z Anneleri biz de burada bulualm

Kzılar tesadüf bu forumu gördüm fotolarınıza baktım ne tatlılar..umutdayeserençicekler..özellikle senin bebekler nasılda küçük dogmuşlar kaç kilo dogdular ne kadar kaldınız hastanede..senide çok merak ettim keşke fotonu koysaydın..ne kadar zor şartlarda gebeligi geçirmiş olmamlısınız..allah hepinizin yardımcısı olsun..aynur senin gebe fotonu gördüm hastanede göbegin daha büyükmüş o zman kaç kaftalıktın..çok soru sordum dimi..inanın görünce çok şarsırdım..benimde görümcem ikiz dogurdu son ayı geçmek bilmezdi zaten 35 haftalıkken dogum yaptı..artık taşıyamıyordu kendiside minyon tipli idi...allah bagışlasın evlatlarınızı size..

Kızlar sanırım tüp bebk yöntemi ile gebe kaldınız ne kadarlık bir süre sonra tüp bebege karar kıldınız ? Fiyatları nedir bunun.??

Aynurcum neyseki benim hamileliğim yaza denk gelmedi. Herkes bu konuda şanslısın diyor.bu sıkıntıları yazın yaşasak kat kat daha zor olurdu sanırım.canım ben sadece zeytinyağı sürüorum karnıma.dr ne kullandığın hiç önemli değil yeterki nemlendirsin demişti.zeytinyağı bizim ailede çok kullanılır, çok da faydalı bence.kozmetik ürünleri hiç sevmiyorum zaten.ayrıca çatlicaksan mutlaka çatlıyomuşsun,ben yağı rahatlamak için sürüyorum.çok rahat uyuyyorum sürünce. Aynurcu biraz da doğumundan bahsetsene.vakit yaklaştıkça korkular sarmaya başladı.nasıl geçti ameliyatın, ayılırken çok acı çektin mi:çok üzgünüm:

Kızlar sanırım tüp bebk yöntemi ile gebe kaldınız ne kadarlık bir süre sonra tüp bebege karar kıldınız ? Fiyatları nedir bunun.??

evet canım tüp bebek.ben 3 yıllık evliyken karar verdim.tedavi şekline göre fiyatlar değişiyor,bazı kadın ve erkeklerin işlemden önce ameliyat olması gerekiyor.biz tedavimizin tamamına 4000 harcadık .

Mehlikacım ameliyattamı oldun..bende 2 sene 4 aylık evliyim aşılama yapacaktı doktorum ama 3 yıl dolması gerektigini söylemişti ssk karşılaması için bizde klomenle devam ediyorduk regl olunca igneye geri karar verdik igne yapacak kalçadan sanırım yumurtamı o şekilde büyütecek..bu ay yumurta gelişimi 13 ml de kalıncapko çok dirençli deyip direnci kırmak için glucophage isimli bir ilaç verdi..reglimi bekliyorum ama hala gelmedi 37 günüm idrarda baktım cuma günü negatif çıktı..

Yok canım ben ameliyat olmadım.ben de prob. yoktu.Eşimin hareketli sperm sayısı azdı.bizede önce aşılama dedi dr ama sadece hap kullandım.gonaphene.fakat yumurtalarım azdı vede büyümediler.Benim vücudumunda az yumurta ürettiğni öğrendik bu sayede.Aşılama yapılamayınca, d umuz daha güçlü iğnelerle daha fazla yumurta elde etmeye çalışıp sonra aşılama yapalım dedi.Ama biz aşılamada şans çok düşük olduğu için vageçtik ve direk tüp bebek tedavisine başladık.biz tüp bebek için rapor çıkartmadık, sadece ilaçlar için çıkartmıştık.

anladım cnm rapor için sanırım önce aşılama denemeniz gerekirdi sanıyorum prosedür öyle..bakalım bu ay igne vurulacam ümidim var umarım boşa çıkmaz..

