kaydirigubbakcemile2 zemuszemus hazalaslı tatlım tebrik ederim ben yazarken sende yazmışsın çok sevindim maşallah kuzucuklarına inşallah en yakın zamanda evinize gidersiniz sonra ayrıntıları bekliyoruz doğum bebişleri gördünmü neler hissettin vs.... çok öpüyorum tatlım dularımız sizinle
HAZALASLI ne güzel haber bu...çok çok tebrik ediyorum sizi...Allah bizim bebeklerimize de nasip etsin o günleri inşallah..Sanırım bu topicte artık sıra bana geliyor..
CANIM uygun olduğunda gelişmelerden haberdar et bizleri..Hepiniz sağlıcakla kalın..
alkisalkisalkis evet seybaycım sıra sende ama sıram geldi diye hemen pırtlama daha var 33 -34- 35 . haftaları bekle belkide rekor kırarsın :) göbüşünü gördüm maşallah benimki gibi karnın önde yanlara yayık değil
hazalaslı canım tebrik ederim iyi olmalaına çok sevindim darısı bizlerin başına müsait olduğunda ayrıntıları anlatırsın artık. pitos bebişlerinin ii olmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırız darısı hepimizin başına.seybay aman canım sıra bana geldi diye acele etme biraz daha sabır ne güzel 28. haftaya gelmişin
opuyorumnanaktanhazalisi tebrik ederim canım hayırlı olsun bebeklerinide bir an önce kucaklarsın inşaallah.Allahım sağ selamet darısı bizlerin başına inşaallah.a.s.
aman aman lafımı geri alıyorum.gerçi şimdi hafta olarak sizlerden en ileri olan benim o nedenle demiştim....benim acelem yok..sağlıkla içeride ne kadar fazla kalırlarsa o kadar iyi..ben de 34 leri görmek istiyorum tabiki...İnşallah hepimiz ve hepimizin bebekleri sağlıkla geliriz o günleri..
hazalcım seni sizi tebrik ederiz çok şükür atlatmışın bebeilerinde sağlıklı haberlerini aldık güzel bir haber sen süpizzz yaptın sanırım burda herkes süpriz yapacak ben doğurdum diye Allah uzun ömürler versin bebişlerine hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla büyüsünler sanada sabırlar dilerim .......a.s.alkisalkisalkis,
pitoscum karaciğer enzimlerim 10 gnde bir takiibe alınıyor sanırım yeteri kadar düşmez gibi içünki çoğul gebelikte tetikliyor malum hormonlarrımız tavan yapmış durumda bilmiyorum artık yeteri kadar da beslendiğimi düşünmüyorum iştah zaten fazla yok
geceler kabus oldu ne sağıma yatıyorum ne soluma hemen dürtüyolar yaaa gülesimde geliyor o sıkıntıda :)))
lotuscum inan bende hala emin değilim doktor ısrar ediyor ama ben hala inanmıyorum neden se :)) tabiki bizimkiler kıymetli bebeler sağlıklı olsunlardaa sorun değil ....
xxnilxx beişlerin gelişimi iyiyse demkki yeterli besleniyorsundur için rahat etmiyorsa doktoruna sor istersen bide bebişlerin mideni sıkıştırıyor olaiilir benim öyle zamanlarda canım bişey istemiyor mesela
ELA GÖZLÜM uğramamış ne yaptı acaba ir haberde ondan alırız belki
aynurcum en başından beri ruh halin hep uykuluda duruyor doğumdan sonra bizde değiştiricez sanırım :)
canım sen kaç günde bir gidiyorsun muayenelere..Ben 10 günde genelde..Bebeklerimizi görmek ne kadar heyecan verici öyle değil mi..Biraz daha büyüyorlar her gördüğümüzde...
DİLERİM güzel haberlerle dönersin....
edikacım güzel haberlerini bekliyorum ben dr gidiceğim zaman çok mutlu oluyorum bebişlerimi inanılmaz özlemiş oluyorum hemde dışarı çıkmakta rahatlatıyor beni evde günleriniz nasıl geçiyor kızlar ben çok sıkılıyorum allahtan annem alt katta ama oda bazen biryerlere gidiyor ozamanlar daha çok bunalıyorum kafamçokkarıştı
aynurum unutmadım neden unutayım hep aklımdaydınız ben biraz sıkıntılı geçirdim hamileligimibulantı kusma falan inan girdigimde bile buraya aklıma gelmiyordu...bir iki kerede yazmaya niyetlendim ama tanıdık birilerini göremeyince yazamadım tanımayanlar ne alaka diye düşünmesinler diye..belki düşünende olmuştur bilmiyorum.diger kızları göremedim pitosu gözüm ısırıyor sanırım ben sizi ara ara takip ederken kalmış aklımda..kızım oluyor şükür geçen ayrıntılıya girdim çok şükür bebegimin tüm organları ölçüldü iyi çıktı çok net gördüm bebgimi ilk defa 250 gram olmuş yavrum 21 cmde boyu..böyle işte sen neler yaptın
Nil;benim ellerimde ve ayaklarımda herhangibi bir şişlik şu an için yok tabii ben sizi epey geriden takip ettiğim için olmayabilir.ılerki zamanlarda olabilir sanırım.
Dün lekem geldi,acil hastaneye gittik,doktorumu aradılar,2 şişe serum ve pruloton iğne vurdular.Şu an için iyiyim Allah'a şükür.Yaramazlar çok korkuttular dün bizi.Allah'ım inş. hepimizin bebeğini kazasız belasız kucağımıza almayı nasip eder.