Ayy iliskinizi yesinler, adamla 4 sene kari koca hayati yasa, 6 kez ayril , birbirimize saygimizi kaybetmedik hic de adam sana 's..tir git ' desin ama onda da sen haksiz ol, ve bir kadin olarak sana yapilan bu hakaretin mantikli bir aciklamasi olabilecegini kabul et (toplumumuzda buyumus kendini asagilanmaya hakaret etmeye layik goren psikolojisi bozuk ozguveni yerle bir edilmis klasik turk kadini gibi), sonra gel burda bize Ayy Turkiye standartlarinda degiliz de.
Tatlim rezilligin dibini gormussun daha ne standartinda bahsediyorsun sen ???
Evlenmeden birlikte yasamakta simdilerle ust duzey bir standart olarak goruluyor ya bende buna sasiyorum. Herkesin hayati tercihleri kendine de , su sevgilisiyle cinsellik yasayinca biz ust strandarttayiz tatlim kisminin altinda yatan mantigi anlamadim ben...
Merhaba hanımefendi,
Tüm yorumları okumanızı çok isterdim böylece neden "Türkiye Standartları" kelimesini kullandığımı anlardınız.
Anlamak istiyorsanız ise okuyabilirsiniz.
"Rezillik" kelimesini yukarda neden kullandığımı da anlattım 6 kere ayrıldığımız için o kelimeyi kullandım.
Evet, kendimi bir konuda üst görüyorum çünkü 4 yıl boyunca bir kere olsun ağzımdan ne küfür çıktı nede hakaret bu sadece ilişkimde değil tüm yaşamım boyunca kimseye öyle davranmadım yani 26 yıl boyunca.
6 kere ayrılmamızın sebebini de tıpkı diğerleri gibi yukarda anlattığımı görebilirsiniz ama yine burda da anlatayım size.
4 yıl ilişkimiz oldu ilk 2 yıl aynı şehirlerdeydik son 2 yıl ise farklı şehirlerde aramıza mesafe girdiği için 6 kere ayrıldık çünkü mesafe ilişkileri gerçekten zor.
Ayrıca sex hayatı yaşadığımız için kendimi ve yaşadığım ilişki yi yüceltmedim yüceltmemde zira ben bu konuda herkese saygı gösteriyorum. Sex yaşamam sebebi gelecek te evlilik düşünmediğim içindir. Evlilik neden düşünmeme gerince de bunun açıklamasını yapmak istemiyorum çünkü özel, kendime ayittir. Bunun için de kusura bakmayın.
Erkek arkadaşım defalarca bana evlilik ten söz etmesine rağmen ben hiç bir zaman istemedim.
Bu arada kendimi ezdirdiğimi nerden çıkartıyorsunuz ?
Ben 26 yaşındayım ve bugüne kadar her daim kendi ayakları üzerinde duran, onlarca ülkede yaşamış, eğitimli ve özgür bir kadınım. Annem ve babam bana bunu öğretiler.
Evet 4 yıl boyunca sadece 1 kere evet 1 kere kendisi bana "s....r g.t" demiştir ve bu konuda ona hak veriyorum çünkü oda bana benim ona yaptığımı yapsaydı bende belki o kelimeyi kullanabilirdim. Empati gücüm yüksektir bunuda anneme ve babama borçluyumdur. Mesela sizin bu yorumunuzu da anlayıp yaptığınız saygısızlığa rağmen saygılı bir şekilde cevap veriyorum ve açıklama yapıyorum çünkü empati kurma yeteneğim var.
Teşekkürler hanımefendi,