- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
İhtimal derken. Dış görünüşünü beğendiğim kişinin karakterini beğenmezsem o kişi ile olmaz. Ama karakterini beğendiğim kişinin dış görünüşü zamanla güzel gelmez mi.Hayır hayır hayır
İhtimaller üzerine hayat kurulmaz.
Başkalarının kocasına bakıyorum diyorum ki ben olsam evlenmezdim bu adamla dediğim kişiler çok mutlu . Acaba bende mi çok seçicilik var. O yönümü yumuşatmam mı lazımEvlenmezdim.
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
Öpüşme olmadı da . Erkek sonuçta etkileniyorsunuz nefis olarakŞans verin derim. Öpüştüğünüzde içiniz pır pır etmezse ayrılırsınız. Denemeden bilemezsiniz.
Öpüşme olmadı da . Erkek sonuçta etkileniyorsunuz nefis olarak
İhtimal derken. Dış görünüşünü beğendiğim kişinin karakterini beğenmezsem o kişi ile olmaz. Ama karakterini beğendiğim kişinin dış görünüşü zamanla güzel gelmez mi.
Defalarca reddetmişsin demekki seni çok itmiş. Ilk görüşmese acaba mi desen tanı mutlaka derdimBaşkalarının kocasına bakıyorum diyorum ki ben olsam evlenmezdim bu adamla dediğim kişiler çok mutlu . Acaba bende mi çok seçicilik var. O yönümü yumuşatmam mı lazım
+1Hayır hayır hayır
İhtimaller üzerine hayat kurulmaz.
Canm bu ilerde severmle olmaz bastan ya sever begenirsn yada sevmez begenmezsnbu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
Bence olmazbu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?