z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaşlar ne yapcam bana moral verın...............üç taneymış bugun gorduk ....................ınş taşıyabılırım ama bakalım....hayırlısı

Canım şükredeceksin ve Allaha emanet edeceksin kendini...

Bu durumda ilk zamanlar bebeklerden biri kendiliğinden sonlanabilir der dr.lar...Eğer ki olmazsa redüksiyon önerirler...Ve üçüz gebeliğin -risk risk risk-lerinden bahsederler..vs vs...Baskı ve vicdan altında gidip gelirsin ve bi karar vermeni beklerler...Neyse bir şekilde böyle gelişiyor..Takdir Allahın karar sizin canım..Hayatta iyinin ve kötünün %100 ü yoktur..Bi şekilde hangi kararı verirsen ver ya kaybedersin ya kazanırsın...siyah beyazdır yani..Umutlu ve inançlı ol tedbiri de elden bırakma takdir her zaman allahındır...

ınşş canım ış ..................daha ıonce ıkızlerımı kaybettığım için korku var tabıkı veren alanda yıne o...........ınş rabbım kolaylık verecek çok sağol canım............bırırsı daha kuçuk ve asağıda belkı o gıder dıyo doktorum ama kalp atışı guzeldı bakalım beklıcem hayırlısı canım cokk sağol.......

arkadaşlar kontrolden geldik şükür allaha herşey yolunda bebişlerim iyiyimiş yarın celeston iğnesi vurulcaz doktor 1-1.5 ay daha dayan az kaldı ama artık muhakkak yatman gerek hiç kalkma dedi .seybay canım biz 15 güne 1 gidiypruz doktorA bana kalsa herhafta giderdim heralde .pitos ne güzel senin annen alt katta oturuyormuş şanslısın ben yalnızım bulunduğum yerde hiç yakınım yok annemlerde gelemiyor kız kardeşimin doğumu yakın onu bekliyorlar yani kafayı yemek üzereyim ama napalım canlarım için katlancaz artık

maşallah hepimizin bebeklerine...ya benim de geceleri artık karnım sertleşmeye başladı..sanırım artık gerçekten büyüyoruz...kasılma nedir onu da bilmiyorum ya....neyse olmasın da zaten...edika dr.neden 25 haftalıkken vuruyor...erken yapalım önlem olsun diyemi...bizimki 28 ve üstü düşünüyo sanırım bir kaç kez sorduk ama çok oralı olmadı..sonra dedi...

papatyacım geçmiş olsun canım ilk zamanlar nde yaşamıştım iki kez şükür başka olmadı bol bol dinlen canım rabbim meleklerini korusun

EL MUALLıM rabbim herşeyin en güzelini bilir kaderde varsa bir bebekte üç bebekte düşebilir ama karar senin tabi inşallah hayırlısı neyse onu yaşarsın eğer yola üç bebekle devam ediceksen geçmişi ve erken doğumu olumsuzluklar unut

edikacım güzel haberler getirmişsin maaşallah kuzularına gramlarını ve boylarınıda yazarmısın evet şükür annem yakınımda senin işin daha zormuş keşke yakın olsaydık bana gelirdin beraber yuvarlanırdık kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi onlar için katlanıcaz artık

evet pıtos haklısın aslında bu yenı bı başlangıç olmalı doğru ınşşşşşşşşşş canım rabbım guzel gunler nasıp etsın .............ınşşş yola devam edıyorum bakalım zaman ne gosterecek ınş hersey guzel olur....................

seybay canım benim doktor biraz fazla pimpirikli heralde erken doğum olmasından çok korkuyor onun için celestonu erken vurdurdu bende çok düşündüm acaba çokmu erken diye ama bu seferde allah korusun erken doğum olursa iyiki vurdurmuşuz deriz en azından pişman olmayız.pitos sağol canım ah keşke aynı yerde olsak ne derler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. bebişlerimin kiloları 700 gram civarındalar boylarını hiç söylemiyor benim doktorum .benim doktor 1-1.5 ay daha dayan diyor az kaldı inşallah

edikacım maşallah kuzularına iyi olmanıza sevindim benimkilerde dünden beri kıpırdamıyo çok meraklanıyom inş bişey olmaz zaten az kıpırdıyolardı hiç hareketli degiller ya benimkiler

el muallim canım allah pişman etmesin kararından biraz sıkıntılı geçiyo ama çok güzel bi duygu bence allahım koruru onları merak etme canım

edıka canım ınşşşşşşşşşşş çok sagol..............ınş verecek ..........
herkese gunaydın....................

lotuscum ınş canım .........doktor bıle devam edmessın dıyo dun bakalım ama bende yola devam kararındayım rabbıme sığındım ınşşşşşşşşş canım çok sağol..rabbım cumlemıze guç versın

GÜNAYDIN ÜÇÜZ GÜZELLERİİİİİİİİİİİ a.s.:1hug:a.s.
GÜZEL BİR GÜN DİLERİM HERKESE...,,,,

canım muallim hayırlı olsun gebeliğin inş sorunsuz yoluna devam edersin zaten senin değerinden belliydi yüksekti hakkında ne hayırlısı ise o olsun hepimiz bu yola başlarken cesaretli değildiki şimdi bile hala korkularımız sürüyor bu ikidede aynı üçtede aynı arkadaşım ne karar verirsen ver hep birlikte bu işi götürcez :)) gülben ergeni geçelim kızlar

birde şunu öğrendim bebekleri 30 haftaya kadar getirmek önemli fakat günü gününe olmalılar

lotus meraklanma canım bir ara bendede aynısı oldu sağ tarafta kızımız var bir ara hiç hareket etmiyor gibi geldi ama kontrolde iyi görünüyor benim erkekler daha hareketli kız onlara göre az hareket ediyor gibi ama doktor gelişimi ii diyor .canım çikolata ye ve sol tarafına biraz uzan o zaman hareket ederler belki

bu kızlar içerdede cıkolata ılemı kandırılıyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sen ...............kaydirigubbakcemile2

lotus tatlım hatırlarsan bir kere daha olmuştu sana benden sonra böyle bişey sonra oynamışlardı arada uyuyorlar hatta ben artık yavaş hareket ediyorum uyanmasınlar diye doktorum 2 günden sonra hareket yoksa gel bakalım dedi arada karnınla oyna kızların dediği gibi enerjisi yüksek şeyler tüket soluna yat

el mualllim sende tüp bebekle kaldın dimi peki doktrundamı aynı kişi yani şuanki eğer karar verdiysen devam etmeye bence bu kadar olumsuz düşünen bir doktorla yola devam etme benim doktorumda her gittiğimde riskli olduğunu söylüyor ama dayanıcaz 32 lere kadar deyip güçte veriyor

edikacım ne güzel dedin görümcemle aramızda çok az bir gün var görsen sanki o beşizlerine hamile armut kadar karnı var benden çok yuvarlanıyor bizim halimizi en iyi biz anlarız

evet canım aynı doktor.............sadece bekleyelım olmazsa bakıcaz bırını aılırız dedı ama ben hayır dersem ısrarcı ve umutsuz değıl............sanmam daha once ıkızlerımı erken doğumla kaybettığım için tedırgın oda aynı olabılır dıye.................bakalım hayırlısı canım ..............ben devam kararındayım bısey demedım beklıyelım bırı kuçuk dıyınce............beklıyorıum ama kendı gıtmesse devam dıcemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…