z Anneleri biz de burada bulualm

sağol pıtoscum...........senınde artık alışverış vaktı gelmış............en arkada benım arkanızdan gelıyorum............ınşş ..

aslında beklemek istiyorum muallim ama hazır olmasıda içimi rahatlatıcak acele işleri hiç sevmiyorum çünkü geçen hastahanede yatmam gerekti eşim evden ne gecelik bulabilmiş ne bişey kıyafetle yattım çok zorlandım en azından belli şeyler hazır olsun istiyorum maşallah senin tipitoşlarında kocaman oldular

ınş yavas yavas hazırlamak gerek canım........erkekler dedığın gıbı bulamaz bışey.............rabbım tamamına erdırsın bızı.....................bı kenara koy...........gerktığınce zaten sonra hele gelsınler neler alırsın neler..............

günaydın arkadaşlar dün kontrolumuz vardı bebkeler iyi allaha şükür rahim ağzını ölçtü 31mm dedi 1 ay rahat idare eder dedi ama bakalım kızlar sizin ne kadar

edıka ooo masalllah ne guzel canım .............az kalımış sızın..............ben daha başlardayım ınş hersey guzel gıder.............

edikacım cuma gitmiştim bende ozaman 30 mm dedi banada normal şuanda sıkıntı yok dedi bebişlerin yatış şekli nasıl edikacım ben yürürken bazen zorlanıyorum yada yatarken bebişlerden biri rahim ağzına yakın yatıyor ondanmı acaba bide bebişlerin gramları boyları ne kadar

Kızlar merhaba..Bebeklerim dün doopler ve detaylı ulturasona girdi tekrar...Hani bahsettiğim ikizden ikize transfüzyon sendromu vardı ya..ilerlememiş çok şükür..Gelişimleri ..amnion sıvıları...kan akışları vs..uyumluymuş olması gerekenle..ben 10 gün önce ölçtürmüştüm 37 mm ..rahim uzunluğu..

Bebeklerimin neredeyse 1400 e yakın kiloları..ha bu arada son adet tarihim baz alınmıyo benim anlamdım gitti..yani cetvelden 1 hafta falan gerideyim..dondurulmuş transferi ondanmıdır anlamadım ama..yarın 29 haftalık olucam..Cetvel önden gidiyor anlayacağınız doktorların haftasından..anlamadım ama ne yapalım..Bundan sonra sıkı takip denildi..haftada 1..

güzel haber inançla çıktın yola ALLAH yüzünü güldürüyor canım senin dondurulmuş emb muydu canım maşallah ne kadar savaşçılar muhtemelen ondandır bebeklerin kilolarıda maşallah çok iyi bakıyorsun demek kaç kilo ile başladın şu an kaç kilosun canım

seybaycım maşallah sana ve bebişlerine tranfüzyonun durmasına çok sevindim serviks boyunda maşallah hiç inmemiş aşağı demek 1400 civarındalar ne güzel dediğin gibi dondurulmuşlardan dolayı öyle hesaplanıyordur belki neyse artık cetvele bakma sen haftada bire indi demek takiplerin inş herşey yolunda gider hep yatıyormusun peki

canım her gün geliyorum bizim üçüz anneler topiği çok boş kimse gelmiyor bende yazasım gelmiyor yoksa ara ara sürekli bakıyorum :))) olalım pitoş şu benim üçüncü de göstersin göstermiyor ayy:))) kız olsun diye dua ediyom kız dediği erkek çıktı iki erkek netleşti artık :)) gecelerii uyuyamıyorum kaşıntılarım var birde sizde varmı o kaşıntılardan gebeliki kaşıntısı bacaklarda ve kollarda

evet ya sıcaklarda bastırdıkça artık hepten boşaldı yazan kaçıyor valla inşş kızdır tatlım oda bence öyle şükür kaşıntı olmadı bende çaresi yokmuki isim düşündünmü erkeklere biz bulamıuyoruz ya

pitos canım benim erkeklerden biri çok aşağıda tam rahim ağzının üstünde ve çok hareketli rahme baskı yapıyor hatta doktor bu yüzdende endişeli biraz.yürürken benimde alttan bir acı oluyor çok ayakta kaldığımda .bebişlerden altta olanı ölçemedi diğerleride 1kilo olmuş benim dr boylarını hiç ölçmedi

sağol pıtoscum...........senınde artık alışverış vaktı gelmış............en arkada benım arkanızdan gelıyorum............ınşş ..

