Ergenler gibi SA NA NE diye dolanacaksan yorum yapmayacaksın hanımefendi bir şey diyorsan karşıt görüş olacağını da bileceksin. işine gelmeyince sanane demek olmaz. daha fikrini savunacak özgüvenin yoksa papağan gibi ezbere konuşma
1- kadının ezilmesi sana göre bir şey. evet kadınlar çokca sorun yaşıyor ama erkeklerin de ne kadar sorun yaşadıklarını bilmiyorsun çünkü bakma gereği duymuyorsun hayatı at gözlükleriyle bakan birisin belli ki..
ayrıca burada yazan bir çok kadının da yanlı yazdıklarını düşünüyorum anlatmadıkları bazı detaylar var. geçen bir kadının kocası yazmıştı da kadının yediği ne haltlar varmış öğrendik.
Yani yaşanılan sorunlar varken bunlara çözüm aramak varken sadece kadını para yeme aracı olarak görme eğilimi erkeğin bahsettiğin ezme eğilimi arttırıyor farkında değil misin?
tutturmuşsun ben öyle gördüm diye yahu erkek de öyle görüyor ailesinden kadına hayatı zehir ediyor. aileden her gördüğümüz doğru olsaydı bu sorunları yaşamazdık..
bir erkek ya da kadın günübirlik ilişki arayabilir. bu ne erkeği ne de kadını basit yapar. asıl basit olan bu zihniyettir. insanların tercihlerine saygı göstermeyi bilmiyorsunuz.
2- her şeyi erkek ödesin ki ben maddi sorun yaşamayayım anlayışı bahsettiğin sorunları azaltmaz aksine arttırır çünkü erkeğin eline koz veriyorsun her şeyi ben ödüyorsam altınını da alırım evde de oturturum diye düşünür erkek baştan mesajı vermişsin. centilmenlik anlayışınız erkeğin hesap ödemesi olarak oturmuş kafanda saçma sapan bişey olmuş. ayrıca kocan olacak kişiyle ayrı gayrı hesabın olmayacak ama şimdiden altının derdine düşmüşsün resmen. iğrenç bişey. centilmenlik manevi bir kavramdır parayla ölçülmez.
parayla ölçersen erkeği tepene çıkartırsın. o bahsettiğin konuları açmamak için ödettiğin tüm paraları senden fitil fitil geri alır evlenme aşamasında ya da evlendikten sonra. en ideali bir erkek bir sen ödemendir ki minnet duyma.
3- cinselliğin tek geceliği uzun ilişkisi olmaz. tek gecelik ilişki yaşamak istemezsin anlarım ama tercihi bu yönde olanlara basit gibi hakaretler etme hakkı vermez bu sana.
işte yanlış aile görgüsü bunlara yol açıyor..