z Anneleri biz de burada bulualm

tekrardan maşallah tatlım peki kilo alman kötümüki yoksa zaten kiloluydun diyemi diyet yaptın bide nasıl beslendin kendin kilo almadan bebişleri besledin

ben diyeti gebelik şekerinden dolayı yaptım.2000 kalorilik diyetisyen verdi.
sebze yemekleri az yağlı ve tuzsuz, peynir ,süt et vs... bebeğin beslenmesi için gerekli gıdalar var yani.bol su içiyorum oda sıcaklığında onunda faydası oldu.
kilo almak tabiki kötü .sen kilo alcaksın bebekler büyüyecek.sonra yatarken falan sen rahatsız olacaksın.
o yüzden bence kilolarınıza çok dikkat edin.bol su tüketin ve tuzdan,şekerden uzak durun.

sağol bilgi verdiğin için ela gözlüm bende şeker tuz ve hamur işi tüketmiyorum en güzeli gerçekten

xxnilxx burnumuzu tıkayıp içeriz annem zorla bişey içirince ben çok yapardım bunu kaydirigubbakcemile3 bebişlerin yemek zamanı ben kaçtım öptüm herkesi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 işe yararmı dersin

ergüdarcım o kadar sevindimki kurtuldugunuza allahım inşallah saglıklı bi şekilde bebişlerineide kucagına alırsın canım senin için zor oluyodur ama onlar için herşeye deger ne zaman çıkacaklarıyla ilgili bişeyler demiyolarmı canım

valla kızlatr moralinizi bozmak istemem ama bence içmesi iğrençççç birşey hemde benim biraz yüksek çokmıştı 100 yaptılar onuda içtim ama limon iyi fikir ben bilmiyordum

slm arkadaşlar beni fazla tanımayabilirsizni aynur bilir mehtap birde yanlışmı söyledim hatırlayamadım birden nasıl saon sayfalarda yazını göremedim eskiden sık gelirdi nasılsınız bakalım miniklerin anneleri..bilenler için söylüyorum malum uzun zmandır girememiştim bende gebelikte çok sıkıntı çektim halada tam olarak atlatamadım ama eskisine nazaran şükür iyiyim.baş agrıları ve bulantılar beni mahvetti ilk zmanlarda hep lekelnme oldu rapor alıp hem yatmak zorunda kaldım...çalışınca sıkıntı oluyor çünkü..bizde cinsiyeti ögrendik oldu gerçi 2 hafta kızım oalcak nasipse...rabbim bebişlerimizin saglıkla gelmesini nasip etsin..

kız maviş nerdesin aşkolsun unuttun bizi valla demek kızın olucak allah kucagına almayı nasip etsin canım öptüm

opuyorumnanaktan herkese merhaba doktordan geldik teyzeleri maşallah kocaman olmuş bebişlerim 538 532 527 gr 28 cm herbiri herşey yolunda şükür bol bol dinlen dedi yine inşallah sorunsuzdevam ederiz hepimiz

canım güzel haber büyümüşler bak bebişler oyoyoyo maşallahhhhh birde günü gününelermi ben genelde onu soruyordum doktorumda dediki bu aylar normal gider son aylar gerileyebiliir demişti

pitoscum çok evindim tatlım iyi olmanıza büyümüşler maşallah kuzucuklar allahım inş sonuna kadar götürmeyi nasip etsin hepimiz sag saglim kurtuluruz inşallah bebişlerimizle

lotus canım sendde ilerideymişsin sağlıkla al kucağına seninkilerin cinsiyetleri bellimi birde pitos seninkiler ne beşik kertmesi yapacam:))))))

kaydirigubbakcemile3 kertelim nilcim 2 erkek bir kız benimkiler
banada doktorum aynı şeyi dedi bu hafta şimdi gelişimleri normal tek bebkle aynı olur sonra yavaşlar dedi biz kilolarına değil ciğer gelişimi iyi olucakmı onu bekliycez dedi inşallah öyle olur dayanabildiğim kadar dayanıcam inş :CüvCüv:

benimkiler de iki erkek bi kız gibi son anda süpriz olmassa bakalım:))) bu arada ciğer gelişimi çok önemli tabiki heralde 28 haftadan sonra ciğer geliştirici iğne yeriz gibime geliyor ...

kızlar hepinize merhaba çarşamba günü gece saat üçte bende anne oldum şu anda bebişlerim küvezde ama çok şükür iyiler kızım dilanaz 1860 gram oglum cansun 1830 gram diger oglum cansında 1560 gram dogdu ben hala hastanedeyim darısı diyer arkadaşlara

zaten nilcim genelde hep aynı iki erkek bir kız nedense erkeklerden hangisi daha sabırlıysa kızımı onla kerteriz şimdiden çok nazlı çünkü sola yatınca hemen kızıyor kaydirigubbakcemile3
ciğer geliştirici iğneyi ya 25 ya 28 . haftalar arası yapıyorlarmış doktorlar dediğin gibi zaten ben elek gibi oldum iğneden okadar çok korkardım şimdi yemeklerden sonra tatlı niyetine bile alırım :) sen ilaçlarına tekrar ne zaman başlıycan karaciğerdeki sorun tamamen geçincemi yoksa belirli bir seviyeye düşene kadarmı inş bidaha sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…