z Anneleri biz de burada bulualm

slm kızlar topiciginizi tesadüfen gördümde.bi ugrayayım dedim bakalım üçüz annesi olmak nası bişey..merak ediyorum hadi ikiz daha kolaydır ama 3 çocuk sizi korkutmuyormu...biri aglarken ötekide aglarsa biri acıkınca ötekilerde acıkırsa yani büsürü şey...ama bi okadarda güzel bişeydir... hepsi bi arada büyüyüp gider...eşim ikiz çok istiyordu ama benimkisi tek bebek..rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin..sag salim kucagımıza alalım yavrularımızı...amin...

merhaba kızlar nasılsınız gelemedim ne güzel muhabbet etmişsiniz

edikacım geçmiş olsun tam olarak ne oldu anlamadım ama şimdi iyisin inş
ben 17 kilo aldım şimdiye kadar ama nilin dediği gibi sadece karnım ve popom var kollarım bacaklarım yüzüm bile aynı benin bebişler hep aşağıda toplaanıyor semsert orası afedersiniz lavaboya giderken karnımı ellerimle kaldırıyorum bebeklerden birinin başı rahim ağzında ama tek bebk okadar sertlik ve ağırlık yaparmı ilmiyorum bide siz her gittiğinizde vajinal ugs mi oluyorsunuz bana iki kez baktı oda şüphelendi sancım olunca

Kızlar ben maalesef sizin gibi kilo alamadım daha.Gerçi daha başındayım ama.Kusmalardan dolayı 3kg vermişim.76 idim şuan 73e düştüm.Bişey yiyemiyordum ilk başlarda ama şimdi yavaş yavaş toplamaya başladım şükür.Sanırım ileride bunun acısı çıkacak benden :)

papatyacım hiç üzülme hatta sevin ilerde kilo alımların başlıycak zaten şuan alman için erken bendede tam tersi oldu ne kadar kilom varsa hepsini ilk üç ay aldım diyebilirim bebişler besleniyordur hiç üzülme inş geçer yakında aşermelerin

Sağol pitos.Burda birbirimize olan destek oldukça insan her anlamda rahatlığa kavuşuyor.Kısacası bizim halimizden ancak biz anlıyoruz.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet öyle şimdi bana tek gebelik nasıl kolay geliyor anlatamam futbol bile oynarmışım sanki:..) sen kimle bakıcaksın bebişlere yakınında kimse varmı

arkadaşlar benim arasıra gün içinde alttan yukarı doğru bir acı oluyor sanki dikişlerim acıyor gibi oluyor sizdede oluyormu

canım ben serklaj olmadığı için bilemiyorum..ama acayip gergin şu an karnım akşamları böyle oluyorum..bebeklerinizin hareketlerini takip ediyormusunuz..ben ediyorum gün içerisinde..1.attı..2.attı..3.attı diye..

arkadaşlar benim arasıra gün içinde alttan yukarı doğru bir acı oluyor sanki dikişlerim acıyor gibi oluyor sizdede oluyormu

canım sen benden ileridesin ama bende olmuyor senin dediğin tarzda yalnız çok ayakta kalırsam yürürsem yorarsam kendimi hissediyorum dikişlerimi oda belirli bir noktada

seybaycım bende artık gün içinde takip ediyorum hissetmeye başladığım için hatta minik minik vuruyorlar şimdi acımıyor ama garip bişey

evet öyle şimdi bana tek gebelik nasıl kolay geliyor anlatamam futbol bile oynarmışım sanki:..) sen kimle bakıcaksın bebişlere yakınında kimse varmı

