Zaman geçtikçe anlatmak istediklerim birikiyor, onunla görüşmek istiyorum.

Bence gitmemelisin...isteseydi arardı...zaten seni bırakan o degilmiydi önceki konundan aklımda kalmış...belki de sevgili yapmıştır o ihtimal de var bilemezsin sonucta..bu durumda habersiz gitmen de hoş olmaz...bence ondan haber bekle...

bence bitmiş bir ilişki olduğunu düşünüyorsan dost kalmak falan gereksiz şeyler. görüşmeyip yeni dostluklar kazanmaya çalışsan enerjini daha doğru yönlendirmiş olursun. posası çıkmışsa hayır gelmiyor. ama hala adamı seviyorum tekrar şansımı denemek istiyorum diyorsan git görüş nabız yokla.

Bu arada ben icinizde kalmasin diye mesaj atin da gidecekseniz oyle gidin demek istedim. Ama genel olarak ve yasadiklarimdan tek bildigim erkek kafasinda bitirince bir daha geri adim atmiyor. Bu saatten sonra da siz ne derseniz deyin onun fikrinin degisecegini sanmiyorim. Yine de icimde kalmasin diyorsaniz mesaj atin. O da gorusmek isterse gidin.

siz bundan 1 ay önce falan bı konu açmıştınız sevgılınıze msj atmışsınız. su zamana kadar dusun ,tasın gibilerinden. o msjınıza cvp vermiş miydi merak ettim ?

Aylinim Can'ım seni cok iyi anlıyorum. Durma git... Su anda aynısın acı olarak; denedim olmadı dersin en fazla... İnsallah güzel bi sonuc olur. İnsallah cok Mutlu dönersin de burdan yazarsın bize amin

Aylinim Can'ım seni cok iyi anlıyorum. Durma git... Su anda aynısın acı olarak; denedim olmadı dersin en fazla... İnsallah güzel bi sonuc olur. İnsallah cok Mutlu dönersin de burdan yazarsın bize amin

Hayirlisi canim yaaa... kararsizim hala kafam karisik..

Çok kibar bir insansınız öncelikle bunu söylemek istiyorum.

Şimdi ben böyle durumlarda aramam erkek arasın isterim. Aramazsa da sevsem bile gözden çıkarırım. Ben biraz geleneksel bir insanım önce erkek adım atsın isterim. Fakat sizin ilişkiniz anladığım kadarıyla böyle değil, o yüzden içinizde kalmasın, bir mesaj atın. Sadece onun için gider gibi değil de, x tarihinde ankarada olacağım seni de görmek istiyorum eğer uygunsan gibi.

Görüşmeden sonra ilişkinin seyri belli olur zaten

Ben gereksiz buluyorum
madem devam etmek isteyecektiniz niye ayrildiniz
bir de 1 ay çok şeyi değiştirir hayatımızda
bazen kişileri bıraktığın gibi bulamazsın sonrası hayal kırıklığı
şu an elinizde sadece o var diye bazı manwvi ihtiyaçları onunla gidermek istiyorsunuz ama bence başka insanlarla iletisime gecince onu çok da aramazsiniz

Sosyal medya da aktif değil... bilsem bakıp sonra tepki vereceğini yapabilirim ama... ya görmesze sonra sonu hüsran.

o zaman kendinizi en kötüye de hazırlamak şartıyla bir mesaj atılabilir belki kızların dediği şekilde. kendisi anlattığınız gibi biriyse kaba bir cevap vermez gibi.

Konu sahibinin ilişkisini bilmiyorum..ama Türkiye standartlarinda ilişki genelde şöyle;

Kız evlenmek için adamı türlü taktiklerle ikna etmeye gayret eder. Aklı fikri nasıl onu nikah masasına oturturumdur. Adami daraltir

Iki taraf da birbirinin özgürlüğünü maksimum kisitlar. Böylece ego tatmin ederler.

Kız ne kadar kapris yaparsam, o kadar iyi olur dusturuyla hareket eder. Mesela sudan sebepten cikan kavga sonrası barışmaya gelen adamı asagida yagmurda 1 saat bekletir. Kendini başka türlü değerli hissedemez

Derinlemesine muhabbetler yapilmaz. Felsefe varoluş müzik sanat muhabbeti yapılmaz. Dünyanın çeşitli yerlerini gezme planlari yapilmaz. Kaliteli espri yapilmaz. Cilgin festivallere gidilip cok eglenilmez. Anca milletin dedikodusu yapılır, avm gezilir, araba ve facebook hakkinda konusulur, sığ mubabbetler yapılır. Çift yalnizken çok güzel muhabbet eden bir çift değildir genelde.

Evlilik öncesi perdenin renginden, görümcem şunu dedi, eltim bunu yaptıya saçma sapan ve 40 iqluk sebeplerden kavga çıkar.

Kendilerini çok aşık olduklarina inandirip facebookta bunu ispat etmeye çalışırlar. Gerçekte kadının adamda ilk baktığı şey para, statü, aile, kısaca bundan koca olur mu dur.

Ailelerle asil bir ilişki kuramazlar. Illa kaynanayla yüz göz olur ve bu yüzden birbirlerine girerler.

Aşk ve muhabbet olmayınca da 1 2 yılda çok sıkıcı ve saygısız bir hal alirlar.
Insanlarin iliskilerini nasil bu kadar yakindan incelediniz.yalnizken konustuklari konuya kadar biliyor olmaniz cok ilginc.
Herkesin iliskisi kendine ozgudur dili,dini,irki yoktur.herkesin duygusunu hisettirme sekli ve paylasimida farklidir.
Konu sahibi seviyor ve ozluyorsan ara konus cat kapi karsina cikmak hos olmayabilir.

Merhaba MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall ;)

Üyeleri dinledim ve mesaj yazdım Ankarada bulunacağıma dair ve isterse görüşelim diye...

Kendisi olumlu olarak yanıt verdi.

Fakat bende ipler iyice koptu şimdi de bir yanım görüşmek istiyor diğer yanım ise istemiyor... Yani anlayacağınız kafam yine allak bullak :(

Back
X