z Anneleri biz de burada bulualm

amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
ben bu zamana kadar 7 kilo aldım ama karnım çok büyük .mayısa kadar ayda 1 gittik .mayısta 15 gün sonra gelin dedi .şimdi16 mayısta kontrolumuz var bakalım ne diyecek.
ben hamile olduğu öğrendiğim günden beri dinleniyorum hiç bi iş yapmadım.bu zamana kadar hiç sıkıntım olmadı.
aspirin vitamin demir hapı ve magnezyum kullanıyorum.gebelik şekeri çıktığı için bende insülün kullanıyorum 3 defa 1 doz.

çokkçokk geççmiş olsun inş sorunsuz devam eder a.s. bende pitoşum nerde diyordum

hazalcım ben 18 deyim çok raahtsız olmaya başladım 30 haftadan sonra iyi canım bişi olmaz fazla sanırım dimi:)

açelya canım bı topiğe hg sürekli gel bekleriz demeki senin derin daha hassasmış canım erken olmuş benimde bi kaşınıyo sormayın gündüz baş edebiliyorum ama gece uyurken farkında olmadan kaşıyorum :)

ela gözlüm hoşgeldin Allah bunları korusun sana sağlıkla gelsinler canım artık sendee kurtuldun sayılır

ela gözlüm bende magnezyuma başladım çünki ellerimde ve ayaklarımda ödem oluştu henüz çok erken olmasına rağmen sende çarpıntı yaptımı o ilaç yoksa ben başka şeydenmi etkileniyorumkiii ???

birde şeker kacıncı haftanda çıktı ne gibi belirtilerin vardı

bol bol su iç ve tuzu kesinlikle çıkar hayatından
ben şu ana kadar 7 kilo aldım elimde yüzümde ve ayaklarımda şişlik yok .hatta diyet sayesinde
kilo bile verdim

canım kaç kilo ile başladın kaç kilodasın...

bi de bebekler için ne gibi hazırlıklar yaptınız..

aslında ben çok kilolu hamile kaldım (86 ile başladım şu an 93 kiloyum )
bebekler için hazırlık yapmadım.ben zaten çıkamıyorum.bizi hastaneden çıkartacak kadar
acil ihtiyaçlarını alacaklar .eşimle kardeşim.

bol bol su iç ve tuzu kesinlikle çıkar hayatından
ben şu ana kadar 7 kilo aldım elimde yüzümde ve ayaklarımda şişlik yok .hatta diyet sayesinde
kilo bile verdim

tşk ederim bilgi için rtık doğumdan sonra bebişlerin resimleriini eklersin bizde burdan seyrederiz :))

ben tuzu ve şekeri hayatımdan çıkarayım bariii normalde tuzlu yemem ben ama olanıda çıkartvcam desenize :asigim:

ela gözlüm maşal kilo almamışsın ben 48 le başladım şimdi 56 oldum 18 haftalığa göre 8 kilo iyi gidiyorum ama:))) vucutta yok karında var

pitos canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim inşallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın.ela gözlüm ne güzel baya atlatmışsın geceleri nasıl uyuyabiliyormusun

arkadaşlar rahim boyunuz ne kadar doktorunuz bakıyormu benim bu son kontrolumde onada baktı vaginal usg ile 4-5 cm çok iyi dedi acaba sizlerin kaç? birde bu rahim boyu birden kısalıveriyormu bilgisi olan var mı?

arkadaşlar rahim boyunuz ne kadar doktorunuz bakıyormu benim bu son kontrolumde onada baktı vaginal usg ile 4-5 cm çok iyi dedi acaba sizlerin kaç? birde bu rahim boyu birden kısalıveriyormu bilgisi olan var mı?

selam 26 haftalık iken 3,9cm idi. doktor iyi dedi.
birden kısalıveriyormu bende merak ediyorum. Acaba bu uzunlıklar bzi ne kadar götürür.

mrb arkadaşlar bizde ayrıntılı ultrosyona girdik hamd olsunki bişeycik yokmuş ama daha oluması gerkenler varmış o yüzden temuzda tekrar gene gidecez inş gene bişey olmaz benimkinide ölçüyolar ama ben bilmiyorum

pitoscum çokkkkkkk geçmiş olsun canım biran önce şia bulursun inş canım dualarım senile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…