:icecream: anne olmak için en güzel yaşlardayız bende 26 yaşındayım hertürlü hediye yardım benim içinde geçerli ay ne güzel neler getircek acaba bizim silsileye bakmak lazım yokmu acaba hiç bebek bezi ürünleri satan akrabamz fisfisfis ben şansızım ya üye olduğum yerlerden bile hiçbirşey gelmiyor neyse nede olsa şunun şurası dünürüz senin malın benim malm veririm adresimi dünür payı yaparız gelenleri kaydirigubbakcemile5
zemuszemus:kedi:lmaz:Arkadaşlar muhabbetleriniz çok hoş maaşallah.allah ağzımızın tadını bozmasın inşaallah.bende birkaç gündür doktordayım.seleston iğne vurulcaktı.ondan önce şeker yüklemesi istendi.pazartesi kontrolüm vardı.bebişler iyi maaşaallah 900 civarında ikisi.860 biri kuzucum oda yetişir inşaallah.benim doktor rahim uzunluğunu söylemiyor.su durumu iyi kiloları iyi dedi.hedefimiz 32 yi doldurmak dedi...o gün 50 mg lık glikoz yüklemesi normal değerin biraz üstü olunca.100mg istendi.baya yorucu bişeymiş yaaaa.saat başı tam 4 kere kan verdim .az yüksek çıktı biri.ama iğnemi vurdurdu dr.sık yemek ye kan şekerin yükselmesin dedi.hepinize sağlıklar mevlamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?