turkbayragimerhaba arkadaşlar inş iyisinizdir.benim sabah kalktığımda elim ayağım gözüm şişmiş oluyor gün içinde azalıyor.sizdede varmı.doktorum magnezyumu 3 eçıkarmıştı ama ben 2 tane içebiliyorum birde calsiyum var bir sürü hap anca ayarlıyorum saatlerini.sizler evde yalnızmısınız.yardımcı birileri varmı yanınızda.kim bakıyor.ben iş yapmıyorum biraz fazla dolanıp ayakta kalayım kalçam ağrıyor sizdede oluyormu aynısı.elcevap lütfena.s.
selam cnm hg benim bir ara elim ayağım şişti özellikle sağ tarafım şişiyordu magnezyuma başladım 1 hafta sonra etki etti gibi dün yine biraz şişlik oldu ama çok değil şimdilik şükür senin az kaldı canım
ben yanlızım canım görümcem vardı 1 hafta kaldı gitti 1 ayda 1 hafta kalan oluyordu yanımda ailelerden uzağız biz onlar başka il biz başka il zor oluyor ben iş yapmıyorum eşime rica ediyorum yemek işlerinide bir şkeilde hallediyoruz fakat ağırlaşmaya başladım ben zorlanıyorum artık 15 20 güne kalmaz annemi çağırcam
bende yemeklerde tuzu kçırırsam şişlik oluyor ama genelde tuzsuz yiyorum o yüzden henüz aşırı şişlik olmuyor bu arada bende yalnızım bizimde tüm işler eşime kaldı sağolsun bu hamilelikte o benden çok yoruluyor
merhaba kızlar nasılsınız
papatyacım inş rahat ve sorunsuz atlatırsın allah yardımcın olsun
nehir canım inş sorun çıkmaz bebişlerin vakitlice gelirler
bizde dün doktordaydık kızlar maşallah büyümüş bebişlerim okadar hastalandım ama şükürki gelişimlerini etkilememiş 768 grm civarındalar zaman geçtikçe heyecanlanıyorum rahim boyu 30mm miş oda normal dedi kızım gözünü açıp kapatıyordu erkeklerden biride gülerken poz verdi hayatlarından memnun gibiler inş erken davranmıycaklar bebişlerimiz
bu sabah kontrole gittik herşey yolunda dedi dr. ilaç dozunu ayarladı tekrar...hiç kasılma olmamasını istemiyoruz zaten dedi...şimdi daha iyiyim..öff ne zormuş depresyona girmeden atlatabilirsek ne iyi valla....çok saolun kızlar iyi ki varsınız....
edika canım yanlızlıkğı çok severdim ama hamilelikte çok zormuş bizim gibi ailelerde uzak ne bileyim zaten psikolojin bozuk birde böyle sorunlar yaşıyorsun tabiki benim eşimde yoruluyor geliyor birde evde yoruluyor ona hep diyorum gececek gececek:):) az kaldı:)
pitoş bak gördünmü hemen endişeleniyorsan o kuzucuklara hiç bişicik olmaz sıkıntıyı biz çekiyoruz canım onlar süper koruma içindeler beslenmelerine oynamalarına bakıyorlar inş böyle devam ederler zamanla gelsinler
nehir seninde iyiy olmana sevindim canım valla dediğin gibi zor bu işler ben doğuram bidaha yapmam ayy:)))
pitoscum maşallah bebişlerine hep iyi haberlerele gelin inşallah
bende yalnızım kızlar kendim yapıyorum haliyle arda eşim temizliyo falan bende yavaş yavaş yapıyom ama yemegimi falanda
papatyacım rahat bi şekile atlatırsın inşalahha
Kızlar..merhaba..dilerim iyidir herkes...Ben de iyiyim çok şükür...Şu sıralar ev kalabalıklaştı ..6 aya kadar yalnızdım ama bilen bilir ikizlerim erken doğum tehdidi yarattığından annemler geldi ...kayınvalidemler geldi...herkes hemen hemen burda yani..Bir süredir beni yalnız bırakmıyorlar..Ama bazen de offf yalnızlık daha iyiymiş oluyor insan..Pazartesi doopler ve ayrıntılı ulturasona tekrar giriyorum ..sanırım 22.haftamda girmiştim..Şimdi tekrar..inşallah herşey yolundadır bebeklerim sağlıkla gelişiyorlardır..
Benim de ellerim ayaklarım şişiyor..onun dışında şikayetim yok çok şükür..Şu zamana kadar rahatsızlık verici ve sıkıntılı günler geçirmedim çok şükür allahıma..Dilerim herbirimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize...
teşekkür ederim kızlar inş herkesin iiii haberlerini duyarız
seybay maşallah de canım ben ne zaman iyiyim herşey yolunda desem nazar değiyor ve hastalanıyorum artık hep hastayım diyicem bende:),nş güzel haberlerle dönersin
nilcim doğru diyorsun ben onlar için ağlayıp üzülürken bun bücürler gayet mutlulardı hayatlarından sen artık çok net hissetmeyer başlamışsındır bebişleri dimi
lotus sağol canım görüşemez olduk ya özledim seni altın kızlar nasıl
SEYBAY canım hg seni merak etmiştim iyi olmanıza sevindim madem yardımcıların var ohhhh tadını çıkar yaa yan gel yat:):):):)
pitoşcum evet hissediyorum artık çok garip bir duygu vede çok güzelmiş tarif edilemez birşey onların hareketlerini gördükçe ve hissettikçe iyi olduklarını düşünüp rahatlıyorum :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız çok şükür birgünü daha geçirdik bugün bizim kontrolumuz var inşallah bir problem çıkmaz.eğer doktor izin verirse bugün bebişlerime cicide almayı düşünüyorum
edikacım güzel haberlerle gel inşallah sıcaklarda gezme ama bol bolda su iç:CüvCüv:
el muallim maşallah kuzularına ilaca gerek kalmdan en yakın zamanda geçer inş sıkıntın allah yardımcın olsun
ben her ihtimale karşı çantamı hazırlattım kızlar bebiş içinde bez ve ıslak mendil koyucam zaten kıyafet giymiyorlar hemen ama 7. aydan sonra koyucam inş kıyafette