İnşallah canım hiç gerek kalmaz tüp bebeğe.canım biz yol masrafları ve aşılama masraflarını hesapladık zaten yine aynı fiyata denk geliyordu, bide bisürü yorgunluk dedik, dr umuzda saolsun yardımcı oldu.ondan aşılamaları yaptırmadık. İnşallah güzel haberler alırsın canım.

mehlikacım benimki biraz karışık dr. um burda perşembe günü ameliyata alırız riske gerek yok dedi salı günü aradı ve ikizler dünyaya geldi küvezler doldu seni başka şehire sevk edeyim dedi tabi bizde bir telaş eşim asker olunca bizde ankara gataya gittik ertesi günü(bebekler küveze girebilir küvez sorun olabilir)diye riske atmadık ankara gataya gittik dr muayne etti şekerimin yüksek olduğunu ögrenince hastaneye yatırdı zaten riskli her an doğum olabilir diye ben 1 hafta hastanede yattım dr doğumun başlamasını bekliycez dedi tabi ben 1 hafta yattığım süre zarfında hergün sedyeyle birileri gidiyo kesilmeye bende korku neyse ben bir sabah uyandım benden su geliyo çamaşırımı değiştirdim baktım yine geliyo hemen gittim hemşirelere suyum geliyo dedim hemen muayene ameliyat kıyafeti bir yandan serum derken 9 da ameliyata alındım 10 da çıktım çok rahattı biraz ağrım vardı ağrı kesici yaptılar 1 gün yoğunbakımda kaldım(sezeryanlı herkez kalıyordu) korkucak birşey yokmuş hemde hiçama burdaki dr kalsaydım bebişler 1 hafta önce doğucaktı herşeyde var bir hayır. biliyorsun bebegin anne karnında 1 saat fazla kalması bile çok değerli işte böyle canavar gibi doğdulardarısı başına

Aynurcum gerçekten iyi olmuş canım bebişler için. Doğru herşeyde bi hayır vardır. Biz de İskenderunda yaşıyoruz ve burda da bebek yoğun bakımı 1 hastanede var.ama dr umuzla kaygılarımızı paylaşık ve rahatladık.Ben dr uma çok güveniyorum.Aksilikler olmaz inşallah. Bakalım canım ya inşallah herşey çok güzel olur

benim bebisler 1470g 1370g 1350g 28+3 dogdular 6 hafta hastanede kaldik hamileligim aslinda cok sor gecmedi sonuna kadar at gibi kosturuyordum bana 28 haftada yanlis serum verdiler ve bu da cigere birikmis asiri nefes darligi basladi ve erken alma sorunda kaldilar.

ben amerikada yasamiyorum esim su orda benimde icimden ona yakin olmak icin böyle geldi benim ve esimin aylesi istanbulda yasiyor. bende dogumdan önce türkiye ve yurddisi arasinda esimle mekik dokuyordum dogumdan 3 ay önce istanbula döndüm bebislerim 3,5 ayliken almanyaya berline geldim su an burda yasiyorum ve bundan sonra neresi olacak billemem ama en az bebislerim yasina girene kadar burdayim.
bebislerime yanliz bakiyorum ama hergün en az 2 saat disari cikiyoruz yane eve hapiz kalmiyorum. acil durumlarda annemi getiriyorum yanima,delikafadulden mesela acil durum benim tatil kacamagim. yoksa yuvarlanip gidiyoruz isde:dance:

