Slm kızlar;
Serklaj işlemim yapıldı,uzun süredir giremedim,haliyle biraz acım vardı,bu yüzden kendime istirahat verdim.Şimdi iyiyim allah'a şükür.Ara sıra karnım ağrıyor biraz oda geçer dedi doktorum.Siz baya bişey konuşmuşunuz,ne güzel :) Gerçekten bebişlere bişey almak çok güzel.İnsan herşeyi almak istiyor,kısmetsede alıcaz inş.
papatya ıyı olmana sevındım.................benım gece cok az bı kanamam oldu ya..........ama devam etmedı bıraz korkytum ınş bışey yoktur...............hemsıre onemlı degıl dedı ama yınede enduşem var
merhaba arkadaşlar,
Dün 3 atan kalbi gördük arkasındanda 2 farklı doktorla 1 saat kadar süren bir toplantı. Karar 12. haftada bebeklerden birinin kalbini durdurmak. Ne kadar zor bir durum yarabbi..
ınş pıtoscum............hersey yolunda gıder ınş...............ya bede yıkanabılır bebek bezı var bılıyomusunuz................çok guzel masrafıda az................üçüzlerede gerekır sanırım............
onla kim uğraşacak canım ya kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar,
Dün 3 atan kalbi gördük arkasındanda 2 farklı doktorla 1 saat kadar süren bir toplantı. Karar 12. haftada bebeklerden birinin kalbini durdurmak. Ne kadar zor bir durum yarabbi..[/QUOTEmerhaba herkese
burada ikiz üçüz annişlermi var
neden 3ünündoğmasına izin vermiyorlar?
kaç haftalık hamilesin kalp atışı belli oldu canım?
hayırlısı olsun inşallah bizim arkadaşta 3lerden birisini aldırmıştı sanırım gelişimi iyi değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?