z Anneleri biz de burada bulualm

Nil paylaşımların için tşkler.Dördüz bebekler çok tatlı.ınsan onları görünce dahada heyecanlanıyor.Dediğin gibi moral oluyor.

bende pek bişey almadım henüz annemlerdeyim o doğuma ve genel yaz temizliği yapıyor.benim elimden hiç birşey gelmiyor.allahtan babam yardım ediyor.yinede sorumluluk annemde. doğumum burda annemlerde olcak.ben karacabeyde oturuyorum.küçük yerlerin imkanları mağlumunuzdur.o yüzden kendimi va yavrularımı riske atmak istemedim.onların kırkı çıktıktan sonra gideriz evimize benim gibi evinden ayrı olan varmı aranızda.bizde bir hastane çıkışı kadar bişeyler alcaz yakında.yani annem alır.ben doktordan başka bir yere çıkmıyorum.gerisini sonra alırız yeterki sağlıkla gelsin onlar.zemuszemusopuyorumnanaktanlmaz:

merhaba kızlar hastahaneden geldik bir sürü tahlil muayne yapıldı sonuç yok yine tüm değerler iyi gözüküyor ama ben hastayım açıklayamadı doktorlar mırın kırın edildi onlarda haklı olmayınca bişey ne yapsınlar en son psikolojikmi acaba dedik psikolojik kaynaklıda değil diyorlar kafamız karıştı bu cuma bebişleri ve beni tekrar muayne edicek doktorum belki su kaybı yada iştahsızlığımı sorun olarak görürse serum takarmış onun dışında yapılcak bişey yok hayalet gibi geziyorum böyle işte kızlar bilmiyorum bilemiyorlar kafamız karmakarışık yorgunum sadece dua edebiliyorum cuma günüde inş bebişlerin grmları normal çıkar durumlarıda iyidir duanıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum

Allah yardımcın olsun canım kolay değil işte üçüz gebelik böyle sersemleten dönemler geçriyoruz bir günümüz bir günümüzü tutmuyorkii sen raaht olmaya çalış gerçekten ciddi bişey ollsaydı zaten belli ederdi kendini Allhıım seni ve meleklerini korusun
canım şekerini ölçtülermi ?

şekerim ölçülmedi nilcim bu gittiğimde sanırım istiycek doktorum gebelikle ilgilimi diyorum ona bile net bişey diyemediler çünkü herşey çok normal az bişey kansızlık var oda normalmiş aklıma başka nedende gelmiyor zaten

günaydın kızlar bugün şükür iyi gibiyim kahvaltımı bile yaptım inş geçmiştir dualarınız için teşekkür ederim bebişleri yarın görmeye gidicem çok heyecanlıyım inş bukadar sıkıntıda gelişimlerinde bir aksama olmamıştır hergün tembih ediyorum onlara çok yemek yer ve sabrederlerse erken gelmemek için onlara birsürü oyuncak alıp gezmeğe götürceğimi yoksa küvez diye tehdit ediyorum kaydirigubbakcemile3 sizde bebişlerle konuşuyormusunuz benim gibi

Günaydın :)) canım ben de konuşuyorum ama sen bol bol konuş çünki sana tepki verirler artık o döneme girdin sen dediklerine tepki verirler benim doktorum salı günü konuş artık bebeklerinle dedi bebişlerim de iyimiş iyi gelişiyorlar inş böyle gider yaaa

ya canım ıyı guzel de hangısıly konuşcan...........bıteneye alışkınız ya...............uç taneyle ayrı ayrı konuş işin yoksa..............bı kelıme eksık olsa ayy haksızlıkmı yaptım dersın............opuyorumnanaktan

turkbayragituubaycım nerelerdesin bebişlerin nasıllar.ne kadar oldular.fırsatın olmuyor heralde yazmaya.Allaha emanet olun.emiyorlarmı seni.ne kadar kilo aldılar.kaç aylıklar teyzelerini habersiz bırakma.a.s.

nilcim ben aşırı çatladım ve çatlamaya devam ediyorum sürdüğüm yağlar kremler hiç işe yaramadı inş bide doğumdan sonra sarkma olmaz

edikacım teşekkeür ederim ben bebişlre bazen şarkı söylüyorum sesim çok kötü olduğu için kımıldamıyorlar ben susana kadar kaydirigubbakcemile3

pitoş :))))) allah iyiliğine versin emiii :)))) opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ses dedinde hamilelikte bu yana sesim çok bozuldu çaatallaşıyor gün içinde ses tonum değişiyor acayip oluyorum

aslında çatlak konusu bişi değilde canım dediğin gibi sarkmayı napacaz yaaa :1rolleyes:

kızlar hayırlı bereketlı cumalar............................ınş sağlıkla gelsınler bebişlerımız..............

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese kızlar ben karnıma hiçbirşey sürmüyorum doktorum kullanma uyarılıp erken doğum olabilir diye korkuyor bende hiç birşey kullanmadım ama hiçde çatlağım yok henüz .pitos canım bebişlerine annelerinin sesi en güzel ses gibi geliyodur devam canım söyle sen şarkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…