z Anneleri biz de burada bulualm

kızlar gece uykusu bendede yok pek fazla gündüzde hiç uyyamam ortalıkta ölü gibi dolaşıyorum.günde 2 kupa süt yaklaşık 3 litreye yakında su içiyorum suyu zaten çok içerdimde sütü hiç sevmem.

arkadaşlar bebek alışverişini yaptınızmı ben bu hafta yapmayı düşünüyorum sizce erkenmi çünkü artık baya ağırlaştım sonraya kalırsa ben kendim yapamam diye korkuyorum.alışveriş yapan arkadaşlar neler aldınız

arkadaşlar minik minik bişiler alıyorum artık o cesaretide eşim verdi kayınvalidemlerde alıyorlar ufak ufak Allah korusun bişi olsa aldıklarınamı üzüleceksin dedi eşim bende hevesimi bari alayım dedim normalde kesinlikle doğuma 1 hafta kala almayı düşünenlerdenim ama fırsat bu fırsat zıbındır pikedir ilk günlerinde kullanılacak şeylerden başlıycam....

papatya canım mide bulantılarınız ne durumda nehirde sen gibiyidi inş düzelmişsinizdir ?

papatya canım mide bulantılarınız ne durumda nehirde sen gibiyidi inş düzelmişsinizdir ?

Canım az-biraz düzelme var ama yinede geçmedi.Eskiye göre iyiyim şimdilik.İlaçlarımı atmaya başladım.İnş. geçecektir,geçmesede bebişlerimiz için çekilen her çile kutsaldır :ecrin_bebek:

mrb arkadaşlaaaaaar....
inşallah hepiniz iyisinizdir!doğumdan sonra öyle dolu dolu geçmeye başladı ki günler,daha yeni oturabildim bilgisayarın başına..
bebişlerimin üçü de küvözde hala,inşallh dualarınızla çabucak toparlanıp gelecekler evlerine:)
doğumum herkes için çok büyük sürpriz oldu..daha o gün dr.umla konuştuk.herşey çok iyi gidiyor,en az 1-2 haftamız daha var dedi dr.um.akşam saat 21'e kadar herşey süperdi.hastanede otururken birden sol tarafımda boşluğuma bi ağrı girdi.o kadar sık ve o kadar canımı yakıyordu ki!hemen hemşirelere haber verdik,geldiler baktılar falan.doğum sancısı değil dediler,böbreğin falan olabilir..
derken sancı iyice sıklaşınca nst'ye bağladılar ama nst'de herşey normal gözüküyordu.tam 1,5 saat yatağımda sancı çektikten sonra dr.umu aradık.hemen muayene edilmesini istedi.bu arada ne suyum geliyor,ne başka bi doğum belirtisi var.sadece sol tarafımda bi ağrı..
beni hemen doğumhaneye indirdiler,orda da bişey yok!ama sancı devam ediyor..tekrar nst'ye derken açılma başladı rahimde.apar topar ameliyathaneye aldılar ve o akşam bebişlerimiz dünyaya geldiler..
2 oğlum 1 kızım oldu..daha hiç kucağıma alıp öpüp koklayamadım ama...........
kızım 1.350 gr,oğullarım 1400 ve 1570'er gr doğdular.üçünün de sağlık durumları çok iyi çok şükür.günde 4-5 kere süt vermek için gidip geliyorum hastaneye.o yüzden de hiç dinlenemedim doğumdan sonra!
biz sağ salim kurtulduk çok şükür,darısı diğer arkadaşların başına..
inşallah sizi de hayırlısıyla kurtarır rabbim..
dualarınızı bekliyorum..
Allah'a emanet olun..

