z Anneleri biz de burada bulualm

hayırlı cumalar herkese
amin el muallim
edikacım doktorun öyle dedi demek ilkkez duydum şahsen artık bende bişey sürmüyorum inş çatlamadan tamamlarsın bebişler sesimi seviyorlardır diyorsun demek bende öyle düşünüyorum hemen hemen hergün duada okuyorum özellikle nazar ayetlerini ve yasini eminim çok rahatlıyorlardır içerde
NıLCıM yapılcak bişey yok bence çünkü engellenmiyor sarkmalar bu kadar büyük karınlada çatlamazsak ayıp olur zaten eşini alıştır benim karnım sarkabilir ama sende hep böyle kalıcan değilsin ya diye kimin neresine ne olur bilinmezkaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar hanı karın catlıuyo sarkıyo ya..............su szeryan sırasında karnınmızzı toplatsak hehe ıyı olmazmı yaaaaaaaaaaaaaaaaa...............ne dersıunuz..................

edıka canım badem yağı fılan sursen zararı yokkı cok ılgınç doktorun sozu............tabı kendı karnı sarkmıcak dımı..................aman hayırla doğsunlarda .............ınş .............sonra sıters yaparız kıloları

arkadaşlar benim doktor hakikaten panik atak adam bizden çok korkuyor hamileliğin başından beri bizide hep tedirgin etti ama onun sayesindede buraya geldik.badem yağı filan kesinlikle sürme diyor daha neki karnıma dokunmayı yasakladı en baştan beri.

kızlar internette üçüz bir hamilenin hafta hafta karnının büyümesini gösteren bir resim var doğum sonrasınıda gösteriyor bence bunu eşinize gösterin hiç olmazsa kendilerini hazırlasınlar benim eşim doğum sonrası sarkmayı kabullendi gibi doğumdan sonra estetik yaptırırsın istersen diyor.eh artık yavrularımız sağlıklı olsunda karnımız sarksın farketmez yeterki bebişlerim iyi olsun

bende eşimi alıştırdım o resmide göstermiştim hatta her yeni çatlağımı gösteriyorum alışsın diye şimdi olsun diyor sonrasını bilemem ablamda sarktı estetikle düzelttiricekti ama riskli ve ağır bir ameliyatmış göek deliğini tekrar açıyorlarmış vs... üç beibş vericez onlarda görmesinler çatlak falan ya:umursamaz:

valla dedğın gıbı .............ama ınsan kendı ıçın daha çokrahatsız oluyo ama bence bıkaç ay sonra hareketlerle falan baya toparlaqr ınşşşşşşşşşşş ................sağlıkla gelsınler ınş once .............

evet o resmi bende gördüm eşime gösterdim dehşete kapıldım açıkçası o kadar olacağını düşünmemiştim artık bakmıyorum benimki öyle olmaz ya diye kendimi avutuyorum her ne kadarda bebekler için desekte ne bileyim kadınlık hisleri varya pek kabullenemiyor valla ben estetik olurum arkadaşım hele bi doğuramda sağlıkla ben bunları doğurduktan sonra hiç bişiden korkmam :))

bu arada edikacım doktorunun öyle olmsı hem iyi hem kötü mesela bende panik atağım doktorum aksine o kadar rahatki eğer oda öyle olsaydı bu ayları çekilmez yapardık birbirimize sanırım çatlakla ilgili kendi doktoruma fırsat bulup bişi soramadım bende asistanlarına sormuştum onlar nparsan yap oluyor demişti gerçi biz çatlağıo geçtik te sarkma olayına taktık dimi el muallimin dediği gibi oda benim aklıma geldi sezeryanda toptan halletseler dimi ya :)))

kızlar bana artık badem yağı kakao yağı yetmiyor ben saf zeytn yağı sürüyorum çünki çatlaktan ötürü çok geriliyor ve kaşınıyor bir nevi rahatlama oluyor

ERGÜDER Canım neredesin iki dk uğra bize merak ettik bebişlerini seni çıktılarmı kuvezden nasıllar canım ??

