur birde ilk doğduklarında prematüre bezmi kullandın sen ben birkaç tane almak istiyorum karar veremdim ne yapsam diye

pitos25 canım tşk ederim şükür atlattım korkulacak bir şey değilmiş yanlız doktorum fazla tutunca hastane ortamından gerildim bir de bugun canımı bi doktor sıktı kendide hamileydi işte 3 den neden ikiye indirmedin çok riskli serklaj da fayda etmez rahim ağzın kopabilir filan yani psikolojimi bozdu bu zamana kadar çok rahat geldim bu gune ...

birde bilgisi olan varmı bugun bebişlerin kilolarını oğrendikte 15,hafta5 günlük olduk bebekler günü günün tamlar üçüde kilolar 134 gr 137 133 gram gibiler di nasıl kızlar sizce bu tıfılllar büyürmü:)

pitoscum bende bugun hastanede kulak misafiri oldum birisi elektirkli pompa almış 300 ytl civarıymış sütünü öyle cekmişler normal pompa ile gelmemiş artık bu bilgi ne kadar işini görür bilemem ha birde bugun bebek nasıl emzirilir onu öğrendim :)) hazır birine öğretiyorlardı bende baktım izledim

xxnilxx gördün canım kocaman olmuş arkadaşın üçüzleri bakma sen o doktora sonuçta allahın işi yaşa derse yaşıyor tekte olsa ömrü yoksa yaşamaz oda nasıl bir doktormuş yanii
bence bebişlerinin gramları iyi canım zaten sonradan hızlı kilo almaya başlıyorlar maşallah kocaman olmuşlar cinsiyetleri kesinleştimi
ende pompa düşünüyoruma am bakalım hangisi daha iyiyise onu alıyım diyorum

olurlar insallah :Saruboceq:
ha buarada.. tabiki tatlilar, biraz halakizina cekmisler naniknanikyerimseniben

ya xxnilxx yazdıktan sonra cetveline gitti gözüm sen 15+5 misin 17 +5 miii

evet canım orda bir hata olmuş 15+5 günlük olucak onu düzelteym bir ara bende fark ettim onu:)))

cinsiyetleri değişti yine en kesin 18 haftada olurmuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…