z Anneleri biz de burada bulualm

Hepinize sevgiler yolluyorum üçüz anneleri,sürekli takip ediyorum sizi.Ben de yolculuğuma 3'üz gebesi olarak başlamıştım.(Miniğim kendini sonlandırdı).Ben dün ki gazetede bir haber okudum.Mersin'de asgari ücretle çalışan bir babanın 3'üzleri olmuş.Bu ailenin ilk çocukları da ikizmiş.Bu aile doğuma dek 3'üzleri olacağını bilmemiş bile.Ve bebeklerini görseydiniz,kırk bin kere Maşallah topaç gibiydiler.O kadar güzeldiler ki.O an şunu düşündüm.Rabbim ne dilerse o oluyor.Bizim her şeyimiz doktor kontrolünde olunca belki de bir o kadar korkuyoruz her şeyden.Aslında ne büyük bir nimet 3 yavru,çok imrendim o fotoğrafı görünce.Hepiniz,(bende bir ikiz anne adayı olarak)seçilmiş annelersiniz.Kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin.Rabbim dilerse her şey çok güzel oluyor.Sağlıklı haberlerinizi almak dileğiyle.....Allah'a emanet olun:1hug:

NİL VE REYHAN....valla sağolun güzel dilekleriniz için ..Hepimiz için karşılıklı bu dilekler..Evet nihayet 28 haftamızı doldurduk..Dilerim bundan sonra da herşey yolunda gider..Dördüz annemiz ve üçüz annelerimiz gibi bizlerde mutlu sona hatta mutlu başlangıçlara ulaşırız..

Ben de geceleri karnımdan çok rahat değilim..Nedense geceleri bana daha bi sıkıntı veriyo yatıp kalkmak..sağlıkla gelsin bizlerin de bebekleri inşallah..

Slm kaswa o haberi bende okumuştum rediksiyon işlemine gerek kalmaması senin için de iyi olmuşur en azından vicdan savaşı vermemişsin kimileri için çok zor oluyor biliyorsun kalan sağlar bizimdir inş sende sağlıcakla alırsın kucağına arada bende giriyorum ikizler topiğine okuyorum :CüvCüv:

seybay canım geceler kabus evet ben bu aralar akşam olunca yerimde duramıyorum garip bir huzursuzluk geliyor uykum gelmiyor zorla yatıyorum bu seferde uyuyamıyorum uyuduğumda ve uyandığımda ya solumda yada sağımda yatar halde buluyorum acıkcası çok korkuyorum bebekleri ezecem diye yaa nasıl bir psikolojidir buu :1rolleyes:

kıslar merhabalar allah hepinizin bebişlerini kucagına almayı nasip etsin,bebişlerinizede ömür versiin.bende haftasonu test yapıcam hamileliğim için üçüz olmasını cok istiyorum ama korkuyorum.çünkü ilk hamileliğimde 4 aylıkken bebeğimi kaybettim.şimdi 3 tane olursa daha tehlikeli olursa diyorum.sizler neler yasıyorsunuz?doktorlarınız ne diyor biraz bilgi verirsiniz mutlu olurum...tesekkürler...

kızlar herkese slm lar! arasıra girip okuyorum yazdıklarınızı.çok şükür hepiniz iyisiniz.son haftalar biraz zor olabilir ama dayanın.ben şuanda yayladayım.bebişlerle uğraşıyorum.zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

figen tşkler canım dualar için inş ALLAH sana sağlıklı bir hamilelik ve kucağına alacak bir evlat nasip eder sayısı önemli değil önemli olan sağlıkları değilmi :))) hele sen bi hamile kal :):))

mehlika kolaylıklar dilerim bizde bir doğuralım artık sizin kadarda giremeyiz heralde :))

merhaba kızlar ben hiç iyi değilim kusmalarım durmadı aynı zamanda ishalde var ilkinde enfeksiyon dediler tedavi oldum biliyorsunuz ama şimdi yine aynı yine serum falan takıldı antibiyotik tedavisi verildi aynıyım bukez bişeyde bulamadılar bebişlerin en çok vitamin alıcağı dönemde ben kilo bile kaybediyorum ve doktorlar bişey yapamıyor çok mutsuzum akşam çok ağladım üniv has. falan gidiyim olmazsa araştırılsın diyorum dua edin ne olur

pitoa canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin bebeklerin durumu iyiyse üzülme onlar senden gerekli vitamini alır inşallah önemli birşey değildir dualarımız seninle sende kendini çok üzme biliyorsun sen ne hissedersen bebişlerinde hisseder

Pitos geçmiş olsun.Kendini çok fazla üzme,zaten hastasın tam dirençli olacağın zamanda birde üzülerek kendini yorma.Bebişler iyiyse moralini yüksek tut.Dualarımız seninle.

opuyorumnanaktanPitoscum geçmiş olsun canım allahtan acil şifalar inş.stres herşeyin başı rahat olmaya çalış canım.enfeksyon hastalıklarına gittinmi canım.tek doktorla kalma BENCEa.s.

pitoş canım geçmiş olsun yaa ooff üzüldğm ne diyeceğimi bilemiyorum belki üşütmüşsündür ne bileyim içtiğin su dan da olabilir biz farkında değiliz ama direncimiz çok düşüyor vucutta senin vucudunda enfeksiyona karşı savaş veriyor şimdii inş cididi bişi iyoktur bu arada bebekler için endişelenme onlar beslenirler biliyorsunn senden alıyorlar herşeyi

slm anne adaylarına

pitoscum geçmiş olsun canım kendine dikkat et

nasibecim ben medelanın elektrikli pompasını almıştım çok memnun kaldım ama ben sütüm azalınca almıştım birde tecrubeli olmadığım için düzenli emzirmiyordum sizler gibi hamileyken bu tarz fikirleri paylaştıgım kimseler olmamıştı siz şanslısınız vallaa.bebişlerimi 3 ay emzirebildim.biberon olarakta bebedorun dr.brows diye bir biberonu var gaz yapmayan şiddetle tavsiye ederim çol güzel.kızlar perşembe günü internetim kapanıcak 1 ay sonra görüşürüz kendinize iyi bakın yarın fırsat bulursam girerim öptümmmm hepinizi

Aynurcum iyi tatiller canım net buldugun yerden gel bazı bazı:))

nasibe canım biberon konusunda geçen hafta arkadaşım bebeğiyle bana gelmişti oda aynurun dediği biberondan almış dr brw tam adını unuttum şimdi gaz yapmayan bişi çok güzel onu tavsiye etmişti bende ondan alacağım gerekirse netten araştıralım nette bazen daha uygun oluyor

günaydın ben daha yapmadım doktor çarşıda gezme diyor ama önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum annemlerde ufak tefek bişeyler almış memlekette

yavas yavas olur ınş ...........doğsunlarda ınş hazırlık ve alması kolay kızlar................
gunaydın

günaydın kızlar

ben doğuma 1 hafta kalaya kadar alma taraftarı değilim sadece hstane çıkışı aldırdım onada kendim gitmedim eşimle kayınvalidem gitti onlar aldı başka aldırmam doğuma 1 hafta kala hepsi alınır sorun değil genelde ortak renk alalım demiştim onlara bulamamışlar 1 tane pembe takım almışlar iki erkek bir kız demişlerdi benim bebişlere ama kız dedikleri erkek çıktı iyice belirginleşti 1 ri şüpheli onada doktor bu kız dedi ama bilmiyorum artık eğer oda erkek se pembeye yazık olacak hepte o pembeleri açmıştım :))) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…