Zaman geçtikçe anlatmak istediklerim birikiyor, onunla görüşmek istiyorum.

Valla ne yazacağını bilmiyorsan çatkapı yap derim panpa. Mesajda ne yazayım diye kara kara düşüneceğine kapısında bitmek daha kolay.

Seni görmek istedim dersin :)

Valla ne yazacağını bilmiyorsan çatkapı yap derim panpa. Mesajda ne yazayım diye kara kara düşüneceğine kapısında bitmek daha kolay.

Seni görmek istedim dersin :)

Büyük ihtimal böyle olacak... işte bu daha da fazla gerilim yaratıyor aynı zamanda da heyecan daha gitmeye bir kaç gün var ama şimdiden kalbim küt küt atıyor. Kafam da çok karışık zaten ya allak bullak oldum acaba fazla mı düşünüyorum.

Çat kapı suprizlerden hoşlanır mi, Yoksa emri vaki suprizler sevmeyen biri midir?

İşte bir kere habersiz den gitmiştim ve sürpriz yapmıştım çok çok sevinmişti beni görür görmez kucağına almıştı ama o dönemde sevgiliydik şimdi ise tam tersi bu yüzden ne yapacağını nasıl bir tepki vereceğini kesiştiremiyorum.

İşte bir kere habersiz den gitmiştim ve sürpriz yapmıştım çok çok sevinmişti beni görür görmez kucağına almıştı ama o dönemde sevgiliydik şimdi isei bu yüzden ne yapacağını nasıl bir tepki vereceğini kesiştiremiyorum.

Evet sevgili değilken tepkisi ne olur bilinmez. Ama bilinen şey haber verip gittiğinde tepkisini ne olacagidir. O halde sanki mantıklı olan bir msj atıp tepkisini ölçüp öyle gitmektir derim ben.

bazı şeyleri illa tüketeceksın,tüketmeden bıtmıyor,inan bana gitme derim,bu kırılma noktası,şu dönemi bir geç,dayan,sık dişini,sonra eser bıle kalmıcak,bu arada yaşın kaç

Nasıl bir mesaj yazayacağımı bilmiyorum....

Birbirinizle konuşma şekliniz ne bileyim kurduğunuz cümleler vs nasıl hiç bilemiyorum o yüzden fikir de veremiyorum. Ben olsaydım diyorum; bikaç kelimelik bir msj yazardım. Sadece bulunduğu şehire gidecegimi ifade eden bikaç kelime. Eğer görüşmek istiyorsa zaten illa ki cevap yazacaktır mesajima. Ya da görüşmek istemediğini belli eden bişeyler yazarak hayal kırıklığına uğrama ihtimalimi önemli ölçüde azaltmis olur. Kafamda daha çabuk bitiririm diye düşünüyorum.

Birbirinizle konuşma şekliniz ne bileyim kurduğunuz cümleler vs nasıl hiç bilemiyorum o yüzden fikir de veremiyorum. Ben olsaydım diyorum; bikaç kelimelik bir msj yazardım. Sadece bulunduğu şehire gidecegimi ifade eden bikaç kelime. Eğer görüşmek istiyorsa zaten illa ki cevap yazacaktır mesajima. Ya da görüşmek istemediğini belli eden bişeyler yazarak hayal kırıklığına uğrama ihtimalimi önemli ölçüde azaltmis olur. Kafamda daha çabuk bitiririm diye düşünüyorum.

Aslında çok iyi fikir ve bana mantıklı geldi...
Bir görüşme yapacağım ankara da ve bu şekilde yazabilirim o gün orada olacağımı ve görüşmek isterse beni o gün arayabileceğini... en azından içimde ki stress de azalır. Ve nasıl davranmam gerektiğini de bilirim böylece.

Bakalım bir düşüneyim fikrinizi.

Teşekkür ederim,

Merhaba arkadaşlar yine ben ve yine kafamda ki soru işaretleri :)

Bilen bilir 4 yıllık ilişkim geçtiğimiz Temmuz ayında sona erdi.
Kavga ve gürültü ile sonlanmadı... sessiz ve sedasız bir şekilde bitti.

İlk zamanlar kendimi bu kadar kötü hissetmiyordum ama geçen hafta dan bu yana kafamda soru işaretleri dönüp dönüp duruyor.

