z Anneleri biz de burada bulualm

nilcim..gördüm bebeklerini ve göbeğini maşallah diyeyim..ya kızlar sizler de koysanıza...bak nilin ve benim var göbek resimlerimiz..sizleri de bekliyoruz..

pitos şu yapmak istediğin şeyleri ne güzel anlatmışsın...çook güldüm...

kızlar ben de şu ana kadar 16 kilo aldım..şu an 79 um..ama bu aralar sanırım yiyorum bana yarayacak gibime geliyo..ben 1 bardak kola içiyorum..pazates kızartması da..abartmadan...sakınan göze çöp batar...çokta evhamlı olmamak lazım bence..

Bebek isimleri düşünüyor musunuz..Ben araştırıyorum ama...eğlenceli sanırdım bu işi ama..artık sıkılmaya başladım..sanki hiç bir ismi beğenmiyorum..

seybay canım hg çok haklısın sakınıyoruz zaten fazla abartmayalım dimi :))) hamileyiz zati

isim konusunda gelince valla o kadar çocuğa isim bulmakk hakket ne zormuş bizde beğenemiyoruz
beğendiklerimiz aile eş dost yakın çevremizdeki cocukların ve bebeklerin isimleri oluyor ben kendi bebeklerimize beğenipte koyamayacağım isimleri yazıvereyim size fikir olur

yiğit mert yağız onur umut berat miraç

nehir yağmur irem ecrin ceylin tuana

bu isimlerin hiç birini kullanamıycam

canım ben senin resmini göremedim sanırım arkadaş listende olmadığımdan dolayımı:))

nilcim benim profilime girip tüm mesajlarıma bakarsan son eklediğimi görebilirsin ya da 2009 eylül anneleri göbekler tokuş....adlı topic var orda da var...

nilcim ben hastalandım ve sebebini bulamadılar ya acaba istifra falan etmem midemi üşüttüğümden olabilirmi diye korkuyorum birde anjinim var kırdırıp içiyorum soğuk suyla

SEYBAYCIM nasııl başardıım bilmiyorum ama buletoot olan yerde bişey silmişim sürücü
aygıtnı yükle diyor resim yollamak isteyince yoksa bende resim yükliycektim aslında haklsınız ne kadar dikkat edersek okadar çöp batar belki ama kolayla ilgili mail atmıştı bir arkadaş inanılmaz kötü şeyler yazıyordu korktum resmen

bebişlere isim konusunda sana katılıyorum seybaycım okadar sıktıki o konu fetUS_a fetus_B fetus_C OLARAK KALSA RAZIYIM ben tamam diyorum eşim burun kıvıryor yada ben sonuçta içimize sinmiyor vs vs....kızıma duru istedim dalga geçerler sabun ismi dediler eylül dedim sonra vazgeçtim herkes takmış erkeklere hiç bulamadım eymeni beğeniyorum aslında bazende ahmet te olabilir diyorum karmakarışık işte eşimde tutturmuş babamın ismi olsun diye tamam diyimde babasının ismi kazım ayy okadar sert bir isimki anca kazoş deyince yumuşuyor ak sakallı bir dede gelsede isimleri o koysa bizde bu dertten kurtulsak kafamçokkarıştı

anladım canım dikkat etmek lazım tabi o zaman

pitoş canım bende webcam dan çektim öyle daha basit bende uğraşmadım fotoğraf makinasıyla uğraşmadım yükle filan anca bebeklerin resmini çker gönderirim onlar daha net çıkar eğer evinde msn kamerası varsa onla çekebilirsin:))

nilcim sen bilirsin ben teknoloji özürlüyüm cetvelimi sen yapıştrdım hatta bunun kamerası var kendi ekranında ama fotoğraf çekmiyor sanırım yada ben bilmiyorum msn de kamera açyorum sadce nerden bilebilirm resim çekip çekmediğini ki :kedi:

işimiz var senle::)))) isim konusunda bir yerde bende dertliyim ay yazamıycam şimdi :)))) hahahah
kazoş:)))))))
Allhım yarabbiim

