2 kilo mu aaaa
Diyete basladigimdan beri 3 tarti aldim bunuda satis elemani tavsiye etmisti. Baska tarti bulabilirsem karsilastirayim sagol canimn
çok ama çok güzel zayıflamışsın ama istikrarın için tebrik edeceğim seni:)))canım karatay diyeti yapıyorum demişsin çok güzel bir beslenme şekli hemfikirim hemen herkesle:) rica etsem bu kadar sürede bu kiloyu verirken izlediğin yolu sistematik anlatabilir misin? yani iki ya da üç öğün mü yedin? öğün saatlerin ne zamandı? hiç meyve yiyor musun? sadece kahvaltıların var öğle ya da akşam neler yiyorsun:? sana zahmet şöyle güzelce anlatırsan vallahi çok sevap kazanacaksın sevgiler
Peki bu kuruyemisler neler?? Kafamiza gore yiyebiliyor muyuz findik fistik??
Valla harika yaaa ben 63 ü bi görüyorum bi görmüyorum yaa kafayi yigcem
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Spor salonuna gidince 2 saat boyunca butun aletleri kullaniyordum bazen 2 defa kosu bandina çıkıyordum. Kardio calisiyordumSpor salonunda naptınız canım biraz bahseder misin? Ben günde 1 saat yürüyorum 20 falan da mekik çekiyorum.
Valla nediyim supersin kizim ya devammmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende suan 65.1 falanm veremiyorum birturlu durdu kilom 1 ayda 10kilo vermem lazim. Sen baya guzel kilo vermissin cok gaza geldim inşallah veririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Walla helal olsun. Irade muthisss
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim tartım 11 yıllık markasıda öyle bilindik bi marka değil hatta sorsanız okuyamam silinmiş ama çok memnunum günde belki 50 kere tartılıyorum çoook memnunum elektronik eşya şans işi dememişler boşuna:)
Walla benimde 1 ay icinde vermem gerekio bi 5 kg daha 65 olmam lazim ama yok veremiyorum. 38-40 bedenim. Ama herseyde artik tam 38 giymek istiyorumda nerdes.Hele ramazan girdi tobeler olsun alakam kalmadi rejimle diyetle. Napcam bilmiyorum46 bedenken gidip kendime 36 beden elbise aldim o denli kafaya koymusum o zamanlar : ))
11 yil mi : ) eskiden daha saglam üretim yapiliyormus heralde. Bende bi ara 50 kez tartiliyordum simdi 1 veya 2
Walla benimde 1 ay icinde vermem gerekio bi 5 kg daha 65 olmam lazim ama yok veremiyorum. 38-40 bedenim. Ama herseyde artik tam 38 giymek istiyorumda nerdes.Hele ramazan girdi tobeler olsun alakam kalmadi rejimle diyetle. Napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?