canım inşallah bende sana arkadaşlık ederim üçüzlere gebe kalıp senin açtığın bi konu varya akapunktur diye bende düşünüyorum ama ben şu an tedavi aşamasındayım acaba çokmu geç 1 hafta var transfere dondurulmuşlarla deniyorum

pitoş canım isim bulmak çok zor gerçekten kararsız kalıyoruz bir ara düşünelim hep birlikte kaşıntım için karaciğer den geldiğini düşünüyorduk ama enzimlerim düştüğü için onunla alakası olmadğını anladık tamamen gebelik alerjisi geçiriyorum zaten alerjik bir yapıya sahibim dermatolağa gidicem artık en azından bana raahtlatıcı krem losyon bişi versin artık yara yaptım her bi yerimi benim gündüz şikayetlerim olmuyor fazla ama akşam oldumu bir sıkıntı basıyor ne oturabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum tuhaf bir durum sürekli huzursuzluk sendromu yaşıyorum ya
edika canım hg benimde bir oğlan ortada altta benimde rahme baskı yapıyor günde kaç kere wc gidiyorum saymadım bi gün sayacam artık bende ondan çok korkuyorum rahim ağzına yakın olmasından dolayı dikiş olayımız var ama ne kadarda güvenebilirizki değilmi

elifcim sende hg üçüzler topiğine inş sende 2009 anne adaylarından olursun 2010 da doğurursun uğurlu gelsin bu topic sana ::)

Ben hala ergüderi hazalaslıyi merak ediyorum yaa nerdeler ya bebekleri inş çıkmıştır kuvezden insan merakta kalıyor

ınş canım çok guzel olur...............bence gec kalmısısın aku ıçın ama yınede gıt bı kanuş transfere kadar iki seans ıyı olur bence ............ınş azda olsa etksısı olur..........ınş sonuzu merakla beklıcem

kızlar üçüzlere yatak olayını napıcaz ya sizler ne düşünüyorsunuz ben cekyatı serip yanyana yatırayım diyorum oturma odasını cocuk odası yapıcam......... cocuk odasına sığmaz üç beşik zaten dolabını ve sifonyerini kendim özel ölçülerle yaptırıyorum biraz büyük oluyor yani sırf kıyafetleri için kullanışlı olsun diye mirmirmirmir

elifcim sende hg üçüzler topiğine inş sende 2009 anne adaylarından olursun 2010 da doğurursun uğurlu gelsin bu topic sana ::)
inşallah canım ya sizin adınıza çok seviniyorum inşallah sağlıcakla doğum yaparsınız ben de çok istiyorum 3 üz iki oğlan bi kız inşallah rabbim bana da nasip eder

bende dr uma sorcam yarın randevum var bana bi dr tavsiye etsin akapuntur için bide sana fiyat sorcam canı haftada kaç seans ve ne kadar ona göre hazırlıklı olayım bu şimdiden çok sağolun valla sizi burda gördüğümden beri dua ediyorum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız üçünü birden

nilcim katlanan mobilyalardan düşünürmüsün normal yatak ama gündüz katlanıp kütüphane gibi görünüyo sen bebeğin oyuncaklarını koyarsın bilgisayar falan yan tarafda elbiseler için oluyo çocuklara oyun içinde yer kalıyo ikide puf koyarsın çocukların arkadaşları geldiğinde oynarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…