Zaman geçtikçe anlatmak istediklerim birikiyor, onunla görüşmek istiyorum.

Merhaba MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall :KK66:

Üyeleri dinledim ve mesaj yazdım Ankarada bulunacağıma dair ve isterse görüşelim diye...

Kendisi olumlu olarak yanıt verdi.

Fakat bende ipler iyice koptu şimdi de bir yanım görüşmek istiyor diğer yanım ise istemiyor... Yani anlayacağınız kafam yine allak bullak :KK43:

bence bu durumda görüs önce istersen görüselim diyip sonra caymak iyi olmaz gibi geldi. Kafanin karismasida gayet normal zaten.

cinsel arzularım ? diye girmiş ya son paragrafa..:olamaz:

evet bu konuda da kendimi kontrol edemem diye çok korkuyorum.
sevişmek gibi bir hata yapmak istemem böyle belirsiz bir durumda.
Ama bir yanımda sevişmek istiyor..

Nasıl kendimi kontrol edeceğim bilemiyorum.
Bir öneriniz var mı ?

evet bu konuda da kendimi kontrol edemem diye çok korkuyorum.
sevişmek gibi bir hata yapmak istemem böyle belirsiz bir durumda.
Ama bir yanımda sevişmek istiyor..

Nasıl kendimi kontrol edeceğim bilemiyorum.
Bir öneriniz var mı ?
vallahi yok billahi yok :işsiz:
tabi ki buna müdahale etmek benim haddim değil fakat sebepsiz bir ayrılık söz konu ise dediğiniz üzere bence karşılıklı oturulur (tabi ki bu cinsel arzunuza ket vurabilmek adına kalabalık bir yerde)çözülebilecek bir sorun varsa çözüm yolu arayıp işi tatlıya bağlayabilirsiniz..bir de amiyane bir tabir olacak ama kaşarlanmış bir ilişki yerine (uzun yıllar sürdüyse şayet) artık bir sonuca bağlayabilirsiniz..bazı ilişkileri belirsiz sonlar da bozabiliyor.

Merhaba MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall :KK66:

Üyeleri dinledim ve mesaj yazdım Ankarada bulunacağıma dair ve isterse görüşelim diye...

Kendisi olumlu olarak yanıt verdi.

Fakat bende ipler iyice koptu şimdi de bir yanım görüşmek istiyor diğer yanım ise istemiyor... Yani anlayacağınız kafam yine allak bullak :KK43:

Bence olumlu cevap almışken görüşün, hem önce görüşmek isteyip sonra vazgeçmeniz dengesiz davrandığınızı düşündürür. Görüşme esnasında kendinizi çok güçlü olduğunuz yönünde telkin ederseniz zaaflarınıza yenilmezsiniz. İçten içe meydan okuyun o hislerinize ve kazanmanın vereceği hazzı unutmayın.

Yani içsesiniz şu olacak; "sen mi büyüksün libido? hayır ben büyüğüm ben, aylin!"

Bol şans diliyorum :KK25:

vallahi yok billahi yok :işsiz:
tabi ki buna müdahale etmek benim haddim değil fakat sebepsiz bir ayrılık söz konu ise dediğiniz üzere bence karşılıklı oturulur (tabi ki bu cinsel arzunuza ket vurabilmek adına kalabalık bir yerde)çözülebilecek bir sorun varsa çözüm yolu arayıp işi tatlıya bağlayabilirsiniz..bir de amiyane bir tabir olacak ama kaşarlanmış bir ilişki yerine (uzun yıllar sürdüyse şayet) artık bir sonuca bağlayabilirsiniz..bazı ilişkileri belirsiz sonlar da bozabiliyor.

Ayh evet kalabalık bir yerde görüşmekte fayda var.
4 yıllık bir ilişkimiz oldu 1 aydır ayrıyız ...

Bence olumlu cevap almışken görüşün, hem önce görüşmek isteyip sonra vazgeçmeniz dengesiz davrandığınızı düşündürür. Görüşme esnasında kendinizi çok güçlü olduğunuz yönünde telkin ederseniz zaaflarınıza yenilmezsiniz. İçten içe meydan okuyun o hislerinize ve kazanmanın vereceği hazzı unutmayın.

Yani içsesiniz şu olacak; "sen mi büyüksün libido? hayır ben büyüğüm ben, aylin!"

Bol şans diliyorum :KK25:

Teşekkür ederim. Şu sıra evet biraz dengesizlik var bende :(

Back
X