ay dördüzler geldi aramıza maşşallahhhhh subanaalah
mehlikacım ben annelerle bakerken aynı şeyden şikayetçiydim biri geliyor 2 ay kalıyor digeri geldiginde hayliyle çocuklar büüyüyor huyu değişiyor bu sefer gelen huylarına alışıyor 2 ay sonra digeri derken böyle böyle sıkıntı oluyordu
ben çocukların gaz problemi azaldıktan sonra yani 5 aylıkken falan yanlız bakmaya karar verdim inanki çok ama çok iyi oldu evde birileri varken insan hareketlerini kısıtlıyor sinirleniyor eşimle bile daha çok kavga ederdik evde birisi varken şimdi çok rahatız senin bebişlerin nasıl uyuyor uykularıda önemli tabi,ben yataklarına yatırıp uyumalarına alıştırdım sallıyorsan sende alıştırmak zorundasın inan böyle daha iyi bence sende dene zorlanırsan tekrara çagırırsın ben öyle demiştim annemleri gönderirken bakamazsam çagırırım demiştim.seninkiler nasıllar büyümüşler yeni fotoları yokmu koysana bu arada bakıınız niye bıraktı sizi?
gaz problemleri bittimi? canım benden tavsiye bebişlerin uyandıktan 2,5 saat sonra tekrar yatır benimkiler alıştı uyuyorlar benimkilerle aynı ayda doğmuş ve gündüzleri sadece 45dk uyuyan çocuklar var tabi biraz çocuklasda alakalı benimkiler günde 2 defa hatta bazen 3 defa uyurlar birde ben 4. ay bittikten sonra uyumadan önce akşamları pijama giydirmeye başladım onlara uyuma zamanı geldigini hatırlatmak için şu andada saat 8:00 de hepsi yataktalar kurallar koyarsan senin için iyi olur canım