sana tavsiyem tuzdan şekerden uzak dur.tuz tansiyonu şekerde gebelik şekerini tetikliyor.
bol bol su iç.çok faydasını görürsün
Merhaba arkadaŞlar ben yasemİn
8 haftalık hamİleyİm ve Şuan ÜÇÜz olarak gÖzÜkÜyor. Bu durum bİzİ sevİndİrdİ ama doktrların dedİĞİ devam edersek %100 rİsklİymİŞ ve bİz ne yapacaĞımızı bİlemİyoruz. Manevİ aÇıdan bakınca kopulamıyor. Ama doktorlar rasyonel dÜŞÜnmek dİyor. İyİce karıŞtık
bana yardımcı olurmusunuz. Ne yapmamız gerek okuduĞum kadarıyla sİzler de budurumlardan geÇmİŞsİnİz
pitos canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim inşallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın.ela gözlüm ne güzel baya atlatmışsın geceleri nasıl uyuyabiliyormusun
selam hoşgeldin.
bu sonuçlara göre şeker tanısı kondumu sana.
ne dedi doktorun.
turkbayragiELA GÖZLÜM HOŞ geldin canım.kaderlerimiz çok benziyor.bende 2006 da ilk üçüzlerimi kaybettim.2007 de tekti onuda kaybettim şimdi yine üçüüz annesiyim.bunlar ömürlü olur inş.çok korkuyoruz .bende hiç evden çıkmıyorum .kontrolden kontrolle.inş senin kadar oluruz canım.allaha emanet olun.cinsiyetleri neydi bebişlerin.benim 2 erkek 1kız .öncekiler 2 kız 1erkekti.22 haftalık erken doğum oldu.rabbim böyle acı kimseye göstermesin.a.s.
Arkadaşlar magnesyum kullanıyormusunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?