Kızlar sanırım tüp bebk yöntemi ile gebe kaldınız ne kadarlık bir süre sonra tüp bebege karar kıldınız ? Fiyatları nedir bunun.??
Aynurcum neyseki benim hamileliğim yaza denk gelmedi. Herkes bu konuda şanslısın diyor.bu sıkıntıları yazın yaşasak kat kat daha zor olurdu sanırım.canım ben sadece zeytinyağı sürüorum karnıma.dr ne kullandığın hiç önemli değil yeterki nemlendirsin demişti.zeytinyağı bizim ailede çok kullanılır, çok da faydalı bence.kozmetik ürünleri hiç sevmiyorum zaten.ayrıca çatlicaksan mutlaka çatlıyomuşsun,ben yağı rahatlamak için sürüyorum.çok rahat uyuyyorum sürünce. Aynurcu biraz da doğumundan bahsetsene.vakit yaklaştıkça korkular sarmaya başladı.nasıl geçti ameliyatın, ayılırken çok acı çektin mi:çok üzgünüm:
Kzılar tesadüf bu forumu gördüm fotolarınıza baktım ne tatlılar..umutdayeserençicekler..özellikle senin bebekler nasılda küçük dogmuşlar kaç kilo dogdular ne kadar kaldınız hastanede..senide çok merak ettim keşke fotonu koysaydın..ne kadar zor şartlarda gebeligi geçirmiş olmamlısınız..allah hepinizin yardımcısı olsun..aynur senin gebe fotonu gördüm hastanede göbegin daha büyükmüş o zman kaç kaftalıktın..çok soru sordum dimi..inanın görünce çok şarsırdım..benimde görümcem ikiz dogurdu son ayı geçmek bilmezdi zaten 35 haftalıkken dogum yaptı..artık taşıyamıyordu kendiside minyon tipli idi...allah bagışlasın evlatlarınızı size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?