z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile3 edikacım o zaman senin o panik atak doktoruna söyle kendi yapıversin kaydirigubbakcemile3 masraftan yırtarsınız kaydirigubbakcemile2

şaka bir tarafa bende yapamadım ama araştırma içindeyim mağazaya giittiğimde ayakta kalmak zor geliyor artık bende yapamıycam sadece kağıda yazıp siparş edicem yada internetten :kedi:

edikacım benim doktorumda izin vermedi ama okadar yakın ki gittiğim yer birde tanıdık arada satılan koltukların ü-stüne falan uzandım rahat oldu yoksa çarşı çarşı gez<ip almak daha zevkli olurdu mesela aradığım bazı şeyleride bulamadım geçen senin doktoruna hak verdim insan karnına dokununca bebekler inanılmaz uyarlıyor ve daha çok hareket edip dönü-yor bunun için dedi bence ben tuttum senin doktoru severim pimpirik tipleri şakkıdı

Son düzenleme:
nilcim bence neten alma arkadaş sipariş etti park yatak siyah lacivert istemiş gelen desenli tuhaf bir renkmiş değiştirmesi falan uzun sürdü gidip alsınlar bence seçerek daha iyi olur sen kaç yaşındasın nil

pitoşum yaş konusuna girmeseydik beaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 30 oldum canım ben

beşikleri netten almam onları zaten biz almıcaz ailelere bıraktık o işi nede olsa pek hevesliler hihoyyyt :sm_cool:

ben şimdi herkese arkadaşlarıma aileme her türlü yardıma açığım diyorum :1rolleyes: anlayan anlarmı dersiniz :))
eşimin bir arkadaşı bebek bakım ürünleri sipariş etmiş bizim için bende merak ediyorum süpriz olacak gelsinler bakalım neymiş

:icecream: anne olmak için en güzel yaşlardayız bende 26 yaşındayım hertürlü hediye yardım benim içinde geçerli ay ne güzel neler getircek acaba bizim silsileye bakmak lazım yokmu acaba hiç bebek bezi ürünleri satan akrabamz fisfisfis ben şansızım ya üye olduğum yerlerden bile hiçbirşey gelmiyor neyse nede olsa şunun şurası dünürüz senin malın benim malm veririm adresimi dünür payı yaparız gelenleri kaydirigubbakcemile5

zemuszemus:kedi:lmaz:Arkadaşlar muhabbetleriniz çok hoş maaşallah.allah ağzımızın tadını bozmasın inşaallah.bende birkaç gündür doktordayım.seleston iğne vurulcaktı.ondan önce şeker yüklemesi istendi.pazartesi kontrolüm vardı.bebişler iyi maaşaallah 900 civarında ikisi.860 biri kuzucum oda yetişir inşaallah.benim doktor rahim uzunluğunu söylemiyor.su durumu iyi kiloları iyi dedi.hedefimiz 32 yi doldurmak dedi...o gün 50 mg lık glikoz yüklemesi normal değerin biraz üstü olunca.100mg istendi.baya yorucu bişeymiş yaaaa.saat başı tam 4 kere kan verdim .az yüksek çıktı biri.ama iğnemi vurdurdu dr.sık yemek ye kan şekerin yükselmesin dedi.hepinize sağlıklar mevlamdan.

maşallah reyhancım bebişlerine tombalak olmuşilar inş 34. haftalarıda görürsün buarada geçmiş olsun sık yemekle kontrol ediliyorsa iyi bari ciğer geliştirici iğnemi vuruldun anlamadım

pitoşcum ne demek canım paylaşırız ya hem gelir banada sadece milupadan geldi ülker herodan sadece katolog geldi canım ben bebek bezi satan akrabamız varmı diye baktım ama yoktu be şans işte:)) doğuramda amcası halası teyzesi diyeceğim şimdi bana bir kaç yerden yeni doğan kıyafetleri teklifi geliyor çok kullanılmamış ve içlerinde hiç kullanılmamış var bazıları çekniyormuş yanlış anlarız diye ellerinde kalmaktansa kullanırım neden kullanmıyayım değilmi canım hatta bende sağlam kullanayımki özenle saklıyayım başkasına yarasın yenidoğan pek kullanılmıyor ya eskimiyormuş bizim ördeklerde hemen büyüsünler aman doğurdumda büyüttüm baksana fazla uçmaya başladım ben :sm_cool:

reyhan canım hg sık sık uğra böyle olunca moral oluyor geçmiş olsun şekerin yinede iyiymiş geçen benim arkadaş acile kaldırılmış bu şekerden ve tek gebelik diyete başladı şimdi iiyiyim dedi biizim risklerimiz daha çok olmasına rağmen iyi çıkmış bu ay sonu bende yaptırcam zamanı geldi gari