Biz herşey den önce çok iyi dost duk ve sırdaşdık. O beni hep dinlerdi bende onu...

4 yıl içinde 6 kere ayrıldık. 6 ayrılığın da aslında sebebi yok. Aramızda mesafe var, ikimizde farklı şehirlerdeyiz.
Bu mesafe bizi yordu ve ayrılıklar oldu.

Ona karşı hissetiğim aşk mı sevgi mi bilemem... ama onu görmek ve onunla konuşmak istiyorum.
Anlatmak istediğim o kadar şey varki... zaman geçtikçe de bu anlatmak istediklerim birikiyor içimde...

Bizim onunla hiç büyük kavgalarımız olmadı... birbirimize küfürlü hakaretli konuşmadık.
4 yıl içinde sadece 1 kere bana "s....r g.t" demiştir.... onda da sanırım ben haksızdım.

İlişkimiz türkiye standartalarında bir ilişki değildi aslında, çok şey yaşamıza rağmen "rezilik" diyecek kadar birbirimize olan saygımızı hiç bir zaman yitirmedik. O bana karşı anlayışlı her hatamı affetti bende onun kilerini affettim.

Şu an yaşadığımız ayrılıkta aslında ikimizde sorumluyuz. Hem benim hemde onun hataları var...

Bazen kadınlık duygularıma kendimi kaptırsamda ona karşı öfkelensemde, aklı serim düşündüğümde ona öfkelenmemem gerektiğini anlıyorum...

Şimdi elimde bir firsat var, Ankara ya gitme ihtimalim var ve onunla görüşmek istiyorum.
Şöyle bir yerde kahve içip onunla sohbet etme isteğim gün geçtikçe daha da fazla artıyor.

2 gece dir düşünüyorum sanıyorum aşk tan çok şu sıra onun dostluğuna ve fikirlerine ihtiyacım var, kendimi yalnız hissediyorum, benim bildiğim beni yanlış anlamaz ama içimde ki korkuyu bir yandan da susturamıyorum ; "ya yanlış anlarsa beni?".

Gidersem onu görmeye nasıl bir tepki verir, hayal kırıklığı yaşamak istemem...
Birde en yakın arkadaşının bana attığı mail kafamı kurcalıyor...

Ha birde unutmadan cinsel arzularım... kafam karışık anlayacağınız siz benim yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz ?
Gidip te onu görmeden dönmek içimde acı oluşturacak...

Birde haber verme olayı ona söylemelimiyim orda bulunacağımı yoksa "çat kapı" karşısında mı dikirmeliyim ?

Teşekkürler,...

Not : ben 26 o ise 37 yaşında

Ayy iliskinizi yesinler, adamla 4 sene kari koca hayati yasa, 6 kez ayril , birbirimize saygimizi kaybetmedik hic de adam sana 's..tir git ' desin ama onda da sen haksiz ol, ve bir kadin olarak sana yapilan bu hakaretin mantikli bir aciklamasi olabilecegini kabul et (toplumumuzda buyumus kendini asagilanmaya hakaret etmeye layik goren psikolojisi bozuk ozguveni yerle bir edilmis klasik turk kadini gibi), sonra gel burda bize Ayy Turkiye standartlarinda degiliz de.
Tatlim rezilligin dibini gormussun daha ne standartinda bahsediyorsun sen ???

Evlenmeden birlikte yasamakta simdilerle ust duzey bir standart olarak goruluyor ya bende buna sasiyorum. Herkesin hayati tercihleri kendine de , su sevgilisiyle cinsellik yasayinca biz ust strandarttayiz tatlim kisminin altinda yatan mantigi anlamadim ben...

Ayy iliskinizi yesinler, adamla 4 sene kari koca hayati yasa, 6 kez ayril , birbirimize saygimizi kaybetmedik hic de adam sana 's..tir git ' desin ama onda da sen haksiz ol, ve bir kadin olarak sana yapilan bu hakaretin mantikli bir aciklamasi olabilecegini kabul et (toplumumuzda buyumus kendini asagilanmaya hakaret etmeye layik goren psikolojisi bozuk ozguveni yerle bir edilmis klasik turk kadini gibi), sonra gel burda bize Ayy Turkiye standartlarinda degiliz de.
Tatlim rezilligin dibini gormussun daha ne standartinda bahsediyorsun sen ???

