z Anneleri biz de burada bulualm

Slm kızlar;
Serklaj işlemim yapıldı,uzun süredir giremedim,haliyle biraz acım vardı,bu yüzden kendime istirahat verdim.Şimdi iyiyim allah'a şükür.Ara sıra karnım ağrıyor biraz oda geçer dedi doktorum.Siz baya bişey konuşmuşunuz,ne güzel :) Gerçekten bebişlere bişey almak çok güzel.ınsan herşeyi almak istiyor,kısmetsede alıcaz inş.

papatya ıyı olmana sevındım.................benım gece cok az bı kanamam oldu ya..........ama devam etmedı bıraz korkytum ınş bışey yoktur...............hemsıre onemlı degıl dedı ama yınede enduşem var

papatya canım geçmiş olsun bundna sonra biraz daha güvendesin ve sağlamdasn azıcık acı normal olsun o kadar dimi :) ayakta fazla kalma ilk zamanlar çok dikkat et ben bir kaç kere ayakta fazla kaldım dikişlerimi hissettim

el muallim canım geçmiş olsun genelde bu tarz kanamalara yerleşme kanaması diyorlar ama sen progesteron jel veya hap veya iğnesi kullanıyormusun ?? dikkat et canım

geçmiş olsun canım ya allaha emanet siniz kendinize iyi bakın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

papatya bende seni merak etmiştim iyi olmana sevindim

el muallim geçmiş olsun tatlım korkma kızların dediği gibi bu tarz kanamalar gözükebiliyor bol su ve istirahat iyi gelir umarım tekrar geçmiş olsun

nilcim mr brown biberon evet ama onlardada varmş prematüre için nette gördüm bu arada miupaya üye oldum numune göndermedi bana sana geldimi huggges ve prima 2 kg başlayan çıkarmış ama hiç görmedim boylarını bazı hastahaneler kabul etmiyormuş ıslaklk geçiyor diye ben bu gittiğimde hem biberon hem bezi sorucam olmadı bu arada nilcim kaşıntın için bişey buldum takvim yaprağında kaşntı başladığında bir su bardağı suya 4_5 damla limon sıkp için kaşıntının durduğunu görüceksiniiz yazıyor ve kaşıntı şekli sınflandırılmamış inş işine yarar tatlım

ınş pıtoscum............hersey yolunda gıder ınş...............ya bede yıkanabılır bebek bezı var bılıyomusunuz................çok guzel masrafıda az................üçüzlerede gerekır sanırım............

aaa ben dün haberlerde gördüm o bezlerden hatta kendi kendime nerden bulucaz deyip üstünde durmadım benim gördüğüm dışı pamuklu bişey 80 mi ne yıkanabiklme süresi var sen nerden buldun nasıl bişey makinada yıkanabilirmi ki

gogıla yıkanabılır bebek bezı yaz cıkıyo.............pamuklu ve yıkanabılıyo saglıklı b hemde

merhaba arkadaşlar,
Dün 3 atan kalbi gördük arkasındanda 2 farklı doktorla 1 saat kadar süren bir toplantı. Karar 12. haftada bebeklerden birinin kalbini durdurmak. Ne kadar zor bir durum yarabbi..

pitoşcum limonsuyunu sıkmak he işe yarıcanı bilsem limonu yerim yerim bee :)))

deniyeyim kuzum :))opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,
Dün 3 atan kalbi gördük arkasındanda 2 farklı doktorla 1 saat kadar süren bir toplantı. Karar 12. haftada bebeklerden birinin kalbini durdurmak. Ne kadar zor bir durum yarabbi..

hakkında hayırlısı olsun neden devam etme kararı almadın?

onla kim uğraşacak canım ya kafamçokkarıştı

slm kızlar nabersiniz doğuran falan yok demi ben tatildeyim tabi tatil denirse çocuklurın peşindeyim hadi öptümmmmm

öyle zor ve riskli bir tablo çizildiki, cesaretim yok açıkçası. Minyonum, kendime güvenim yok, tümünü kaybetmekten çok ama çok korkuyorum.

onla kim uğraşacak canım ya kafamçokkarıştı

canım öle deme cok guzel............mesela baen azcık çış yapıuyo bebekler koca bezı atıyosun yazık ama yıkanabılır olunca onu yıkar yenıden kullanılırız...........enazından çış yapınca.................aslında bana makul geldı......................400 yıkama garaatısı varmış....................

umut3 hakkında hayırlısı inan bizde geçtik o dönemlerden kaybetme riskini göze alamayanlardanız hepimiz ...

muallim canım ben

çiş olayını düşünmedim evet mantıklı

aynur gez bacım gez doğuran yok çok şükür:))) daha erken :))) iyi tatiller

6. hafta dün kalp atışlarını gördük ve azıcıkta olsa duyduk, hepsi tamamnen sağlıklı görünüyor şu anda. Burada mutlu üçüz anneleri ve anne adylarını okuyunca acaba..? diyorum ama bilemiyorum.

bu durumda beni cesaretlendiren şaşıracaksınız ama doktorlarım olmuştu bende minyon birisiyim 48 kilo ile hamile kaldım ama gerçekten zor şimdi bile sıkıntılar sanki son ayları yaşıyormuşuz gibiyiz fakat ben 8 yıl bekledim ve bir işlemde üçünü kaybetme riskini alamadım bu işi yaptıran çok veya kendiliğinden sonlanabilir çok zor bir durum eşinle bir karar vermek seni çok iyi anlıyoruz ama herşeyden önemlisi anne sağlığıdır bunu unutmamak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…