mrb arkadaşlaaaaaar....
inşallah hepiniz iyisinizdir!doğumdan sonra öyle dolu dolu geçmeye başladı ki günler,daha yeni oturabildim bilgisayarın başına..
bebişlerimin üçü de küvözde hala,inşallh dualarınızla çabucak toparlanıp gelecekler evlerine:)
doğumum herkes için çok büyük sürpriz oldu..daha o gün dr.umla konuştuk.herşey çok iyi gidiyor,en az 1-2 haftamız daha var dedi dr.um.akşam saat 21'e kadar herşey süperdi.hastanede otururken birden sol tarafımda boşluğuma bi ağrı girdi.o kadar sık ve o kadar canımı yakıyordu ki!hemen hemşirelere haber verdik,geldiler baktılar falan.doğum sancısı değil dediler,böbreğin falan olabilir..
derken sancı iyice sıklaşınca nst'ye bağladılar ama nst'de herşey normal gözüküyordu.tam 1,5 saat yatağımda sancı çektikten sonra dr.umu aradık.hemen muayene edilmesini istedi.bu arada ne suyum geliyor,ne başka bi doğum belirtisi var.sadece sol tarafımda bi ağrı..
beni hemen doğumhaneye indirdiler,orda da bişey yok!ama sancı devam ediyor..tekrar nst'ye derken açılma başladı rahimde.apar topar ameliyathaneye aldılar ve o akşam bebişlerimiz dünyaya geldiler..
2 oğlum 1 kızım oldu..daha hiç kucağıma alıp öpüp koklayamadım ama...........
kızım 1.350 gr,oğullarım 1400 ve 1570'er gr doğdular.üçünün de sağlık durumları çok iyi çok şükür.günde 4-5 kere süt vermek için gidip geliyorum hastaneye.o yüzden de hiç dinlenemedim doğumdan sonra!
biz sağ salim kurtulduk çok şükür,darısı diğer arkadaşların başına..
inşallah sizi de hayırlısıyla kurtarır rabbim..
dualarınızı bekliyorum..
Allah'a emanet olun..