Hayırlı Cuma'lar kızlar.
Sabah kontrolüm vardı.Allah'a şükür bebişlerimin gelişimleri ve durumları iyiymiş.Herhangibi bir sıkıntı yok dedi doktor.Cinsiyetlerine baktı,üçüde kız dedi.Renkli ultrasonda baktıralım emin oluruz dedi.Ordada ikisi kız,birisi erkek gibi dediler.Onlar sağlıklı bir şekilde gelsinlerde,cinsiyetin hiç önemi yok.Yarın serklaj yapılcak.Arkadaşlar serklaj konusunda yardımcı olurmusunuz.Doktorum yarım saat sürer,2-3 saat istirahat edip gidersin dedi.Birde fiyatı ortalama nedir,güvence karşılıyormu?Kusura bakmayın arkadaşlar biraz fazla soru sordum ama siz daha tecrübeli olduğunuz için,tecrübelerinizden faydalanmakta yarar var :)

papatya sevındım hersey yolunda................dedığın gıbı çok onemlı değıl..............ama ıkısı kız bırı erkek ıyı olurmuş..............işlemden korkma ya.............ınş ıyı gecer

Canım ben yaptırdım serklaj biliyorsun ünv hastanesinde para vermiyorsun devlet karşılıyor ama biz emekli sandığına bağlıyız senin sağlık güvencen hangisi ayrıca 10 dk narkoz alıyorsun fazla almıyorsun korkma korkulacak bişi yok işlem sonrası hemen uyanıyorsun topu topu 20 dk işin bitiyor yani ameliyathaneye girdin çıktın diyelim yarım saat de biter o işlem 5 dk işlem ama işlem bitiminde çıkma canım serum takarlar sana kal bir gece kal derim ben benim doktorumda çıkarsın dedi sonra bırakmadı en iyisini yaptı eğer doktorunda seni bırakmazsa endişelenme

birde cinsiyet konusu çok erken söylemişler ben ta 20 haftalıkken ikisi netleştii biride göstermedi hala bilmiyoruz

kızlar merhaba biraz sıkınılı günler geçiriyorum dr.a kontrole gittiğimde tesadüfen serviksin 2 cm açıldığını gördü acil serklaj yapıldı ama hala kasılmalar var moralim çok bozuk..adalat progestan kullanıyorum bilmiyorum nolcak tuvalet yemek dışında ayağa kalkmak yasak zaman da geçmiyor..sizde bu kasılmalar var mı ya da olmuşmuydu sizlerin iyi olduğuna sevindim öpüyorum...

kasılma nasıl birşey ben bilmiyorum canım ben zaten açılmasını beklemeden 14 haftamda dikişi attırdım ama hastanede 1 gün kaldım kasılma olurda doğum başlar diye serum yedim fakat kasılmalar için magnesyum içmeni önermedilermi hem erken doğum olayını hemde kasılmayı önlüyormuş ben elim ayağım şişiyordu ondan verdiiydi reçetesini okudum diğerleride yazıyor doktoruna sor bir istersen valla Allah sonumuzu hayır etsin çok zormuş gerçekten hayallerle başlamadık biz üçüzlerle yola ama gerçekten çok z<ormuş kızlar ALLAH bize sabır versin inş gececek bu günler

Kızlar günaydınnn inş herkes iyidir bugun !!!!

SEYBAY seni merak ettim canım nerelerdesin !!!????

günaydın herkese bir günü daha atlattık çok şükür seybayı bende merak ettim birde ela gözlümü onun baya ilerlemişti dpğummu oldu acaba

Günaydın arkadaşlar.
Saat 13.30da serklaj işlemi için hastaneye gidicem.ıçimde azda olsa bir korku mevcut.Allah'ım sen yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…