z Anneleri biz de burada bulualm

hayırlısı canım senin için daha zor tabi inşşşşşşşşşş canım hiçbişeye gerek kalmadan kuzularınla devam edersin erken doğum sebebin araştırılmışmıydı peki serklaj yapılmışmıydı ve şimdi önlem olarak ek bişey yapılcakmı sana

canım benım ıkızlerımdekı durum çok farklıydı...................ıkızlerımın bırı ense kalınlığında problem oldu yasamaz dendı problemleı dendı sonlandırmaksak dığerı de gıder dendı............sonlandırıldı ama enfeksıyon kaptım kuçuk ıhtımal buldu benı....................dıger bebeğım 24.haftaya kadar dayandı suyum zaldı engellenemedı..............erken dogdu ama bı hafta yasası ..........yoksa benım rahımağzı yetmezlığı yada başka bı sorunum yok. sukur...............o yuzden dokturumada tam olarak dıcem...........bunlarla devak edrsem ınş ne olur..........ınş dıgerı gıbı sıkıntım olmazda yola devam edrım ınş kızlar...................

kusura bakma hatırlatmak istemezdim ama belki bizimde dikkat etmemiz gereken bir durumdur dedim geçenlerde bende enfeksiyon sebebiyle hastahanede yattım ALLAHTAN sorun çıkmadı inşallah bukez hiçbir sorun çıkmaz tatlım rabbim yardımcın olsun meleklerini korusun

ınş canım ınş.................rabbım sıkıntı vermesın kayıp cok acı...........ınş guzel gecer hersey canım sanada gecmış ols

ya kızlar..muayeneye girdiğinizde hangi tarihi baz alıp ulturasona giriyorlar..son adet tarihi mi..transfer tarihi mi...Benim transfer tarihini girip o haftaya göre hesaplananıyor herşey...

selam kızlar haddim olmayarak seybaycım ben cevap yazayım dedim

bizler tup bebekle hamile kaldığımız için trasferden 16 gün öncesini hesaplıyor dr lar

endometrium kalınlığını yumurta büyümesini de bazen geçikmeler olduğu için

Slm kızlar maşallah aslı da kavuşmuş bebişlerine.Seni tebrik ediyorum canım.Allah analı babalı büyütsün.nasılsınız şimdi canım.Küvözen çıktılar mı?Senin de benim gibi 1 kız 2 oğlun olmuş.Neyse ilerde bi kız daha doğurur eşitleriz durumu:))

Aynurcum selamlar canım nasılsın? nasıl gidiyor bıdıkların bakımı? bizim bakıcımız bıraktı.Tepe taklak olduk.çok bi işe de yaramıyodu aslında ama üçüz bebişleri susturması bile yetiyormuş.1 hafta annemle baktık, dün kayınvalidem geldi.Bebeklerime yalnız bakabilmeyi çok istiyorum ama imkansız gibi.Aslında birine sürekli annem bakıyor.her gelenle huyları değişiyo.seninkiler nealemde.Yalnızmı bakıyosun şimdi?

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız ? bi yaramazlık yoktur inşallah.
ben iyiyim çok şükür .henüz doğum yapmadım.bekliyoruz bakalım
gide bildiğimiz yere kadar.
kimseler yok sanırım .kendinize çok iyi bakın

ela gözlüm bende seni merak ediyordum haber verdiğin iyi oldu maşallah hala bekliyoırsun demek ne kadarlık oldun şimdi

SEYBAY regli gününden hesaplıyor doktorumn benimde neden öyle hesaplıyor acaa peki cetvelin hangi atrihe göre ayarlı dahamı öndesin yoksa

maşallah elacım heyecan artmıştır sende ben iyiyim şükür bebişler top gibi ortada toplandı ok karnım ağrıyor sanırım bundan yada rahim genişliyor yine havalarda iyice ısındı zorlanmaya başlıycaz hepten allah yardımcımız olsun

evet pitoscum günler geçmek bilmiyor artık saatleri sayar oldum.
bu haftalarda kiloya falan dikkat etmen lazım.tam ağırlaştığın zaman havalar dahada sıcak olacak.
su içmeyi ihmal etme ben çok faydasını görüyorum.
ben artık fazla kalamıyorum.çıkmam lazım canım
kendine iyi bak

PİTOS ...canım benim ulturason makinasına her muayenemde transfer tarihim giriliyor haftam ona göre veriliyor..Bana da garip geliyo çünkü tedavili tedavisiz herkesin son adet tarihi giriliyor..cetvel son adet tarihime göre..normalde bu cuma 28 haftalık olucam dolu dolu..Ama transfer tarihine göre ise yarın 27 yeni bitmiş olucak..Aman ne bileyim anlamdım..SAT.12 ARALIK....TRANSFER TARİHİ:31 ARALIK...

ELA GÖZLÜM MUHTEŞEMSİN YA..Ben şimdi bu sıcaklarda zorlanıyorum valla senin haftalarda olup gün geçirmek zor maşallahın var...Allah nazarlardan saklasın sizi...

seybay canım bence sen son adet tarihine göre hesapla çünkü bir gebelik toplam 40 hafta buda en son adetten başlar.ela gözlüm maşallah allah nazardan saklasın

kızlar gunaydın.......................ınş bende sağlıkla ılerlerım ınş...............herkese guzel bı gun

Günaydın üçüz güzelleriiiiiiiiiiiiiiii kızlar bu çikolata muhabbetine koptuk yani denicem bende :) bakalım kanacaklarmı benimkiler heheheeheh ....

seybaycım benimde son adet tarihine göre hesaplanıyor Az kaldı dayan güzelim

mehlikacım hoşgeldin Allah sana ayrı bir sabır versin diyorum off of biz napıcaz bilmem :)))

Ela gözlüm MAŞALLLAH SÜPHANALLAH HARıKASIN ıNŞ BıZDE BU AYLARA GELEBıLıRıZ

El muallim günaydın canım yaşadıklarını okudum geçmiş olsun geçmişte bunları yaşadın diye şimdi yaşıyacaksın diye bir şey yok umutsuzluk bizi çok yıkıyor moral bozukluğu olduğu zaman ben çok kötü oluyorum oda bebeklere zarar veriyor moralimizi yüksek tutmak lazım hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…