zaman geçtikçe ilişkiler böyle mi oluyor ki ??

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
mrb arkadaşlar.1 yıllık ilişkim var bi kaç ay oldu nişanlanalı.biz dolu dolu yaşadık herşeyi her günü aslında ama son bi kaç aydır havalardan tembellikten iştenvss monotonluk geldi.dışarı çıkmıyoruz hiç.gerçi bazen benimde cnm istemiyor üşeniorummu diyim sıkılıyorummu bilmiyorum.böyle durgunuz ya.hayatımdamı evet bu kadar gibi geliyor bazen.bazen içimde yoğun oluyor duygu.acaba diyorum içimdeki sevgimi bitti yer yer durulmak normalmi ki acaba??nasıl geçer düzelir

Benimde 3 yıllık bi ilişkşm var ve ne yazıkki ara ara böyle olabiliyo napmmak lazım dersen zamanla geçiyo kendiliğnden :)))) canınız dısarı vıkmak istemiyosa soguk fln diye yada üşendiniz diye evde dvd fln izleyin :))) ama sevginden şüphe ediosan onu kendi içinde çözmen gerek

Oluyor,havalar da etkiliyor insanı.Herkese her gün aynı muhabbetle yaklaşamıyoruz maalesef
Böyle zamanlarda kafanı başka işlere odakla.Düşünme yani neden böyle sevmiyormuyum yoksa bittimi gibi şeyleri.
Zamanla geçiyor zaten.
Bizimde 4 yıllık ilişkimiz var ne inişleri ne çıkışları oluyor ilişkilerin.Önemli olan atlatabilmek

1 yıl uzun bir zaman değil aslında monotonlaşmak için ilişki devresinde..
havaların etkisi vardır psikolojinize ama kapalı alanda da yapacak çok şey var zaman olduktan sonra. hem de farkındalığını arttıracak aktiveteler bulabilirsiniz birlikte. hobi edinip eğlendiğiniz bir şey yapabilirsiniz. sosyal yardımlaşma derneklerine takılabilirsiniz birlikte. çok doyumsuz bir tat bu. hem zaman geçer hem de el ele insanlara yardım etmiş olursunuz.

Canım siz 1 yılda nasıl yaşadınız da monotonlaştınız ? :)
Hemen kalk bir şeyler yap ilişkinizi canlandır :)
Bize 6 yıl oldu ben şimdi diyebiliyorum çok monotonuz diye .
Ki bizim monotonluğumuz beyimizin işlerinden bana vakit bulamamasından kaynaklanıyor .
Yoksa buluşunca pek bir hareketli çiftiz .
Ne yapabilirim diyorsan aslında bende bilmiyorum .
Ama aklına ne eserse onu yap içinde ukde kalmasın sakın :)
Ne biliyim ufak bir çılgınlık bile yeter .
Kolay gelsin

kişilerle alakalı bence biz 9 sene çıktık 1.5 senedirde evliyiz arada monotonda oluyo tabi iş güç hayat gailesi ama o da güzel be kızlar Allah dert vermesin başka

ya aslında kızlar küçük şehirde yaşıyoruz biz.o çalışıyor da ben iş bulamadım.evde oturuyorum tüm gün o da işiyle yoğunlaşıo üstünede gidemiyorum.ne bilim ona kalsa evde oturmaktan sıkılıyormuşum.sanırım haklıda.biz en başlarda farklı bi işte çalışırken sabahtan geceye her gün başka geçirirdik.o işe başladı çok yoğun geceleri buluo bitişi.ben tüm gün evdeyim.sanırım bundan oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…