z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaşlar şeker ölçümü kaçıncı haftada yaptırdınız ve bu nasıl birşey ayrıntılı anlatabilirmisiniz bilen arkadaşlar

selam nilcim
burda değilsin ama ben genede sana cevap yazayım.
24 ile 28 haftalar arasında yapılıyor.benimki 26.haftada yapıldı
sabah aç karnına kan veriyorsun.(açlık şekerin ölçülüyor)
sonra 50 gr glikozu suyla karıştırıp içiyorsun .istersen içine limon sıkabilirsin.
1 saat sonra tekrar kan alıp tokluk şekerini ölçüyorlar.
50 grlık test böyle yapılıyor

Ela Gözlüm maşallah sana ya...kaç kaftalıksın bugün...

Hazalaslı...nerelerdesin..dilerim herşey yolundadır...

Ela Gözlüm maşallah sana ya...kaç kaftalıksın bugün...

Hazalaslı...nerelerdesin..dilerim herşey yolundadır...

selam seybaycım
bugün 34 haftamız bitiyor.salı günü kontrolümüz vardı.
bebekler çok iyiler .dr.muz bebekler kendileri gelmek istemezse (sancı ve suyum gelmezse ) 36 haftaya kadar bekletmek istiyor.ne kadar kalırsa senin için iyi olur diyor
bakalım 30 haziranda tekrar gidiyoruz kontrole .o zaman karar verecek doğuma .
o zamana kadar bi aksilik olmazsa tabi.
bebeklerimin 2.300 ile 2500 arası olmuş kiloları

Allah nazarlardan saklasın...bebeklerin ve sen de çok iyisin anladığım kadarıyla..ne güzel ya..darısı bizim başımıza inşallah..

çok ağırlaştın mı gün boyu neler yapıyorsun..30 hazirana da bi 10 gün var.sağlıkla geçsin inşallah bu günler..Bebeklerin kiloları da çok iyi..

ela gözlüm maşallah tatlım ya bebişleri alır gelirsin sen eve hemen:) çok zormu ki anlatırmsın bize serklaj yapılmışmıydı sana

ela gözlüm maşşallah canım allah nazardan korusun kiloloarı çok ii maşallah inşallah allah bizede nasip eder sana hayırlı doğumlar canım

seybaycım
ağırlaştım benim karnım çok büyük .dr.bile hayret ediyor.
ben kilolu hamile kaldım ama çok fazla kilo almadım.hatta diyete başladıktan sonra 2,5 kilo verdim.
yani bu zaman kadar 5,5 kilo aldım.
sürekli evdeyim uzanıyorum,evin içinde geziniyorum.gündüz bi şekilde vakit geçiyor .2 gündür geceleride çok rahat uyuyorum.günlerim böyle geçiyor

ela gözlüm maşşallah canım allah nazardan korusun kiloloarı çok ii maşallah inşallah allah bizede nasip eder sana hayırlı doğumlar canım

allahım hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.
benim boyum 1,60 86 kilo ile hamile kaldım.şimdi 91.5 kiloyum.( 94 kilodan düştüm )

oh maşallah valla çok güzel inş sağlıkla kucağına alırsın bizede resimlerinden sevmek düşer

tekrardan maşallah tatlım peki kilo alman kötümüki yoksa zaten kiloluydun diyemi diyet yaptın bide nasıl beslendin kendin kilo almadan bebişleri besledin

günaydınn canım bilgi için tşk ederim ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum yerimseniben o içilen şey iğrenç değil dimi delikafadulden:roflolpuyorumnanaktan

bu arada diğer arkadaşlarda günaydın yazmışlar ben geç gördüm günaydın hayırlı cumalar

xxnilxx günaydın canım aynı şeyi dün ben sordum ablama ama tadı çok güzel hele limonlu daha güzel dedi aç karnına ne olsa sıvı kötü gelir bana ama bakalım ben sana tadını söylerim kaydirigubbakcemile5

tamam ben korktum bana iğrenç bişi dedilerdi hemen sorayım dedim bazen çok abartıyolar dimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…