z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaslar benımde kan uyuşmazloğım var.............gercı duşuklerden sonra ığnemı oldum heop........ınş sorunsuz olur hersey

ınş kı<zlar.............benım troıdım yıne yuksek cıktı ..5.6...............ılacımı hergun alıyorum halbukı........

sağolun kızlar..hep güzel haberlerimiz olsun inşallah.kan uyuşmazlığı için ilk 3 ay sonunda mı ne yapılmıştı şimdi 28.haftada 2.kez yapıldı..herkese yapılmıyo..anne negatif baba pozitif olursa uygunsuzluk oluyo..

nilcim şükür iyiyim tatlım haftaya cuma gidicem inş doktora zaman hiç geçmiyor sen nasılsın mısır tanelerin ne yapıyor:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

el muallim gebelikte yüksek çıkması normal diye biliyorum inş sorun çıkarmaz sana

bende iyiym ama zaman zaman bunalım takılıyorum nasıl yapıcam sonuna kadar gelebilecemmi sağlıklı olacaklarmı vs vs birde gebeliğim sıkıntılı geçtiği için bir türlü keyfini çıkartamadım diyebilirim kanımda düşmüş benim ilaca devam yanında pekmez artık :))

şükür iyiyiz amaa :))

Arkadaşlar ben ülker herobaby üye oldum bana katalog göndermişler güzel bilgiler var içinde
birde milupa anne bebek kulubune üye olmuştum bugun bana kurye ile 3 tane paket geldi içinde numune ürünler ve yeni doğan bebek bezi indirim kuponları vardı siteye üye olup bilgilerinizi doğru girin tavsiye ederim

Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması

günaydın arkadaşlar seybay iyi olmanıza çok sevindim .bu arada kızlar bende tetanoz aşısı olmadım doktorum istemedi.nil bende senin gibiyim hergünüm farklı geçiyor bazen çok karamsar oluyorum bazende dayancaz işte diye umutlu oluyorum .heran kaybetme korkusu var bu yüzden böyle ama bunları düşünmeyelim çok şükür bugünlere geldik allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydınnnn ...yerimseniben ..Aminn demekki sadece ben değilmişim diyorum uzun zamandır bugun uyku çektim şükür hep böyle olsa ilk üç ay çok uyumuştum iyikik uyumuşum varmış bir sebebi:)))

Günaydın arkadaşlar.Hepinizin ve bebişlerinizin iyi olmasına sevindim.ınş. sonuna kadar böyle sorunsuz gider.Arkadaşlar kam uyuşmazlığında ne gibi sorunlar oluyor,yada tedavisi nedir?

edıkacım nılcım yarılamışsınız masallah ınş sonuda gelır .........tedırgınlık hıuç bıtmez galıba ......ama ınş guzel duşunelım...sız calışıyomusunuz...............ben sanınırım eylul donemı gıdemem ya..............ağırlaşırmıyım beş bıtecek kızmet olursa.............

ben 16.haftadan beri çalışmıyorum heyet raporu yıllık izin aldım idare ediyoruz.bence sende çok riske atma al iznini evde yat

günaydın kızlar burasıda çok sıcak ya bunalıyoz resmen bide nem öldürüyo insanı hergün burun kanamam devam ediyo ya yarın doktora gitcem bakalım acaba bebeklere bi zararı olurmuki kanamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…