- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.351
- 158
- 40
- Konu Sahibi dishekimim
ben de aynı seyı dusunuyorum. kimiyle gorusuyorum hemen evlenmek istiyor boguyor, darlıyor, yangından mal kaçırırmış gibi ustume dusuyor trip atıyor ben soguyorum. kimi de evlenme yası gelmis adamın mesela ben hoslanıyorum ama amacı baska oluyor. evlenene kadar biraz daha takılıp gezmek istiyorlar o ara cok tehlikeli cunku tek kalemde harcarlar o yuzden bu tip erkeklerin ilk görusmeden sonra aramaması daha hayırlı. muhtemelen seni ilk bulusmadan sonra bır daha aramamalarının sebebi oyle eglenip takılabilecekleri kız aradıkları icin senin oyle olmadıgını anlayınca yan cizmeleridir.
ben de 24 yasındayım ve seni cok iyi anlıyorum canım ben de uzun iliskimden sonra bir turlu belimi dogrultamadım o da her gun baska kızla takılıyor. mesele boyle adamların gunluk takıldıgı kızlardan olmamak.
o yuzden beni aramıyorlar deme, bırak onlar senin aramanı beklesin.
neden herşeyi erkeğe yoruyorsunuz?
o kızlar da günlük takılacak erkek arıyor zaten yani bir çeşit kazan-kazan durumu?
ne bu kadınları geri planda görme eğilimi?
siz tüm masraflarımı erkek ödesin diye tuttururken ''düzgün'' oluyorsunuz ama diğer kızlar gezecek adam arayınca ''tu kaka'' oluyor öyle mi?
belli yaşa gelmiş bir erkeğin cinsellik istemesi de gayet normal. siz kabul etmezsiniz ama bu isteği neden yadırgıyorsunuz ki?