selam arkadaşlar sabahtan biraz korktuk yüzüm biranda kızardı eşimde baya panikledi doktoru aradık normal dedi eğer aynı şey başınıza gelirse paniklemeyim normalmiş
selam kızlar aranıza katılmak istiyorum ama ben dördüz hamileyim 5 aylık
Slm kızlar;
Allah nazarlardan saklasın,hepimiz bir haftayı daha yarıladık.İnanın bizim için her saatin önemi var,sanki zaman geçmiyor.Birde sıcaklar bastırdı,o ayrı bir sıkıntı.Ama bu yolda çekilen her çile kutsal bizim için.
selam kızlar aranıza katılmak istiyorum ama ben dördüz hamileyim 5 aylık
Allah yardımcın olsun 5 aylık olmuş maşallah sübanallah inş sorunsuz sekilde devam edersin cinsiyetleri bellimi canım
pardon nasıl dördüzlere hamile olduğunuzu söylüyorsunuz..geçmiş mesajlarınız öyle demiyo...lütfen doğru bilgi paylaşımlarında bulunun.....
lmaz::1shok:
tüp bebekle mi kaldınız gebe..normal yoldanı..tek yumurta dördüzü mucize bi durum...dr.larnızda şaşırmıştır..
nil bir sebebi yokken hamilelikte olabiliyormuş doktor eşime öyle söylemiş ama bence dün sabah 2 akşam 2 celeston vuruldum belki ondan olabilir.sirine hayırlı olsun inşallah sonuna kadar dayanırsın biz üçüzde bu kadar zorlanıyoz sen nasıl baş ediyorsun dördüzle
pekı nıçın kendı nıkını kullanmıyosun .......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?