Ne bilim ben hep baliketliydim cocukluktan beri. Hep dalga konusu falan. Bi kerede olsa citir olmak istiyorum
Hahaha kiz boyle devamet super zayifliorsun ma sha Allah. Ben bi ara zayiflamistim ve inanki gogus. Ozellikle popo daha ortaya cikio bel ince olunca. Ben bu kiloyla bile belim okadar cok degil. Soyle 5 kilo versem belim coook incelir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Sen kac kilosunki
Şoka girdim 😱😱😱😱 ne kadar zaman oldu 12 kilo vermişsiniz 😱 164 benim de boyum kilom 67 😔Ramazan bereketi : )))))
Şoka girdim 😱😱😱😱 ne kadar zaman oldu 12 kilo vermişsiniz 😱 164 benim de boyum kilom 67 😔
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sisman degil baliketliyim artik huhuuu
Benim kollar da size yakın 😔 o kolları nasıl incelticez peki 😔
Kaslarin kalici degil. Bugun kas yaptiysamm 3 ay sonra incelmeye yani kas eski halini almaya basliyo
Helal olsun:):)çok fark eski kilona:))maşallah:))bende dün başladım zayıflama çalışmalarına...boyum 1.70kilo 71 oruçta tutuyorum nasıl zayıflıcam bilmiyorum... Iftara tek bi çeşit yemek yapacağım bide yoğurt:)sence neler yapmam lazımmm
Sizinkini bilmiyorum tabi. Ama bendeki kas değil bence öyle sert değil yani
Merhaba gercekten öncelikle tebrik ediyorum harika gözüküyorsun. Karatay diyeti yapiyorum demissin acaba bi kitap falan varmi bende uygulamak isterim. Slmlar.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
meraba forumda gezerken bakındımda fotoları görunce yazmak ıstedım. bendede fakirin tartısı vardı 2kılı kadar fazla tartıyor. ben fazla tarttıgını dıyetısyene giderken farkettım hatta gıdıp djıtal olmayan tartı aldm ona görede ıkı kılo fazla tartıyor bılgın olsn minikk. sende bi bak başka tartıda kaç gelıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?