Slm umutdayeserençicekler adın sanırım özlem yanlışmı hatırlıyorum diger sayfalarda görmüştümde..özlemcim maşallah küçük dogmuşlar gerçi çogul gebeliklerde erken dogum yüksek ihtimal bizim ikizlerde 35 haftada dogmuşlardı..resimlerden gördüm miniciklermiş dogduklarında peki şuan ne kadarlıklar..sanırım yurtdışındasın şuan annendemi geldi seninle benim ve eşimin ailesi istanbulda yaşıyor demişsinde..bebişlerine yalnız nasıl bakabiliyorsun zor olmalı galiba bizde bile 2 kişi duruyor başlarında kayınvalidem görümcemde kalıyor dogumdan bu yana şimdilerde ise görümcemin kayınvalidesiyle dönüşümlü bakıyorlar ama birde bakıcı var o haftanın iki günü yok ondada zaten görümcem evde oluyor..hem üç çocukla günde en az 2 saat dışarı çıkabiliyorum demişsin. Tebrik ediyorum seni..sende ögrenecegimiz çok şey var..aynur gatada yapmışsın galiba dogumu bende ank.oldugumdan biliyorum orayı,, senin için beklemekte zordur eminim..hayırlısı olsun ama bebişlerinizi gördüm allah bagışlasın hepinize allah nazarlardan saklasın..mehlikacım doktorunla anlaşman güzel bende öyleyim aslında ama doktorum acele etmedi fazla klomenle deneyelim diye zaten biliyorsun ilk etapta onunla zorluyorlar şartları bende güvendigim için ona bıraktım..regl olursam ki bekliyorum igne vuracak kalçadan...cnm iskenderunda nerede oturuyorsun.??

Mavi deniz, sen de dr unu dinle canım.dr una güvendikten sonra herşeyi ona bırak tabi.tedavi aşamasında bizim bünyemizi çok iyi tanıdıkları için, bizim için en doğru kararı veiyorlar. İskenderun daki dr umuda tüp bebek merkezindeki dr um önermişti.Ama burdaki dr umu diğerinden daha çok sevdim.Canım ben körfeze yakın oturuyorum. Sen demi İskenderunlusun?

Migrostan sonraki isk çıkışına yakın olan körfezden bahsediyorsun dimi.cnm bende orada oturdum uzun seneler ama çok iyi bilmem o tarafları karıştırmamak için sorayım dedim..şimd ank dayım .burada mı doktora geldin peki..?

Anladım cnm hayırlısı olsun hatayda çok fazla seçenek yoktur sanırım..adana neyse çok uzak dgl..şimdi 7 aylıkmısın ..dogum ne zaman peki üçüzdü seninde dimi..

Evet canım üçüz benim de. Bu yüzden doğum ne zaman olur bilemiyorum.15 inde kontrolum var bakalım ne dicek dr.Ne kadar ilerleyebilirsem artık.Burda gelişim hastanesine gidiyorum, belki duymuşsundur.Dr um Mustafa Çelikkol.

canım sen neden bi kanda gebliğe baktırmıyosun, normalde geçermiydi bu kadar.şuandasen aşılamayamı hazırlanıyorsun?

Cnm genelde gecikme olur pko var bende..38 günüme girdim dün kan verdim baktırmak için ama iş çıkışı vermiştim bugün alacam sonucu bu ay özellikle ümidim yok çünkü en son kontrolde 12 13 ml büyüklügündeydi yumurtalar doktorda pek ümitli degildi hatta glucophage vermişti banada direnci kırsın diye..önümüzdeki ay için igne yaparız dedi aşılamayı şimdi yaptırmıyoruz zaten bahsetmiştim hatırlarsan 3 yıl dolması falan ama şuanda inan ben bile bilmiyorum tedvi seyrini belki igneden sonra aşılama ypacaktır hiç bilmiyorum yumurtam büyümedigi için olmuyor yumurtamı büyütmeye çalışıyor doktorum yoksa klomenlede gebe kalacagına inanıyorum ben demişti..2 ay klomen kullandım geçen ay 30 günümde regl olmuştum ama bu ay olmadı..ümidim olmamasına ragmen yaptırdım çünkü doktorun bana regl olabilmem için ilaç verecekti ama testten sonra o yüzden verdim kanı..bakalım sonuç ne çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…