z Anneleri biz de burada bulualm

katlanan mobilya bilmiyorum hiç görmedim çocuklar için olanını ... aslında iyi fikir bir araştırmak lazım ama ilk aylar için değil galiba senin dediğin büyüyünce olacak şey sanırım bebekken kullanılmaz onlar ...

bebekken değil canım ama benim fikrim ilk aylar için beşik sadece ama odasını benim dediğim gibi yapmak bebiş biraz büyüyünce yani 1 yaşına gelmeden kendi odasında yatırmak okula gidene kadar kullanır hatta ilk okulu bitirene kadar sonrada genç odası artık bana bak yaa ortada fol yok yumurta yok ben beişleri mezun bile ettim

gaysan mobilya bak bi googleden bi fikir edin sonra kendi istediğin gibi yaptırırsın mobilyacıda

tamam canım çook tşk ederim en azından aklımda kaldı ve mantıklı pratik kullanım gibi geliyor sen ayarlaki kendini biz gibi olmassın iştee :))) ne zaman ne alacağını bilirsin)

şimdi baktımdaepeyi kullanışlı gibi duruyor yaa güzel gerçekten hoşuma gitti bu benim

elıfcım fıyatlar değışıyo.............ben normal bı klınıge gıttım 40 btl ıdı cok uygun.............sor bakalım .....ama baska arkadaslar adı olan yerde 150 ye yaptırdı..........araştır ınş ıyı olur............

Arkadaşlar hepinize merhaba bende üçüz gebeliğimin 15.haftasındayım Çerkezkoyde ikamet ediyorum.
Benim en çok kafamı yoran doğumu gerçekleştireceğim hastane yaptığım küçük bir araştırma beni Kadıköy Medipol'e yönlendiriyor. Aranızda orada doğum yapan ve ya yapmayı düşünen varmı malum yeni doğan bakım ünitesi bizim için çok önemli,hepimize hayırlı bir doğum nasip olur inşallah....

benim eşim bunun markasına takar yanlız hahahahahaha delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 hiç gülesim yoktu heee

demek sizinde bebişler rahim ağzna yakın hareket ettikçe içim thaf oluyor hatta çkcak gibi hissediyorum ben park yatak alıcam bide sallanabilir ufak sepet alıcam bebeişler az büyüsün oda hazırlarım artk şimdilik bunlar yeter diye düşünüyorumgamyoncuiremsu

sende hoşgeldin aramıza inş sorunsuz hamilelik geçiririrsin ist oturmadığım için ben bu soruna cevap veremiycem ama ikiz anneleri topiciğinde ist oturanlar çok onlarada bir daniş derim burda üçüzlerde kim oturuyor bende bilmiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...-ikiz-hamilelik-donemi-nasil-geciyor-266.html

esracan.............benım gorumcem orda dogum yaptı...........bı sene once memnun kaldı..........guzel bı hastane.............

Normalde memorial'e gittim şu ana kadar tüp bebek tedavisiyle başladık ama dayancak güç kalmadı doktorumdan çok memnunum ama malum doğum fiyatları ve gecelik yenidoğan bakım ünitesi çok pahalı Medipol'un fiyatı gayet makul bakalım hayırlısı inşallah....

kızlar alşverişten geldik bebişlere çok güzel şeyler aldım park yatak pike takımı biberon emzik trnak mak.burun temizleme aparatı tarak seti küvet şimdilik bunlar pişik kremi vs...onlar yoktu prematüre bebek bezide bulamadk eşim başka yerden bakıcak çok zevkliydi inş sağlkla gelir kuzularımız

canım hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun geçen bende alışveriş merkezine gittim almamak için zor tuttum ama ayakta fazla kalamadığım için bir an önce arabaya gittim oturdum napim hemen yoruluyorum artık belim ağrıyor hele tarak görmüştüm bende tarak değilde yumuşak fırça çok hoştu ya biberon olayıda mr brown muydu neydi ondan alacam ondan tavsiye ediyorlar aklında bulunsun prematüre bebek bezi ayrımı satılıyor benyeni doğan sanıyordum onu yeni doğn vasr marketlerde ???

mr brown prematüre olanlar için yoktu nette var ordan alırm diye almadm primanın var prematüre bebekler için yendidoğan en ufak 2.5 kg başlıyor onlar daha ufakmış sağol canım burası bize çok yakn arabayla gittim tanıdktı yattım bile arada yoruldukça yoksa üç günden önce kimse çıkaramazdı beni ordan :CüvCüv:

mr brown biberon markası için demiştim bezini bilmiyom heralde yoktur

canım bana örnek bez geldi yani denemem için huggıesin yenidoğan bezi 2 kilo ile başlıyor sanırım bu yeterli gelir ufacık bişi zati bence ayrıyetten almaya gerek yok sen bi görsen fikrin değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…