z Anneleri biz de burada bulualm

Aynurcum kolay gelsin sana 3 bebişle ev taşicaksın.Allah yardımcın olsun. ben de yalnız bakmayı çok istiyorum.evde birilerinin varlığı daha çok geriyo, sorumluluğum artıyor bu şekilde.kayınvalidem yeni geldi gidince artık çağırmicam.zaten birine sürekli anem bakıyo, herhafta birini götürüyo.ikisine de bakarım

opuyorumnanaktanarkadaşlar hepinizin kandlini tebrik eder .bebişlerimizle birlikte nice kandillere erişmemizi
rabbimden niyaz ederim.hayırlı günler hepinize.a.s.

aynurcum senin her yazdığını annemeokuyorum onunla bakıcağım için ben nasıl davranırsam oda öyle davransın istiyorum
lotus canım ne oldu çok merak ettim seni gelince msn den yaz bana dualarım seninle benim burun kanamalarım yeni geçti yatağım üstüm hep kan olurdu hala bile ara ara hapşurunca kanıyor ama tahlillerin neden öyle çıktı ona kafam takıldı inş sorun çıkmaz canım güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Ben de bugün kuzucuklarımı görmeye gidicem nasipse..gerçi artık belli belirgin bişey göremiyorum ama gelişimlerini öğrenmiş oluyorum..

hayırlı cumalar arkadaşlar
bizde konturolden geldik tahlil sonunçları üçüz gebe oldugum için yüksek çıkmış ama önemli dedi doktorum birdaha olursa kulak burun bagaza git dedi doktorum tetonoz aşısı yapılmamaı söyledi bide 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak bebişler şimdilik iyilermiş maşallah 3 tane kızımız geliyo allahın izniyle

Hayırlı Cumalar .....

Bende bugun doktora gittim karaciğer enzimlerimi tekrar ölçtürmek için son bir haftadır vucudumdaki kaşıntılardan artık rahatsız olmaya başlamıştım ama doktor karaciğer enzimlerin düşüyor dedi çok sevindim şükür benim için riskti kaşıntıya hala çözüm yok sanırım dermotoloğa gideceğim en azından raahtlatıcı krem bişiler isterim yoksa yara olmaya başladı... benim kadın doğum doktorum bugun şehir dışında olduğundan bebişlerimi göremedim 20 günüdür görmüyorum artık nasipse pazartesi gireceğim ultsna...

seybaycım nasıl geçti biraz bahsedermisiin umarım herşey yolundadır

lotus iyi olmana sevindim evet bazı değerlerimiz çok yuksek çıkıyor çoğul gebelikten hamilelikten hemen sonra geçer diyorlar inan geçmiyecekmiş gibi ama bak benim enzimlerim düşmeye başladı geçmiş olsun kızlarda geliyor hee üçü bir arada:))) maşallhhhh

bugn açlık şekerime bakıldı iyi çıktı ama şeker yüklemesini ne zaman yapar bilmiyorum

birde benim doktorum tetenoz aşısı yaptırtmıyor gebelik alerjisi geçirdiğimden daha çok kaşıntı ve ateş yapar dedi yapma dedi bana

lotus canım geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim inş tahlillerde güzel çıkar üç kız demek ayyy süper bu ya maşallah

nilcim sanada çok sevindim değerlerin iyi çıkmaya başlamış kaşıntı sorunuda geçer inş yakında tetenoz aşısı çoğul gebelikte risk diye doktorlar yaptırmayın diyor bende yaptırmıycam

Merhabalar..Bebeklerim 1000 gr.lar..servisk uzunluğumu ölçtü dr um..37 mm..Dr haftasına göre iyi dedi..idrar ve kan testlerimi yaptırdım..bi de kan uyuşmazlığı için olan testi..

nasipse inşallah 1 hafta sonra doopler ulturasona tekrar gireceğim..Bebeklerin kan akışını falan bakılacak...

63 le başladım transfer günü..78 olmuşum..Şimdilik herşey yolunda dilerim hep böyle devam eder..

Bu arada ben de tetenoz aşısı olmadım..Bilginize..

Arkadaşlar sizlerin de mesajlarını takip ediyorum..Allah gönlümüze göre versin inşallah..

maşallah kocaman olmuş bebişlerin inş sorunsuz devam edersin böyle kan uyuşmazlığı için ilkkezmi test oldun ben birkez oldum birdaha olucam sanırım

maşallahh canım ya maşallh desene bundan sonra hızla kilo almaya başlıcaklar süper ....

pitoşcum sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…