Selam canim ne guzel birde prenses olucakmis sende.benimkiler 34+5 haftalik dogdular 2440 ve 2150 gr dogduklarinda ama 10 -12 gun kuvezde kaldiktan sonra eve cikardik vucut isilarini tutamiyorlardi.birde yemek problemimiz vardi ama eve cikar cikmaz istahlandilar simdi yasitlarinin bile ustunde gidiyorlar kilo ve boylari.Bende sana yazarken tv de program seyrediyordum altizlari olan bir aile 32 haftada dogum yapmis tabi 24 haftadan itibaret zorunlu hastane bakimiyla masalla hepsi cok saglikli gorunuyordu.Insallah seninkilerde zamaninda saglik bir sekilde gelirler.Ucuz olsa ne yapardim bilmiyorum ama birsekilde buyuyorlar ben inan 13 ay nasil gecti anlamadim bile.Burda aileler ikizleri tam buyumaden bir tane daha bile doguruyor.yani ailelerde en az 3 cocuk oluyor genelde yada idae cocuk sayisi 3 desem daha dogu olur.Ben su aralar kilo vermeye ugrasiyorum.

Hamileleigimi basinda tatlildan baska bir yemei midem kaldirmadigi icin cok yiyip birde dogumdan sonra yemek olayini abartmamak lazimmis.ama hamileyken yemeke yiyemedigim icin surekli agliyor bebeklerime birsey olucak diye cok korkmustum.Nezaman 5 aya girdim istahimda yerine geldi ve doguma 35 kilo almis olarak girdim.Simdi hergun iki saat spor salonundayim.cocuklara esim bakiyor be gidiyorum birazda nefes aliyorum bu arada cocuklarsiz.

Soguk su icmeme isine takildim kime denmis ben hamilelegim boyunca soguk su ictim.Hatta burda dogumdan sonra ameliyattan yeni cikmistim bana buz parcasi verdiler suyu direk vermemislerdi.
Birde su kasilma isini size biraz tarif edeyim.Ben 34 dogudrum ama 33 haftamda doktor kontrolum vardi tam klinikten cikmistimki sag kasigima bir agri irdi hemen dokotora kostum nts bagladilar kasilmam oldugu icin yatirdilar hastaneye ama ben zaten evde kasilma yasiyormusum tabi bunu bebeklerin oynamasi saniyordum.Mesela bazen birden bire nefesin kesilir gibi olup bebekler bir yerde tumsek olusturuorlardi osirada benim canim cok aciyor nefesim kesiliyordu sonra yavasca bu geciyordu.Hatta bir keresinde tum gun yasamistim bunu.
Tabi bebeklerimden biri ogun basasagi pozisyonundan diger pozizyona gecis yapmis.Boylece benimde normal dogum imkanim olamamisti.
Bende bir de kanda pihtilasma ve idrarda fazla pritein cikmisti.Hastane bir hafta gozlem altinda bulunup bebeklere ciger ienesi vurdular sancilari durdurmaya calsitilar ama sonra dootrum daha fazla beklemeyicegini alicagini soyledi.

rüzgarim bilgiler için tşk ederim dün akşam sağ tarafımda oldu bişeyler ben bebek dönüyor sanıyordum genelde hep o bölgem oluyor fakat kasıklarımda ağrı olmadı kendimi dinledim sürekli ağrı olsa hemen gideceğim acile ama çok korktum anlayamadım kasılmamıydı bebek sanki bi yerinin dayamış gibiydi ve bu çok uzun sürdü ayrıca olsa bile bu aylarda benim için kasılma erken değilmi :bbo:

hayırlı cumalar nasılsın el muallim lekenlenmen varmı hala

nilcim ben hastalandığımda kasılmalarla gittim bebeklerin kasıklarda toplandığını hem hissertttim hem gördüm çıkıcak gibi oluyor zaten sonra rahatlıyon hemen yine oluyor sonra allah göstermesin

RÜZGAR soğuk su olayını kimse demedi ben çok hastalandım yakın zamanda istifra ishal vs.. sebebini bulamadılar hastahanede de yattım neyse arada yokluyor beni bende belki midemimi üşüttüm diye soğuk su soğuk meşrubat falan içmiyorum

normalmiymiş böyle olması benimki toplanmıyor sadece sağdaki bebeğim bi yerini dayıyor gibi ama hep o yapıyor birde orası çok sert oluyor diğerleri yapmıyor öyle şeyler anlayamıyorum kasılmamı bebek hareketimi diye

pıtoscum yok ya daha olmadı................ıyıyım ama gıdıp gormek rahatlamak ıstıyorum...............
nılcım dıkkat et yınede...............sıksık olursa ara doktorunu............bışey yoktur ama bu haftalardan sonra dıkkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…