pitoş sen yaptırdınmı şekerini ölçtürdünmü

aaa bende hep yiğenlerimin tulumların aldım eşimin arkadaşda ikizlerişnin kıyafetlerini verdi bazıları kullanılmamış bile güzel yıkadık yumoşladık ütüledik mis gibi oldular ben hayatta gocunmam ne olurki millet yemeğe para bulamıyor hemencik büyüycekler zaten tek çocuk olsa belki gerek kalmazdı ama inan dün alışveriş yaptıkki çoğu şey eksik 300 tl tuttu alıncaklarla 400 bulur

ben şeker ölçümü yaptırmadım daha doğusu doktorum bişey demedi bende unuttum bu gidişimde soruyim nede olsa kaçış yok yapılsında kurtuluyim

bende gocunmam canım tek olsaydı bende yine alırdım ama herşeyin en pahalısını en markasını alırdık ama bizde memuruz bütçemizi aşar

evet canım sen bidaki kontolünde sor bende sormasam söylemez benim doktorum rahat oda benim bilinçli birisi oldugumu bildiğinden birşey demiyor nasıl olsa ben hatırlatacağım :)

bu hfta sonu 1 saatlik yolculuk yapmayı düşünüyorum arabayla korkuyorum 25 gün önce 4,5 saat yolculuk yapmıştım ama korka korka artık her günüm farklı hergün büyüyoruz

birde ben oksijen azlığı çekiyorum sizdede varmı nefesim yetmiyor

:ecrin_bebek:arkadaşlar günaydın herkese.ben ilk defa bu saatte yazıyorum.uykucuyumdur aslında.ama uykuma nazar değdi .geceden beri pek uğramıyor yanıma.uyuyamadan yatakta dönmekte pek gıcık.güya sorsanız bebişleri dinlendircem.daha çok yoruluyolardır heralde dönüp durmaktan.komşular uyuyabiliyomusun dediler.allahtan uyuyorum uyumasam naparım bilmem dedim.gördük valla napılırmış.çokta doğrucu olmamak lazım heralde benim gibi nazarlananların.neyse ben yazmıyorm yazmıyorum başladımıda destan mübarek.seleston ciğer geliştirici iğne vuruldum dün.bu haftalarda yapılıyormuş özellikle erken doğum riski olanlarda.4doz verdi doktorum.2şer dozdan 2kerede vuruldum.12saat arayla vuruluyor.sizede verirler heralde.hatırlatın bence.edikanın zamanı ama naptılar acaba.çok baydım görüşürüz.kaydirigubbakcemile5:hooray:

Selam gececi arkadasim uyku saatlerini deismesi uyuyammam cok normal bende 28 haftadan sonra baslamisti tabi benim ikizdi.Gecenin 4 de felan uyanirdim birdaha zor uyurdum saga sola donme zor olurdu.Bebisleri cinsiyeti nedir.benim 13 aylikte tek yumurta ikizlerim var tek bakiyorum gecen cumadan beri hastalardi yeni kendilerine geldiler ma tabi benimde canim cikti bu arada.

turkbayragihoş geldin rüzğarım.geçmiş olsun.bebişlerim 2paşam 1pirensesim inşallah .mevlam bağışlasın cümlemizinkini.sen işi baya kolaylamış görünüyorsun.darısı bizim başımıza.kaç haftalık kaç kilo doğdular canım.

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR çok şükür bir günü daha geçirdik reyhancım ben celestonu 25. haftada vurulmuştum bende senin gibi 12 saat arayla 4 doz vuruldum inşallah bebişlerimize yarar sağlar.pitos nil ne güzel muhabbet etmişiniz bende dün temizlikçi vardı pek giremedim bugün görümcem geliyor artık yalnız olmuyor eşimde korkuyor yalnızken birşey olursa diye ablasını çağırdı malum bizim doktor artık baya korkutuyor her an her şey olabilir diye

reyhan birde canım rahim uzunluğunu doktoruna muhakkak sor bence benim dr ayda 1 vaginal ultrasonla ölçüyor bu sefer kısalmış dedi 31 mm olmuş sürekli yat dedi

günaydın kızlar muhabbet güzelde sizlerde olsanız süpr olacak hani :)) valla ben son 1 aydır uyku sorunu yaşıyorum herşyi erken yaşadım bu uyku sorunumda erken oluyor gece pc başına oturamıyorum ne hikmetse bir huzursuzluk oluyor durduğum yerde duramıyorum geçen gece 12 de yattım zorla uyuttum kendimi 2 de bir uyandım sabah 7 yi ettim uyuyamadım çok kötü bir durum gerçekten artık ya sağıma yada soluma yatarsam uyuyabiliyorum sizler nasıl yatıyorsunuz ?

Günaydın kızlar;
Uyku sorunu bendede var.Aslında erken başladı sanırım benimki :) Gece kesinlikle 2-3 kez uyanıyorum.Tabi uyuyuncaya kadar belli bir süre geçiyor.Napalım üçüzlerimizin hatırına uykusuzluğada katlanıcaz.Zaten biz artık deliksiz bir uykuyu bundan sonra zor görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…