kızlar uyku sorunu olmayan yok heralde herkes uyu bugünleri ararsın diyor ama nerdeee uyumak bence stresdende oluyor .kızlar bende ya sağa yada sola yatarak uyuyorum ancak
hıı bi tek ben kendimi uykusuz sanıyordum dün akşam artık sinir boşalması yaşadım ağlamaktan sinirim bozulmuştu artık 1 gün öncesi 7 ye kadar uyuyamayınca bebekleri ezecem gibi geliyor sağa sola yatınca yaaa
ben sımdıden duz yatamıyorum ya...mıdem cok daha bulanıyo.......yan yatoyorum.............dun lekelnme olmuştu ama devan eden bışey yok ınş bebışler ıyıdır................
Arkadaşlar merhaba dün kontrolüm vardı doktorum kilo almamam gerektiğini ne kadar az kilo alırsam bebişlere o kadar yer kalacağını söyledi. Ekmeği kes makarna pilav yeme ceviz hariç kuruyemiş yok tatlı yok tuz yok anlıyacağınız diyete başlladık sanki. Şu ana kadar 8 ilo almıştım 15. haftamdayım (60-68) Aranızda benim gibi diyete başlayan varmı yok sa benim doktor mu çok abartıyor.??
canım benim şimdiki doktorum diyet vermedi ama o saydıklarını çok az tüketiyorum genelde meyve ağırlıklı amaç biz kilo almayalım bebeler kilo alsın büyüsün.. daha önceki doktorum demişti o saydıklarını yani almamam gerekiyormuş ben 22 haftama giriyorum 11 kilo aldım sadece karnıma aldım ama ben zaten zayıftım 48 ile başladım
a.s.nilcim bence yatma şeklini kafana takma.doktor bana sağa sola yatarak istrhat et dedi.bebeklere daha iyi oksijen gidiyormuş.zaten düz yatsak nefes darlığından bize bile bişey olabilir.çok zor nefes alıyoruz oksjen azalıyor.sen okadar tedirgin yatarken onlara hiç bişey yapmazsın bence.onu kafana takıpta kendini uykusuz bırakarak strese sokma.onlarda senle birlikte huzursuz olurlar.ben bir sağ bir sol değiştire değiştire yatıyorum.okadar uyanıkki onlar bitarafta biraz fazla yatıym başlıyolar vurmaya yat yatabilirsen .onlar sinyal verir merak etme canım.Şeniz:umursamaz:
valla bu konudan sonra kendime iki saatlik bir uykum çektim gerçekten de bundan sonraki uykusuzluklarım yatamamaktan olmıyacak en azından oh beee saolun kızlar iyiki varsınız
merhaba kızlar bugün uğrayamadım ablam bendeydi şükür böylece bir gün daha geçmiş oldu hem sıcaklar hemde göbüşlerin ağırlığı bizi uyutmuyor dün gece bende kalktım bişeyler yedim gazete okudum ağlıycaktm sinirden ama vücutta yorulmuyorki hiç yat yat ne olcak ben ayağımın arasna yastık koyuyorum yorganı sırtıma dayıyorum ikide yastık başımın altında eşimi kaybediyorum bazen geceleri kalabalıkta kaydirigubbakcemile3
REYHANnın dediği gibi kendilerinimn işine gelmeyince öyle tekmeliyorlarki bence gayet mutlular içerde
tatlı tuzlu hamur işi vs.. bende tüketmiyorum nerdeyse i şimdiye kadar 19 kilo aldım ama hep karnıma desem yeri kollarım bacaklarım falan çırpı gibi hala ne kadar az kilo okadar sağlık vücudumuz daha rahat eder ama doğumdan sonra inş kocaman bir bardak soğuk kola hamburger ve patates kızarması yiyicem ketçap ve mayanozli
işte varya pitoş damardan girdin bacım bende kolaya dalacam diğerlerinden azıcık yiyom o kadar da kendime eziyet etmiyorum çünki kendim kilo almadığım için sende etme ucundan kıyısından ye :)) hatta ben geçenlerde yarım bardak kola bile içtim eşim iç bişi olmaz diyor:))
tabi sezeryandan çıktıktan sonra aklıma geldi içeceğimiz ilk sıvı gıda ıhlamur veya bitki çayları ne rahatlatıcaksa onu içelim ben doktorumada sorucam bana mantıklı geliyor bağırsakları ısıtması ve gaz sorununu gidermesi bakımından hemşire bir arkadaşıma sordum ıhlamur içtim ben dedi
bende kola içtim biraz su kattım içine eşimde bana diyor iç bişey olmaz diye ama ben lökürdetmek höpürdetmek istiyorum patates kızartması evde yaplandan değil dışarda o milyonlarca kez kızartılmış yağla yapılandan istiyorum en zararlısından hamburgerde bol turşulu köftesi neolduğu belli olmayan dan anlıycağın çöp gibi öğütmek istiyorum hepsini dur daha sayıcam yüz üstü yatmak istiyorum deli gibi gezip ayaklarım şişsin istiyorum kimsenin beni beklemesine gerek kalmadan canım isteyince duş almak istiyorum yere düşen kumandayı bir hamlede almak istiyorum aşağı baskı hissi yaşamadan oturmak gözümün önünde uçuşuşan sivrisineğin üstüne zıplamak buzlu su içmek kotlarımı giymek deliksiz uyumak ta istiyorum ve yazamadığım daha çok şeyide yapmak istiyorum ayyy anne olmak ne kadar zor bu kadar şeyi bebişlerimiz için terk ettiğimize inanamıyorum :hooray: tüm annelere bu ödül ama bize :hooray: :hooray: :hooray: üç taneee dayanmalıyız kızlarrr zafer bizim olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ağlattın beni be görürsün sen vay be futursuzca ne kadar çok şeyi özlemişim sonradan da gülme krizine girdim hahahahaha ilahiiii pitoş allah iyiliğini versin emi :roflol:
acıyorum kendime bazen yere eğilemiyoruz ya artık inadına herşey düşermi ya yere su şişesini getiririm kapağı düşer kumanda yere düştüğü yetmiyormuş gibi koltuğun arkasına düşer çık işin içinden
ödülümüzüde kaptık ver gazı verrrr hannnnnn hannnnnnnnn:dance: ben bu gazla üç gün uykusuz kalsamda olur
bir kere benimle sabahladı yazık işe gitti mahvoldu beni uyandır diyor ama uyandırmıyorum yatak odası hariç evin her tarafında yastıkla dolanıyorum artık
birde burda eşleri konştursak neler çıkar varyaa:)))
:umursamaz: niye yazık bizim bebişlerimizse benimle sıkıntmı paylaşmalı :) şaka şaka evet bunları yapıyorum ama eşim hatırlamıyor bile bende sters atıyorum azcık benim eşim çok hassastır mesela kıyamaz bana hiç ben hasta olduğumu belli etmemeye çalışrım hele hamilelikte benden çok üzülüp yıprandı minik burunlum benim yaaaaaaaaaa bak içerledim şimdi iyiki eşim var :asigim: