z Anneleri biz de burada bulualm

evet canım haklısın ınşşşşşşşşşş ıyı duşunelım ıyı olsun................ınş canım cok sağol...............................

Slm kızlar;
Allah nazarlardan saklasın,hepimiz bir haftayı daha yarıladık.ınanın bizim için her saatin önemi var,sanki zaman geçmiyor.Birde sıcaklar bastırdı,o ayrı bir sıkıntı.Ama bu yolda çekilen her çile kutsal bizim için.

selam arkadaşlar sabahtan biraz korktuk yüzüm biranda kızardı eşimde baya panikledi doktoru aradık normal dedi eğer aynı şey başınıza gelirse paniklemeyim normalmiş

selam arkadaşlar sabahtan biraz korktuk yüzüm biranda kızardı eşimde baya panikledi doktoru aradık normal dedi eğer aynı şey başınıza gelirse paniklemeyim normalmiş

nasıl birşey oluyor canım o bişeyemi sinirlendin üzüldün v eya tansiyonla alakası varmı yada sıcakla allah allah ? geçmiş olsun ama bişi yokmuş ya

selam canım maşallah maşallah tabi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan senin mide bulantıların nasıl oldu güzelim inş geçmiştir :Saruboceq:

seybaycım seninde karnın böyle tek tarafa toplanıyormu bazen benimkiler sola yattığımda sağa toplanıyorlar karnım yamuk oluyor sizdede oluyormu arkadaşlar

nil bir sebebi yokken hamilelikte olabiliyormuş doktor eşime öyle söylemiş ama bence dün sabah 2 akşam 2 celeston vuruldum belki ondan olabilir.sirine hayırlı olsun inşallah sonuna kadar dayanırsın biz üçüzde bu kadar zorlanıyoz sen nasıl baş ediyorsun dördüzle

tüp bebekle mi kaldınız gebe..normal yoldanı..tek yumurta dördüzü mucize bi durum...dr.larnızda şaşırmıştır..

tüp bebekle mi kaldınız gebe..normal yoldanı..tek yumurta dördüzü mucize bi durum...dr.larnızda şaşırmıştır..

tüp bebek değil canım daha çabuk bebeğim olsun dye doktora gtmiştim gonophane vermişti kullandım 2. ayında hamile kaldım doktorum zaten böyle vakalar çok olmuyor dedi bu arada sirinee de yanımda sizden özür diliyor ben kullanmadan önce ben sirinee değilim demem gerekti kusura bakmayın

saol canım seninkide hayırlı olsun baya sıkıntı veriyorlar tabi ama katlanıyorum çok hareket edemiyorum biyidükçe hareketlerim zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…