Evet haklısın canım,tek gebelikte sanırım futbol oynardık :)) Aslında daha onları bile düşünmedik,ama kayınvalidem yan apartmanda oturuyor.Onunla bakarız büyük ihtimal.Annem dışarıda.Yada belli bir süreden sonra kendimiz bakıcaz.Yani bebişler uslumu olcak yaramazmı olcak tam kestiremediğim için pek düşünemiyorum :) Sizin bu konudaki düşünceleriniz ne arkadaşlar?Bakıcı tutmakmı?:uhm:

arkadaşlar bı tanesı ancak sığıyo karnımıza..............benım oğlum 14 yasında bılıyosunuz .............ya şımdı uç tanesı nasıl sığar duşunuyorum ............tabı sığıyo rabbım sığdırıyo ama zor gıbı gelıyo ınsana .............bı tanede bıle sonay sıkıntı oluyo ama tabı üçüzde son ayı beklemeye ımkan yok dımı..........rabbım kolaylık versın kızlar..............ben sızde guç alıyorum ...........ınş bebişler uslıu olur ya...................yoksa ne olur halımız...............
bu arada kandılınız mubarek ols dualrımız makbul ols....................

Kızlar mübarek üç ayların başlangıcı olan bugün regaip kandilinizi kutlar,dualarınız kabul olmasını temenni ederim.

Sağol canım kandil kutlayanların çok olsun :) Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun şu mübarek aylara girdiğimiz günlerde rabbimiz bize yardımcı olsun (aminnn)

kızlar bende bilmiyorum kendime bakarak aynı soruyu soruyorum üç bebe nereye sığacak diye 8 bebe sığmış dimi üçümü sığmıycak valla bende burdaki doğum yapanlarda güç alıyorum ne yalan diyim çocuklara bakıcı konusunda zamana bırakacağız zaman ve şartlarımız neyi gerektirirse ona göre haraket edeceğiz ...

kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin ben bakıcı istemem annem alt katta zaten o yardım edicek bakıcı işimede gelmezdi mecbur kalmadıkça

kızlar saolun sizlerinde kandiiliniz mübarek olsun

merak etmeyin kızlar allah bakma gücünüde sabrınıda veriyor ama gazlı bebek olurlarsa o zaman zor yani ilk 4 ay birileri olursa iyiy olur şimdi ben çok rahat bakıyorum üçünüde yoruyorlar tabi ama olsun sağlıkları yerinde 3 çocuk olunca zaten kucaga alamadıgım için sık sık ..kucaga alışmadılar yerlerde gezinip oynuyorlar kucaga alışan çocuk çok zor kızlar birde tavsiyenm bebişlerinizi emzirin yataga yatırın ağlaması yoksa kucagınızda tutmayın insanın bırakası gelmiyor ama onlar çok çabuk alışıyorlar sıcacık kucağa ağladığında başka tabii doğdukları ilk 15-20 gün çok güzel emer uyurlar en zevkli zamanları sonra bir gaz problemi başlıyor kabus dolu günler başlıyor eşimin buragın sırtını 1 saat sıvazladığını bilirim 7-8 saat hiç ayagından eymeni indiremedigini o günlerde geçmiycek gibi geliyor ama geçiyor... doğum yaptıgınızda elimden geldigi kadar size yardımcı olmaya çalışırım kızlar

tugbacım sen yoksun ortalıklarda bizi merakta bırakma

kızlar bu arada ben 1 hafta sonra taşınıyorum ordanda izne çıkıcam birkaç güne kadar interneti kapattırıcak eşim 1 ay sonra görüşücez yani

Son düzenleme:
aynurcum gule gule buyut canım...............zor valla ama masallah basarmısın............ınş tasın sonra yıne baklarız.......ben daha yolun basındayım bakalım ınş ıyı olur hersey

kandiliniz mubrek olsun tüm dualarınız kabul olsun arkadaşlar
dün gece 10 dakika hiç durmadan burnum kanadım ama şarıl şarıl akıyo hiç böyle olmamıştı vucudumun canım kesildi baş agrısı oldu ama sonra burnumdan büyük bi kan pıtısı düştü ve durdu ondan sonra kanam bizde acile gittik tahliller falan yapıldı ama hep tahlillerim yüksek çıkmış yarın doktoruma gidecez inşallah bişey olmaz çok telaşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…