z Anneleri biz de burada bulualm

NilCİM oluyo da benim daha yeni başladı senin erkenden olmuş..taş kesiliyo karnımın belli yerleri sanki bebeler oturuyor orda..

hıııı kötü bişi değildir sanırım ben onu cuma doktoruma gideceğim sorayım neden öyle yaparlarkii

ay dördüzler geldi aramıza maşşallahhhhh subanaalah

mehlikacım ben annelerle bakerken aynı şeyden şikayetçiydim biri geliyor 2 ay kalıyor digeri geldiginde hayliyle çocuklar büüyüyor huyu değişiyor bu sefer gelen huylarına alışıyor 2 ay sonra digeri derken böyle böyle sıkıntı oluyordu

ben çocukların gaz problemi azaldıktan sonra yani 5 aylıkken falan yanlız bakmaya karar verdim inanki çok ama çok iyi oldu evde birileri varken insan hareketlerini kısıtlıyor sinirleniyor eşimle bile daha çok kavga ederdik evde birisi varken şimdi çok rahatız senin bebişlerin nasıl uyuyor uykularıda önemli tabi,ben yataklarına yatırıp uyumalarına alıştırdım sallıyorsan sende alıştırmak zorundasın inan böyle daha iyi bence sende dene zorlanırsan tekrara çagırırsın ben öyle demiştim annemleri gönderirken bakamazsam çagırırım demiştim.seninkiler nasıllar büyümüşler yeni fotoları yokmu koysana bu arada bakıınız niye bıraktı sizi?
gaz problemleri bittimi? canım benden tavsiye bebişlerin uyandıktan 2,5 saat sonra tekrar yatır benimkiler alıştı uyuyorlar benimkilerle aynı ayda doğmuş ve gündüzleri sadece 45dk uyuyan çocuklar var tabi biraz çocuklasda alakalı benimkiler günde 2 defa hatta bazen 3 defa uyurlar birde ben 4. ay bittikten sonra uyumadan önce akşamları pijama giydirmeye başladım onlara uyuma zamanı geldigini hatırlatmak için şu andada saat 8:00 de hepsi yataktalar kurallar koyarsan senin için iyi olur canım

Son düzenleme:
valla cok ıyı bı cesaret canım dorduz ınş sağlılkla gelsınler................ben üçüzde endışe duyarken çok guzel ınşşşşşşşşş..........rabbım dıleyınce elbet oluyo ınş herkes guzel bı hamışlık gecırır

aynurcum hg bende sizlere onu soracaktım kafayı yemek üzereyim herkes nasıl bakacan diyo kimse bakarız demiyor yaa bende sağlıkla kucağıma alayımda heralde gaz problemleri olursa bittiğinde senin gibi yapacağım hizaya sokmk lazım dimi:)))

kızlar bugünlerde topiklerde dalga gecen gecene doguma hazırlık bölümün de de paradies diye bir kişi daha 35 haftada her kafası estiginde topik acıyo o gecede sanki dogum yapmıs gibi topik acmıs anlam veremiyorum ben ya neden bu tür yollara başvurduklarını....lmaz:

seybay canım birdaha vurulcakmı bilmiyorum doktor birşey demedi ama heralde olmucak benimde hiç aklıma gelmedi sormak

benim karnımdada yeni yeni bir bölgede sertleşme olmaya başladı artık bebekler ordamı toplanıyor bilmiyorum daha çok yeni

Nil,özür dilerim giremedim bugün fazla.Biraz halsizlik vardı bugün.Pek neşem olmadı uyudum biraz.Bulantılarım eskiye göre biraz azaldı ama yinede devam ediyor.Sen nasılsın?

ArkadaŞlar ıyısınız ınŞaallah .hazalaslı nasılsınız bebıŞlerınle.benım sıcaklarla aram hıÇ ıyı deĞıl.annemlerdeyım evın her yerı gÜneŞ alıyor.sarhoŞ gıbı oluyorum.allah hepımıze kolaylık versın ınŞ.benımde pazartesı kontrl vardı.bebıŞler ıyı Çok ŞÜkÜr.650 700 gram cıvarındalar.2 haftada 3kılo almıŞım doktr Çok dedı.karnım baya toktu gerÇı.ama ben zaten bır kıŞının yedıĞı kadarını anca yıyorum.dahadamı az yıycez bılmıyorum.baŞından berı 10 kılo aldım sızın nasıl arkadaŞlar.

angel baby bilseydik art niyet olduğunu gereken tepkiyi verirdik ama devam ederse admine şikayet ederiz ip banlar gider hiç giremez:)))

papatya canım demekki sen de aynı olacaksın doğuma kadar devam etmiycek bu durum şükür ben de en çok ondan korkuyordum :)))

nasibe hg canım az kaldı bizim de şansızlığımız yaz olması ne yazikki geceleri uyunmuyor gündüzleri de leylaa gibiyiz ben 48 le başladım şimdi bu haftada 58 oldum ben çok aldım gibi 10 kilo almışım ama vucudumun hiç bir yerinde yok sadece karnım o kadar kilo nasıl oluyor hayret ediyorum ay ben kendime nazar değdircem gene kaydirigubbakcemile3 sen iyisin gibime geldi benden 1 ay ileridesin

Ben bu zamana değin 14 kilo aldım...reyhancığım evet çabucak kilo alıyoruz sanki öyle değilmi...ben de nasıl aldığıma şaşırıyorum..Hamur işi tatlı aburcubur yok hayatımda..bazen gidiyorum da 2 kiloya yakın almış oluyorum 2 haftada..şoook oluyorum..

ben napcam acaba artık top olurıum ..................sızler ıyısınız bence...................masallah hatunlar............ben almaya musaıtım ..bıde evde oturursam tamam halımmmm

kızlar ben 78 ile başladım şimdi 84 üm yani 6 kilo aldım. doktorum iyi dedi ama bu haftadan sonra çok alırsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…