zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

Ne bilim ben hep baliketliydim cocukluktan beri. Hep dalga konusu falan. Bi kerede olsa citir olmak istiyorum

Hahaha kiz boyle devamet super zayifliorsun ma sha Allah. Ben bi ara zayiflamistim ve inanki gogus. Ozellikle popo daha ortaya cikio bel ince olunca. Ben bu kiloyla bile belim okadar cok degil. Soyle 5 kilo versem belim coook incelir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sen kac kilosunki

Helal olsun:):)çok fark eski kilona:))maşallah:))bende dün başladım zayıflama çalışmalarına...boyum 1.70kilo 71 oruçta tutuyorum nasıl zayıflıcam bilmiyorum... Iftara tek bi çeşit yemek yapacağım bide yoğurt:)sence neler yapmam lazımmm

Kaslarin kalici degil. Bugun kas yaptiysamm 3 ay sonra incelmeye yani kas eski halini almaya basliyo

Sizinkini bilmiyorum tabi. Ama bendeki kas değil bence öyle sert değil yani

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tek cesit yemwk yanina corba salata yoğurt guzel menu olur. Doymuyorsaniz yanina zeytin peynir yenilebilir

Merhaba gercekten öncelikle tebrik ediyorum harika gözüküyorsun. Karatay diyeti yapiyorum demissin acaba bi kitap falan varmi bende uygulamak isterim. Slmlar.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba gercekten öncelikle tebrik ediyorum harika gözüküyorsun. Karatay diyeti yapiyorum demissin acaba bi kitap falan varmi bende uygulamak isterim. Slmlar.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Tesekkur ederim canim. Kitaplari var ama imkanin varsa youtubeda canan karatay yazip videolarini izlemeni tavsiye ederim.

meraba forumda gezerken bakındımda fotoları görunce yazmak ıstedım. bendede fakirin tartısı vardı 2kılı kadar fazla tartıyor. ben fazla tarttıgını dıyetısyene giderken farkettım hatta gıdıp djıtal olmayan tartı aldm ona görede ıkı kılo fazla tartıyor bılgın olsn minikk. sende bi bak başka tartıda kaç gelıyosun

Son düzenleme:

2 kilo mu aaaa

Diyete basladigimdan beri 3 tarti aldim bunuda satis elemani tavsiye etmisti. Baska tarti bulabilirsem karsilastirayim sagol canimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…