z Anneleri biz de burada bulualm

mağnezyum kullanıyorum ben toz halinde yarım bardak suya..günde 1 kez..mide yanması için de rennie duo diye bi ilaç verdi..ama sanki bendeki mide yanması değil de başka bişey..o yüzden ilaç etkili olmuyor gibime geliyor..

kızlar mide yanmasını kısa bir süre yaşadım ve korkunçtu çok araştırdım hamilelerin kullanabilceği ilaçlar var sorun reflü olarak tanımlanıyor ben ilaç kullanmak istemedim hemde kullananların tam bir sonuç alamadığını öğrendim sonra nette ve eşimin birinden duyduğuna göre yanma başladığında yarım bardak soğuk sütü iki yudumda içtim soğuk olması ve iki yudumda içilmesi önemli inanamadım anında geçirdi şimdi sorun olduğunda bunu yapıyorum bide yatarken başınız yukarda olsun baharatlı şeylerden uzak durun yemekten yedikten sonra en az bir saaat yatmayın inşallah işinize yarar

evet canlar bende başladım bu toz halinde suda eriyen bişi birde demir ilacı kullanıyorum başkada bişey içemiyorum malum karaciğer enzimlerim yükseliiyor

mide yanması dönem dönem yaşıyordum hamilelik önceside yaşadığım için pitoşun uyguladığı yöntemi bende uyguluyorum birde reflü ilaçları işe yarıyor fakat fazla kullanım sonucu vucuttaki kalsiyumu alıyormuş ....

süt iyi bir fikir gibi deneyelim bakalım inşallah geçer.arkadaşlar ben bugünlerde iyden korkmaya başladım sanki heran birşey oluvercekmiş gibi geliyor sizdede böylemi

nilcim bende kullanıyorum canım toz halinde kan hafı vitamin hafı progestan kullanıyorum bide
edikacım bended var ya o kaygı allahım korusun ama hayırlısıyla allahım hepimizi sag saglim bebişlerimizle kurtarsın

mafoldumben o kaygı bendede var kızlar inanın gözüm seyirse neden diyorum bu kadar stersli olmak doğru değil ama yaşadıklarımda beni etkliypr magnezyum kan ilacı folbiol coraspirin kullanıyorum bende bide bizim kan uyuşmazlığımızda var eşimle 6. ayda tekrar test yapılcak sanırım sizdede varmı öyle durumu olan

canım bizde de var kan uyşmazlığı..ben ilk tüp bebekte bebeklerimi 10 haftalıkken kaybedip kürtaj olmuştum o zaman ikinci gebelik için tedbir amaçlı iğnemi yapmışlardı..şimdi ikinci gebeliğimi yaşamış oluyorum ilk 3 ayın sonunda kan uyuşmazlığı için test yapmıştı dr.um..şimdi 28.haftada tekrar edilecek...

banada test yapıldı seybaycım ama doktor bişey demmedi peki bebişleri kaybetmenin sebebi o olabiliriki ilk gebelikte gerek olmzmış ama çoğul gebelikte sorun olabilir diye biliyorum gittiğimde yine hatırlatıyim inş bukez bebişlerin sağlıcakla gelirler

sağol canım dilerim hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi...

ilk kayıptn sonra genetik ve kan testleri üzerine bir çok araştırma yaptırdık neden diye..ben de düşük düzey kan pıhtılaşma eğilimi ortaya çıktı..şimdi hamile kaldığımdan beri günde 1 kez göbekten iğne vuruyorum..belki onun faydasını görüyorum şu an..

arkadaşlar bende calciyum ve magnezyum toz eritilen kullanıyordum.günde bir doktorum geçen kontrlde magnezyumu ikiye çıkardı.erken doğumu ve şişlikeri önlüyormuş.hiç kullanmayan varsa doktoruna hatırlatsın bence.calciyum kullandığım halde kalça kemiklerim ağrımaya başladı.kullanmasak nolur bilmem bebişler vakumluyolar bizi.dikkatetmezsek doğumdan sonra onlara bakçakgücümüz kalmaz hoşçakalın

günaydın kızlar nasılsınız ben akşam uyuyamadım doğru dürüst bebişlerden birinin başı rahim ağzında ve akşam o kuzum okadar tekmelediki her an çıkıcak gibi geldi ne yaptıysam durmadı çok korkuttu beni artık herşeyden korkar oldum bebişler kımıldasada kımıldamasada korkuyorum
kızlar siz günde ne kadar süt tüketiyorsunuz bide su ne kadar içiyorsunuz

günaydın pitoş ben henüz sizden bir kaç hafta gerideyim ben hareketlerini miinik minik hissetmeme rağmen artık geceleri bende çok rahatsız oluyorum ne sağıma yatabiliyorum ne soluma çok zor bir işmiş bu hamilelik dönem dönem iyimi yaptım kötümü yaptım diye düşünür durur oluyorum psikolojim bozuluyor sanırım....

su ve süt konusuna gelinice inan ben süt konusunda zorluyorum günde bir bardak hiç içmesem ama iiki koca bardak tüketmeye çalışıyorum galiba oda yetmiyor ayak bileklerim ağrımaya başladı çünki suyu bol bol tüketmeye çalışıyorum ....

kızlar üçüz annelerısınız galıba .............ya ..........rabbım yardımcınız ols ................çok guzel ama cok zor.............ınşş kucaklarsınız...............bı tanesıne talıbım kızlar verırsınız dımıopuyorumnanaktan

magnezyumun erken doğuma faydası olduğunu bilmiyordum daha bi keyifle içeceğim :)

saol canım hg Allah sanada yardımcı olsun senin cinsiyetleri bellimi kaydirigubbakcemile3

cnım ben daha ne var ne yok bılmıyorum................sonucun 472..............haftaya gıdıcem ............daha sıze yetısmeme haftalar var ınş hayırlı sağlıklı olsun..............ınş .............sıze kolay gelsın ya................

inşallah. sağlıklı bir şekilde yola devam edersin ... 472 de güzel bir sonuç heralde ikiz gibi duruyor bende 377 ile üçüzdü 5. hafta görünmedi 8. hafta üçünün kalp atışını almıştık :)) hakkında hayırlısı merak ettim bak şimdi :)))

üçüz mu canım ınş üçüz olmaz..............taşıyamam...........ama rabbım hangısı hayırlıysa onu versın bakalım sonuçlar bellı olmuyo .......tekde olabılır ıkı de üç de valla bende merak ıcındeyım ınş canım haftaya yazarım sıe ...............sızı okuyorum ama hıç yazmıyodum .............bugun selam verım dedım tatlı bebeklerın cesur annelerıne....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…