çok guzellllllll tebrıkler canım............rabbım ınş kısa zamanda kucağına alırsın kuvezden canımmmmmmmmmmmmmmmm

Erguder...en kısa zamanda bebeklerini koklamak nasip etsin inşallah rabbim..Canım tahmini ne kadar kalacaklar küvözde acaba..Neyse sağlıkla gelsinler de..AYY ne büyük mıutluluktur sizin için..Görebiliyormusunuz peki bebeklerinizi...Ayrıca genel anestezi ile sezeryan değil mi..

Üçüz annelerimizin hikayelerini okumak bana ayrı bi heyecan veriyor sanki ben yaşıyormuşum gibi..Allahım beni ve bekleyen arkadaşlarımı da bu mutlulukla sevindirsin ve bizler de burada doğum hikayelerimizi paylaşalım inşallah..

Edika ben de geçen hafta alışveriş yaptım bebeklere..Erken mi değil mi bilmiyorum ama...tabi korka korka..hem seve seve..

Hastane ihtiyaçları yani bebeklerin ..zıbın..giysi..battaniye vs..

Bunları yaparken insanın aklına binbirtürlü şey geliyo..

Bazen moralli ve umutlu olup inanıyorum demek..bazen ya bişey olursa diye tereddüte kapılmak..Allah yardımcımız olsun..

erguder canım ne kadar güzel bebişlerinde iyi demek maşallah rabbim saülıklı uzun ömür versin darısı başımıza yakında kucağında olurlar inşallah

edikacım bizde hep yavaş yavaş bişeyler alıp kenara atıyoruz ben hiç alamadım içimde kaldı inş sağlıklı doğarlarsa hemen ciciler alıcam bebişlerime
bu arada kızlar biraz önce aynada gördüm karnımın altı okadar çok çatlamışki nedense sinirim bozulup ağladım çok şahsen umrumda değil alıştırdım kendimi diyordum ama neden böyle tepki verdim bilemiyorum bide göğsümden sıvı su gibi bişey geldi azcık

Arkadaşlar serklaj işlemini kendi isteğinizlemi,yoksa doktor tavsiyesiylemi yaptırdınız?

selam papatya benim serklaj işlemini bir doktorum hemen 13. haftada yaptığını söyledi özel hastane olduğu için sürekli oraya gitmek bizim için çok büyük masraf olacaktı kurumumuzda karşılamıyordu ve bu doktor çoğul gebeliklerine gerekli olsun olmasın dikişi atıyormuş

bizde ünv hastanesindeki doktorlarımıza sorduk onların görüşleri herhangi bir hafta olabilir dediler fakat biz biraz üstünde durduk ikinci muayneyin alttan yaptı tamam dikilcek dedi bende soru sormamıştım o zaman nasıl olsa dikilcek diye olmassa sen biraz bu konuda baskı yap yada ultrasondaki rahimağzı ölçümüne kanmayın en iyi ölçüm aşağıdan olan ölçümdür kaydirigubbakcemile3

Ergüder canım seni merak ediyorduk ailece iyiki bilgi verdin güzel haberlerler çok mutluyuz bizlerin herşeyi farklı güzelim baksana doğuruncada hemen kucağımıza alamıyoruz sonra nasıl olsaa bol bol zamanımız olacak öpmeye koklamaya hem biraaz ele gelsinler büyüsünler değilmi maşllh bence kilolarıda çok iyiymiş bebişlerin annelerine süpriz yapmışlar süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar şeker ölçümü kaçıncı haftada yaptırdınız ve bu nasıl birşey ayrıntılı anlatabilirmisiniz bilen arkadaşlar

Nil tşk ederim canım,ilk muayenemde bunu sorcam doktoruma.Bilgi vermen iyi oldu,sağol.Şeker ölçümü konusunda benimde bilgim yok inan.Daha doğrusu ben en yeniniz olduğum için sizden duyduklarımı uyguluyorum :)

papatya serklaj işlemini doktor önerdi ama yaptırmak zorundada dedğilsiniz ama bence yapalım çünkü serklaj bize 4 hafta kazandırır dedi bende hiç düşünmeden yaptırdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…