zaman geçtikçe herşey monotonlaşıyor sanki ilişkiler bile

benimde 3 yıllık devam eden bi ilişkim var.dönem dönem ayrılıklarımız oldu.hep benim çabalarımla ilerledi bu ilşki.o ara ara sevmeyi bıraktı.bense hep sevdim onu.ondan asla ayrılamayacağımı falan düşünüyodum.ama artık düşünüyorum ki kimse vazgeçilmez değildir.ve bu aralar bana çok soğuk davranıyo.napacağımı bilemiyorum.yavaş yavaş akılımdan silmeye başlıyorum onu.bende şimdi ona soğuk davranmaya başlayacağım.onu kaybetmek istemiyorum ama daha fazla gururumu ayaklar altınada almak istemiyorum.bana bir kaç tavsiyede bulunursanız sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.

ilk zamanlar çiftler birbirini tanıma evresinde oluyor herşey yepyeni gezmek tozmak eğlenmek eldeki bütün alternatifler değerlendirilinceye kadar herşey güzel. zaman geçince bi bakıyorsun dejavu olmuş hayat ama işin bu boyutuna takılıp kalınmamalı zamanla çok şey paylaşılıyor ve benimseniyor yeni durumlarla karşılaştıkça iyi yönde ilişkiye yansıtmak gerek mesela çiftlerden birinin kazandığı bi sınavı kutlamaya gitmek vs. ilişkinin başındaki gibi uzun uzun sohbetlerde artık yok o zamanlar hep geçmiş konuşulur yada hayaller gelecek planları, şimdi oturupta konuşamam çünkü biliyorum ıncığını mıncığını sırnaşık şey en güzeli çok düşünmemek bırak dağınık kalsın şu anın tadını çıkarın valla yoksa her sene herif değiştirmek gerekir kaydirigubbakcemile3 bu arada adamına göre değişir ilişkinin monotonlaşıp monotonlaşmadığını düşünmeleri

Bence bu senın olaya nasıl baktıgına bagı.
Benımde 4 yıllık bi ilişkim var ilk zamanlardaki heycan yk ama suan hersey cok cok daha güzel hersey yerine otormus birbirimizi tanıdıkca daha cok seviyoruz hatta zamanla ona daha cok asık oldum
illede i ilk zamanlardaki hoslanma yada heycanı beklemek yalnıs olur bence

kızlar benımde 4 yıldr bır ılışkım var 1 yıldr ayrı sehırlerdeyız nısan yaptık oara cok tatlı heycanlı gectı 3 aydr nısanlıyız ama nısanlım cok yogun e eve gelıo arkadasları oluyor yada olmuyor ben gzuel bır soz yazıyorum bır suru ama o hemen cevap vermıyor ya tamam hakını yemem oda guzel soz yazıyor ama ne bılım artık monotonlastıkmı dıyorum canım skıldı dıyorum bende konuscak bısey bulmıyorum uzakta olmaktan kaynaklanıyor bu bılıyorum ama yanına gıtme ımkanım yok evlenmemızde 1 yıl var sımdı dusunelım bakalım ılşkıye renk katmanın yolları bu konu akkınd fıkrı olan varmı?

Biraz kaderci olursak ilişkinizin monotonlaşacağı varmış diyebiliriz.

Back
X