Evlenmeden birlikte yasamakta simdilerle ust duzey bir standart olarak goruluyor ya bende buna sasiyorum. Herkesin hayati tercihleri kendine de , su sevgilisiyle cinsellik yasayinca biz ust strandarttayiz tatlim kisminin altinda yatan mantigi anlamadim ben...

Merhaba hanımefendi,

Tüm yorumları okumanızı çok isterdim böylece neden "Türkiye Standartları" kelimesini kullandığımı anlardınız.
Anlamak istiyorsanız ise okuyabilirsiniz.

"Rezillik" kelimesini yukarda neden kullandığımı da anlattım 6 kere ayrıldığımız için o kelimeyi kullandım.

Evet, kendimi bir konuda üst görüyorum çünkü 4 yıl boyunca bir kere olsun ağzımdan ne küfür çıktı nede hakaret bu sadece ilişkimde değil tüm yaşamım boyunca kimseye öyle davranmadım yani 26 yıl boyunca.

6 kere ayrılmamızın sebebini de tıpkı diğerleri gibi yukarda anlattığımı görebilirsiniz ama yine burda da anlatayım size.
4 yıl ilişkimiz oldu ilk 2 yıl aynı şehirlerdeydik son 2 yıl ise farklı şehirlerde aramıza mesafe girdiği için 6 kere ayrıldık çünkü mesafe ilişkileri gerçekten zor.

Ayrıca sex hayatı yaşadığımız için kendimi ve yaşadığım ilişki yi yüceltmedim yüceltmemde zira ben bu konuda herkese saygı gösteriyorum. Sex yaşamam sebebi gelecek te evlilik düşünmediğim içindir. Evlilik neden düşünmeme gerince de bunun açıklamasını yapmak istemiyorum çünkü özel, kendime ayittir. Bunun için de kusura bakmayın.

Erkek arkadaşım defalarca bana evlilik ten söz etmesine rağmen ben hiç bir zaman istemedim.

Bu arada kendimi ezdirdiğimi nerden çıkartıyorsunuz ?
Ben 26 yaşındayım ve bugüne kadar her daim kendi ayakları üzerinde duran, onlarca ülkede yaşamış, eğitimli ve özgür bir kadınım. Annem ve babam bana bunu öğretiler.

Evet 4 yıl boyunca sadece 1 kere evet 1 kere kendisi bana "s....r g.t" demiştir ve bu konuda ona hak veriyorum çünkü oda bana benim ona yaptığımı yapsaydı bende belki o kelimeyi kullanabilirdim. Empati gücüm yüksektir bunuda anneme ve babama borçluyumdur. Mesela sizin bu yorumunuzu da anlayıp yaptığınız saygısızlığa rağmen saygılı bir şekilde cevap veriyorum ve açıklama yapıyorum çünkü empati kurma yeteneğim var.

Teşekkürler hanımefendi,

Merhaba hanımefendi,

Tüm yorumları okumanızı çok isterdim böylece neden "Türkiye Standartları" kelimesini kullandığımı anlardınız.
Anlamak istiyorsanız ise okumyabilirsiniz.

"Rezillik" kelimesini yukarda neden kullandığımı da anlattım 6 kere ayrıldığımız için o kelimeyi kullandım.

Evet, kendimi bir konuda üst görüyorum çünkü 4 yıl boyunca bir kere olsun ağzımdan ne küfür çıktı nede hakaret bu sadece ilişkimde değil tüm yaşamım boyunca kimseye öyle davranmadım yani 26 yıl boyunca.

6 kere ayrılmamızın sebebini de tıpkı diğerleri gibi yukarda anlattığımı görebilirsiniz ama yine burda da anlatayım size.
4 yıl ilişkimiz oldu ilk 2 yıl aynı şehirlerdeydik son 2 yıl ise farklı şehirlerde aramıza mesafe girdiği için 6 kere ayrıldık çünkü mesafe ilişkileri gerçekten zor.

