z Anneleri biz de burada bulualm

bebeklere olmaz bişecik canım kanın düşerse o iyi değil dimi dikkat etmek gerek ben sana sormuştum görmedin sanırım sana yapılan tahliller yükske çıkmış öyle yazmıştın bunlar ne tahlili idi ?

loyuscum nasıl oldun gıttınmı dıoktora ınş bışey yoktur ........sıcaklardan damarlar genışlıyo bence...........

el muallim yarın gidecem canım kulak burun bogaza bakalım ne diyecek aşırı olmasa gitmi,cem ama aşırı kanıyo halsiz düşüyorum
sen nasılsın muallimcim

kızlar vaktinde hayırlısıyla gelsin bebekleriniz....
Çok zorlukları vardır tahmin edebiliyorum ama ne bileyim yine de özendim sizlere....hepinize maşallah.....

canım lotus gıt ınş için rahat eder...............ben ıyım canım haftaya tkrar guıdıcem bakalım...............hepsı duruyosa yola devam dıcem rabbım cunmlemıze kolaylık versın ınş canım
arkadaslar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bufteryyyyyyyyy canım hoşgeldın nasısın..............

mrb arkadaşlar,inşallah herkes iyidir..ben kuzucuklarımın üçünü de aldım çok şükür yanıma.dolayısıyla da hiç vaktim kalmadı buraya girip okumaya:) rabbim hepimizin kuzucuklarına sağlık,hayırlı ömür versin..onları kucağına almak o kadar güzel bi duygu ki!.inşalah herkes tadar bu güzel duyguyu..
dualarınızı bekliyorum..

ay cok guzel rabbım herkese nasıp etsın canım...................valla bencede vaktın olmaz.........bı taneyle olmuyo üç taneyle nasıl olur ........ama çok tatlılar dımı herseye değer..............öp onları annası benım için............kacıncı haftada oldular adları ne............

ERGUDER valla öyle özendim ki..Çook güzel bi haber...Canı gönülden diliyorum ki allah bizlere de nasip etsin inşallah o günleri..Onları bol bol kokluyorsundur tahmin edebiliyorum...Sağlık durumları iyi maşallah..Ayy valla çok mutlu oldum..ne kadar kaldılar küvözde canım..Kaçar kilo ile çıktılar...

ergüder çok güzel canım maşallah iyi olmanıza çok sevindim ayrıntıları merakla bekliyorum . böyle güzel haberler bizlerede umut oluyor

arkadaşlar geldik doktordan kıncal damarlarım çok yüeyde ve hassaslarmış o yüzden kanamam çok oluyomuş fısfısla melhem verdi böyle denicek geçmezse yakacaklarmış bebeklerimizide görmeye gittik 560 gr olmuşlar teyzeleri büyümüşler kuzucuklarım maşallah

turkbayragiErgüdercim çok sevindim kavuşmanıza.rabbim bidaha hiç ayırmasın.ne kadar kaldılar canım hastanede.nerde doğum yapmıştın.onlar hast deyken sende kalabildinmi.kaç kiloyla çıktınız.küvezde kilo veryorlarmış diye duymuştum.emişiyomusunuz.a.s.

ergudercim ne güzel bir haber beişlerin yanında demek rabim ayırmasın fırsat bulduğunda artık zor ama bize detayları yazarsaan seviniriz

lotus geçmiş olsun inş ilaçlar işe yarar maşallah kuzularında kocaman olmuş

:asigim:sevbaycım sen nasılsın senin haftaların ilerledikçe çok seviniyorum inanki.baya tehlikeyi atlattı seninkiler bence iyiki bebişlerin birine kıymamışsın.rabbim büyük.8.ayıda görürüz inşaallah.şu yediyi bir doldursak bende dahada rahatlıycam.ben biraz fazla oturup ayakta kalınca kalça kemiğim belim ağrıyor sizdede oluyormu.yataktada zor dönüp kalkıyorum artık.tek gebelikte bile olan şeyler bizde haliyle normaldir herhalde ALLAHA Emanet olun hepiniz.a.s.

a.s.aynurcum nasılsınız.bebeklere süt verirken nasıl pımpa almamızı tavsiye edersin.ben elektrikli iyi olur diye düşünüyorum çabuk olur diye.ne kadar emzirebildin canım .bide biberonun adı neydı.kaç cc lik alalım ilk etapta.bana heycan basmaya başladı iyce doğum yaklaştıkça.teşekkürler şimdiden

yatakta dönmekte bende zorlanıyorum eşim yardım ediyor çoğukez zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor şu 20 li haftalar bitsede 30 ları görsek çok mutlu olucam kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

Ergüdercim ooo harikasınız sizz aile boyu süpersiniz Maşalllaahhhhhhhhhhhhh a.s. a.s.

sende bizim için dua et canım

seybay canım sen gerçekten tehlikeyi atlattın artık tadını çıkarmak lazım tabi biliyorum sıkıntılar oluyor ama en azından psikolojik olarak rahatla canım az kaldı ben dün doktora gittim doktorum bana 28 haftaya gir gerisini bize bırak dedi tabi RAbbimizin bilceği işde o :1rolleyes:

pitoşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende öyleyim kuzum eşim dalga geçiyor artık kaydirigubbakcemile top gibi yuvarlansam olur yani yatakta

bugun birşey düşündüm bizim bu hamilelik döneminde psikolojik destek almamız gerekmiş bunu anladım yeni hamile kalan arkadaşlara ben bunu öneriyorum çünki çevrenin nasıl yapacaksın nasıl doğrcaksın üçüne nasıl bakacaksın laflarınden ben bunaldım kızlar bende burda rahatlıyorum yaaa

doğru diyorsun nilcim fenalık geldi artık düşünmüyorum hiçbirşey bebişlerim sağlıklı olsunlar yeter bana arada eyvah falan desemde toparlıyorum kendimi cuma günü kontorlümüz var inş iyidirler bebişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…