- 15 Mart 2023
- 128
- 64
- 18
- 33
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Genelde öyle oluyormuş diye duydum. Açıkçası eğer bendem şüphesi varsa boşasın. Ben kendimi biliyorum
Valla boyle diyorsun ama bence sen bisey yaptin ustunu kapatmakmi istiyorsun anlamadm cozemedm nyse acik ack yaz ben kendmi biliyrm bosasin diyosun sonradan da ilk yazdgnda baya telasli gbiydin ben anlamadm bisiGenelde öyle oluyormuş diye duydum. Açıkçası eğer bendem şüphesi varsa boşasın. Ben kendimi biliyorum
Anlamadım valla ne dediğiniziValla boyle diyorsun ama bence sen bisey yaptin ustunu kapatmakmi istiyorsun anlamadm cozemedm nyse acik ack yaz ben kendmi biliyrm bosasin diyosun sonradan da ilk yazdgnda baya telasli gbiydin ben anlamadm bisi
Kızlık zarı bozıldu mu diyosunuzGitmiş bitmiş bence hymen bukadar soru işareti atıp şüphe ettiğine göre. Zaten kimininki daha derinde kimininki daha öndeymiş. Balon değil bu patlasın ince bi deri yerinden ayrılıyo işte bisikletten düşüp bile zedelenen var. Belki nişanlın takmazdı durumu ama yalanı takabilir. Ben olsam yalana takılırım.
Yani olabilirKızlık zarı bozıldu mu diyosunuz
İnşallah öyle birşey olmamıştır hala cok korkuyorumYani olabilir
Haklısınız yanlıs ifade etmisimBozulmak nasıl bir tabir? Bir insan kendine bu tabiri nasıl yakistirir
Yukarda benden şüphesi varsa boşasın demişsin de seninde kendinden şüphen var adama dürüst ol az çok bişey yaşamışsın madem kimse boşanmak için evlenmiyor yazık o adamaİnşallah öyle birşey olmamıştır hala cok korkuyorum
Eşin olcak kişi kimbilir kaç kişiyi altına aldı hiç düşündün mü? Okadar saçma bir konu ki bunu dedittirdin..Biliyorum ama ben hayatımdaki kişiye kimseyle birlikte olmadım dedim. O gece geldiğinde nolacak
Ben kendime bakıyorumEşin olcak kişi kimbilir kaç kişiyi altına aldı hiç düşündün mü? Okadar saçma bir konu ki bunu dedittirdin..
Bakmaya devam et çok saçma konularla meşgulsun..Ben kendime bakıyorum
HaklısınızBir kadına şu cümleleri yazdıran baskıcı eril zihniyet yerin dibine batsın!
Kendine bu korkuyu, bu hayatı reva gören kadınlara da biraz kadınlık gururu diliyorum.
Ben de buna çok "bozuldum."
NedenZamanında bir olay başıma gelmişti. Ben bunu hep kendim yaptım diye yazdım ama yanlış biriyle yanlış şeyler yaşadım.
Yakınlaştık ve bana hunharca davrandı. Elini orama sokmadı ve cinsel birliktelik olmadı. Ama biraz sert dokundu ama asla içime bişi girmedi. Sert okşadı diyebilirim.
Adetimin son zamanıydı ama kahverengi geliyordu kan gelmiyordu. Olaydan sonra Ben de daha sonrasında saatler sonra kendimi temizlediğimde ufak bi parça kan geldiğini gördüm.
Psikolojim alt üst oldu. Ben cinsel birliktelik bile gerçekleşmeden bozuldum sandım. Kendisiylede bi daha görüşmedim bana ben bişi yapmadım o öyle kolay bozulan bişi değil dedi ama ben psikolojik olarak mahvoldum burada bile konu açarken sanki önceden bunu kendim yapmışım gibi yazdım. Bunu yazarken bile kalbim çok hızlı atıyor ve utanıyorum allah belamı versin diyorum.
Acaba bozuldum mu bilmiyorum. Ertesi günü oramda ciddi yanma vardı. Bi cok kişiye farklı şekilde anlatarak özellikle evli arkadaşlarıma acaba bozuldu mı diye sordum ama herkes hayır öyle şey olmaz dedi.
Sizin fikriniz nedir? Ben mahvoldum çünkü. Şimdi sözlüyüm 2-3 hafta sonra da nişan kesicez. Müstakbel nişanlım bu durumu bilmiyor ama ben evlendiğimde onun yüzüne bakamamaktan çok korkuyorum
Ben sadece merak ettim çünkü kan gelmezse diye korkjyorumNeden
erkekler herkesle yatıyor ya hani, onlar utanıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?