Ayrıca sex hayatı yaşadığımız için kendimi ve yaşadığım ilişki yi yüceltmedim yüceltmemde zira ben bu konuda herkese saygı gösteriyorum. Sex yaşamam sebebi gelecek te evlilik düşünmediğim içindir. Evlilik neden düşünmeme gerince de bunun açıklamasını yapmak istemiyorum çünkü özel, kendime ayittir. Bunun için de kusura bakmayın.

Erkek arkadaşım defalarca bana evlilik ten söz etmesine rağmen ben hiç bir zaman istemedi.

Ben 26 yaşındayım ve bugüne kadar her daim kendi ayakları üzerinde durani, onlarca ülkede yaşamış, eğitimli ve özgür bir kadınım. Annem ve babam bana bunu öğretiler.

Evet 4 yıl boyunca sadece 1 kere evet 1 kere kendisi bana "s....r g.t" demiştir ve bu konuda ona hak veriyorum çünkü oda bana benim ona yaptığımı yapsaydı bende belki o kelimeyi kullanabilirdim. Empati gücüm yüksektir bunuda anneme ve babama borçluyumdur. Mesela sizin bu yorumunuzu da anlayıp yaptığınız saygısızlığa rağmen saygılı bir şekilde cevap veriyorum ve açıklama yapıyorum çünkü empati kurma yeteneğim var.

Teşekkürler hanımefendi,
Türkiye standartlarının üzerinde demeseydin iyiydi:))
zaten de neden böyle ayrıştırma ihtiyacı hissettin anlamış değilim.
yahu ayrılmışssınız bitmiş gitmiş.
adam seni görmek istiyor mu bakalım bu da var:))
şansını dene madem başka türlü olmayacak gibi:))

Merhaba hanımefendi,

Anlamak istiyorsanız ise okuyabilirsiniz.

Erkek arkadaşım defalarca bana evlilik ten söz etmesine rağmen ben hiç bir zaman istemedim.

Ben 26 yaşındayım ve bugüne kadar her daim kendi ayakları üzerinde duran, onlarca ülkede yaşamış, eğitimli ve özgür bir kadınım. Annem ve babam bana bunu öğretiler.

Teşekkürler hanımefendi,

Enjoy it o zaman...

Türkiye standartlarının üzerinde demeseydin iyiydi:))
zaten de neden böyle ayrıştırma ihtiyacı hissettin anlamış değilim.
yahu ayrılmışssınız bitmiş gitmiş.
adam seni görmek istiyor mu bakalım bu da var:))
şansını dene madem başka türlü olmayacak gibi:))

Bende merak ediyorum neler olacak, hayırlısı. :KK49:

bazı şeyleri illa tüketeceksın,tüketmeden bıtmıyor,inan bana gitme derim,bu kırılma noktası,şu dönemi bir geç,dayan,sık dişini,sonra eser bıle kalmıcak,bu arada yaşın kaç

26 yaşındayım.
Belki dediğiniz gibidir o kadar karışık ki kafam mantıklı düşünmüyorum belki. Birde heyacanlanıyorum çünkü şehrine gitmek zorundayım...

Canım çok sıkkın kızlar sürekli bu konuyu düşünüyorum ya biraz moral verin yada gaz a getirin beni :(

37 yaşında demişsiniz. hiç evlenmemiş mi ? neden bu kadar uzun süre evlilik düşünmediniz?

Yok hiç evlenmemiş.
Çevremde sadece mutsuz evlilikler olduğu için ben evlenmeyi düşünmüyorum. SAnırım evlilikten korkuyorum... piskolojim bozuldu mutsuz evlilikler ve boşanmalar gördüğüm için sürekli çevremde.

hiç mesaj atmadan evine de gitmeden ankarada olduğunuzu farkettiremez misiniz instagramla filan, görürse belki kendi yazar direk daha iyi olur ama gene de bir şey demezse mesaj atmayı-gitmeyi tekrar gözden geçirirsiniz

hiç mesaj atmadan evine de gitmeden ankarada olduğunuzu farkettiremez misiniz instagramla filan, görürse belki kendi yazar direk daha iyi olur ama gene de bir şey demezse mesaj atmayı-gitmeyi tekrar gözden geçirirsiniz

Sosyal medya da aktif değil... bilsem bakıp sonra tepki vereceğini yapabilirim ama... ya görmesze sonra sonu hüsran.

Back
X