z Anneleri biz de burada bulualm

sana tavsiyem tuzdan şekerden uzak dur.tuz tansiyonu şekerde gebelik şekerini tetikliyor.
bol bol su iç.çok faydasını görürsün

turkbayragiELA GÖZLÜM HOŞ geldin canım.kaderlerimiz çok benziyor.bende 2006 da ilk üçüzlerimi kaybettim.2007 de tekti onuda kaybettim şimdi yine üçüüz annesiyim.bunlar ömürlü olur inş.çok korkuyoruz .bende hiç evden çıkmıyorum .kontrolden kontrolle.inş senin kadar oluruz canım.allaha emanet olun.cinsiyetleri neydi bebişlerin.benim 2 erkek 1kız .öncekiler 2 kız 1erkekti.22 haftalık erken doğum oldu.rabbim böyle acı kimseye göstermesin.a.s.

selam üçüz anneleri muhabbetiniz çok güzelmiş sizlerin yazdıklarını dikkatlice okuyorum eğer tekrar hamile kalabilirsem sizden öğrendiklerim kulağıma küpe olsun diye

Merhaba arkadaŞlar ben yasemın
8 haftalık hamıleyım ve Şuan ÜÇÜz olarak gÖzÜkÜyor. Bu durum bızı sevındırdı ama doktrların dedıĞı devam edersek %100 rısklıymıŞ ve bız ne yapacaĞımızı bılemıyoruz. Manevı aÇıdan bakınca kopulamıyor. Ama doktorlar rasyonel dÜŞÜnmek dıyor. ıyıce karıŞtık
bana yardımcı olurmusunuz. Ne yapmamız gerek okuduĞum kadarıyla sızler de budurumlardan geÇmıŞsınız

yasemin hoşgeldin dediğin gibi bizde aynı durumlardan geçtik benimde doktorum kesinlikle almamız gerek gibi davranıyordu bu çok zor bir karar bu kararı ancak eşinle sen verebilirisin bence kimsenin etkisinde kalma biz hepsiyle yola devam dedik allaha şükür bugünlere kadar geldik ama tabi herkeste farklı oluyor inşallah en doğru kararı verirsin

yasemin arkadaş öncelikle hoşgeldin aramıza üçüz hamilelik tabiki çok zor bi durum ama bu karar yine sizin ama bi anne hangisinden vazgeçebilirki bizlerde yaşadık o kararı vermek çok zor valla biz herşeyi göze aldık 33. haftayı bitirdik iki hafta kaldı doguma
dr 12. haftaya kadar bekle belki biri kendiliginden gider dedi ama bebelerim öyle bi yapıştıki bana bu güne geldik senin için hayırlısı neyse o olsun canım

aramıza hoşgeldin öncelikle gebeliğin hayırlı uğurlu olsun ne karar verirseniz verin inş sağlıkla kucağın alırsınn bebişlerini.... bu dönem çok zor bir dönem karar verme aşaması kabuslar görmeye başlıyorsun artık geceleri uykuların kesiliyor ne yapacağız diye devam etsek şöyle etmesek böyle olur diye kendimizi yedik bitirdik ama devam edenler de iyiki devam etmişim diyor devam etmeyenlerde iyiki birini sonlandırmışım diyor...

kişilerin maddi olanakları da çok önemli taşımakla bitmiyor bu durum birde sağlık çok önemli hepimiz sadece bebekler değil annelerde risk altında ama durum ikizlerdede aynı üçüzlerdede eşit oranda risk değerleri pek farketmiyor Rab ne yazdıysa o oluyor hakkınızda hayırlısı.....

Heralde bu konuda en cesur yorumları üçüz doğum yapmış anneler vericektir şutarafagitti

merhaba kızlar nasılsınız şükür ben daha iyiyim çok zor günler atlattık bebişlerimle ama rabbim yardım etti artık serumsuz beslene biliyorum ağrım sızımda sancımda kalmadı evde kullanmam için ilaçlarım var onları alıyorum istirahat halindeyim yine haftaya tekrar kontrolüm var hepinizi özledim

pitos iyi olduğuna çok sevindim canım aman dikkat et kendine .iyi olduğunda neler oldu ayrıntılı anlatırmısın bize önerilerin varmı.allah sana ve bebişlerine sağlık sıhhat versin canım

Pitos iyi olman beni çok mutlu etti.ınş. hepimiz sağlıcaklar bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.Dualarım hepinizle kızlar.

pitos canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim inşallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın.ela gözlüm ne güzel baya atlatmışsın geceleri nasıl uyuyabiliyormusun

Allaha şükür atlattık sayılır.geceleri saat 3 e kadar parça parça uyuyorum.
ondan sonra 6 tıya kadar rahatım.
önceleri gece uyuyayam diye gündüzleri uyumazdım ama şimdi fırsat buldukça uyuyorum.

hoşbulduk canım.
bende 2006 ağustosta düşük yaptım tekti.nisan 2008 deki üçüzdü 20 haftalık.benimkide 2 kız 1 oğlandı.
şimdikilerde allah nasip ederse 2 oğlan 1 kız.
daha önceden kayıplar yaşayınca insan çok endişeleniyor.sende allaha emanet allahım bebeklerini daha doğru hepizin bebeklerini korusun.

çok teşekkür ederim kızlar rabbim hepimizin meleklerini korusun

edikacım ben o gece bir anda mide rahatsızlığı hissettim dondurma yemiştim üşüttüğümü düşündüm sabaha kadar sancı ve istifra beni mahvetti sabah ıhlamur falan içtim ama geçmedi istifra artarak devam etti ve öğle saatlerine doğru sancılandım ama normal bir sancı değildi bu rahimin aşağısına doğru bebklerin toplandığını görebiliyordum aynı zamanda hissediyordum kasılmalar başlamaıştı bu sırada idrarımı tutamıycak kadar çok ve sık gelmeye başladı hemen acil gittik vajinal ugs ile bakıldı nst çekildi tahliller yapıldı sonuçta enfeksiyonun erken doğumu tetiklediği ortaya çıktı antiiyotik ve sancıları önleyici bir çok iğne serum verildi enfeksiyon salgın bulunduğum yerde çoğu kişide olmuş şuan yavaş yavaş yemeye başladım hiç yemek yiyemedim serumla besleniyordum oda düzelicek zamanla inşallah rabbim kimseye yaşatmasın zorluktan çok korku yaşadım ama rabbim mısır tanelrimi bana bağışladı

pitoşcum tekrar geçmiş olsun iyi olmanıza sevindik Allah birdaha böyle şeyler göstermesin canım

ben magnezyum kullanmıyorum . arkadaşlar bu aralar acayip mide yanmam oluyor içinizde bunun için ilaç kullanan varmı

ya bu mide yanması nasıl bişey göğsümün hemen alt kısmında karın üstü göğüsaltı işte bu kısımda bi yanma bi rahatsızlık duyuyorum..rahim büyüdüğü için taaa göğüs kafesime mi baskı yapıyor yoksa mide yanması denilen şey bu mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…