zamanla eşinize olan sevginizde değişiklik oldu mu?

şu özelliğinde dolayı keşke evlenmeseydim dediğiniz oldumu ve bu duygular sevginizi azaltıyomu

ben eşimi sevdikçe sevdim.. onu tanıdıkca, daha da sevgim katlandı.. ondan çocuklarım olunca, sevgim 2-3 kat daha arttı...

Sevgim ona sonsuz fakat ben heyecan,ritim ve hareket istiyorum.Kalbimin her zaman küt küt atmasını istiyorum.Yıllar geçti.Yaşam biraz durağanlaştı.

ilk görüşte aşık olmuştum zaten.evlendikten sonra daha çok tanıdıkça daha çok sevdim.canayakına katılıyorum.aşk yerini zamanla sağlam bir sevgiye ve bağlılığa bırakıyor galiba.

Evlendiğimde belki bu kadar çok sevmiyordum eşimi.
Bunu yıllar geçtikçe sevgimiz arttıkça çok daha iyi anladım.
Aslında yaşadığım sevgini ötesinde bir bağlılık, huzuru bulmanın
mutluluğu, değer görmenin sevinci. 12 yılı birlikte geçirdik.
Bebaber yaşlanmayı istiyor her geçen gün daha da birbirimize
yakınlaştığımızı bir elmanın iki yarısı gibi olduğumuzu söyliyoruz.
Evlilik doğru kişiyi seçebilmişsek, yada şansımız yaver gitmişse
yaşayacağımız en güzel paylaşım bence....

biz görücü usülü evlendik...önce tanımaya çalıştım diyelim...ilk sessiz sakin tavrı meğer aile destekli patlamaya hazır bomba olmasındanmış..sonra kavgalar yüzünü bile görmek istemeyişim tam boşandık boşanıcaz gelip beni sevdiği söylemesi benden vazgeçmemesi artık beni kollayıp koruması beni kimseye ezdirmemesi....canım benim ya nasıl hayır diyebilirim ki ona...şimdi hergeçen gün daha fazla seviyorum onu...

Allah sevginizi hiçbir zaman hiçbir şekilde azaltmasın aksine çoğaltsın ŞenizŞeniz

eşimle birbirimize ilk görüşte aşık olduk evlendik ve benim ona aşkım sevgim saygım her geçen gün artıyor.eşimin de bana karşı tabiki :)

bende görücü usulü ewlendim.ilk başlarda bu kadar sevmiyordum.ama ewlendikten sonra daha çok sevmeye ve bağlanmaya başladım.bazen beni kızdırsa da onu çoook seviyorum canım o benim :)))

Her geçen gün daha çok seviyorum aşkımı ....evlendikten sonra daha çok artı sevgim

cok severek ve asık olarak evlendım.bebegım olana kadar da boyleydı.ama cocuk dogduktan sonra ondan uzaklastıgımı hıssedıyorum.her hareketı batar oldu evdekı varlıgı benı sınır edıyor.bılmıyorum belkı sadece dogum sonrası psıkolojısı.suanda bebegım 9 aylık ve bız bırbırımıze vakıt ayıramıyoruz.cocuk butun vaktımı alıyor.

ya evlenmeden önce duygularım daha yoğundu zaman zaman emin olamıyordum evlenmekten fakat evlendikten sonrada bu düşüncelerim değişmedi çünkü çok farklı yapılardayız süreklide sorun yaşadık 10 ay oldu evleneli aşk ta sevgide bitti diyebilirim bir çift güzel sözü yoktur bende oda çalışıyoruz bana destekçi yardımcı değildir akşam eve girdikten sonra inanın bana saat 10 na kadar ev işi yemek bulaşık çay kahve ile uğraşırım bir dak bile gelip bakmaz eee 2 çift güzel sözde yok hadi yarım etmeyi bırak kavgaların haddi hesabı yok yani anlayacağınız karar vermekte erken davranmışım eşimle evlilik konusunda...

inşşş benimkide değişmez..çok seviyorum sözlümü yakında nişanlanıcaz dualrınız eksik etmeyn arkadaşlar..bazen onu çok kırıyorum sonra kendime kızıyorum

kızlar kaç yıllık evlik olduğunuzu belirtirsek daha iyi olur bence.
ben 2,5 yıllık evliyim.eşimi çok seviyordum evlenirken.zaman zaman düşünüyordum doğru kişi mi diye ama.ailelerde konuştuğumuzu duyunca evlendik.şimdi daha bi olgunlaştım sanırım.onun düşünceleri bana pek uymuyor.ben hırslıyımdır mesela.örneğin okuyorum.hatta bir bölüm daha okumak istiyorum.yeni şeyler öğrenmek beni mutlu ediyor.eşim ise pek kendini geliştirme çabasında değil.benim zorumla yarım bıraktığı okulunu tamamlıyor.daha azimli olsun isterdim.daha anlayışlı.daha kültürlü.birde ben işten çıksam bu ev nasıl dönecek.kirayı nasıl ödeyeceğiz diye düşünmek istemezdim. :çok üzgünüm: ama yine de çok şükür diyorum.bazen çok kızıyorum ama öyle böyle bu hayatı süreceğiz işte... seviyormuyum sevmiyormuyum onu da bilmiyorum fisfisfis

ben 4 senelik evliyim 4 senede eşimle flört dönemimiz oldu. şu anda her geçen gün daha fazla seviyorum eşimi. bebeğimiz olsada ona olan sevgimin değişmeyeceğini biliyorum.

Selam Keri,
Şuanki durumun nedir, merak ettim. bende aynen senin gibi çocuk olduktan sonra eşimden uzaklaştığımı hissettim...

eşimle çok uzun bir flört dönemimiz oldu
2 senelikte evliyiz
her geçen gün daha çok seviyorum kendisini opuyorumnanaktan

5 yıllık evliyim.1yasında kızım var. cocuğum yüzünden değil onun hareketleri ve ilgi azlığı sebebiyle sevgi azaldı diyebilirm. eskiden onsuz olamaz derdim ama artık demiyorum.

Eşimle severek evlendik,onu hala çokkk seviyorum ama kayınvalidem yüzünden çıkan tartışmalar evliliğimizi bozuyor,bizi yıpratıyor.Ne yapacağımı bilmiyorum...

Oldu tabiki alışkanlık oldu en başta ...
Yılları beraber paylaştıkça daha bir farklı boyut kazanıyor..Başka bir sevgiye dönüşüyor...2 ayrı bedende bir canı taşıyormuş gibi...
Çocuğumuzun olması daha bir başka bir duyguu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…