Zamanla sever misiniz

Evet ben de yapmıştım olmadı
Sonradan olmuyo bazı şeyler...

"Zamanla severim" deyip iliskiye basladigim hic kimseyle mutlu olamadim, hatta ahlarini bile aldim. Bu yuzden ask islerim hic rast gitmiyo denebilir :) Deneyin ama bana gore olumsuz

Sans vermissiniz denemissiniz olmamis aldatma veya baska bir onursuz hareket yoksa neden ah etsinler insanlar birbirini iyice tanimak icin iliski yasiyorsunuz nedeni ah degildir baska bir seydir.

Ben hayir diyorum. Huyu suyu cok iyi, sakin iyi bir adam vardi devamli benimle ilgilenen ama arkadastan öte gorememistim kendisini.
Evlilik ev arkadasligi degildir. Sadece iyilik yetmiyor bence az bucuk cekici de gelmeli. Evet yaslaninca guzellik gidiyor ama 50-60 yasina kadar begenmedigim biriyle nasil evlilik hayati yasayayim?

Asiri yakisiklilar beni hic cekmiyor sahsen.Kendileri birseyler yapmaya calisiyorlar,dogal karizmalari yok.Ilk goruste aska da inanmiyorum.Tanidikca asik olurum. Bahsettigin kisi sana cekici geliyorsa,gozune asiri cirkin gorunmuyorsa sans verebilirsin.

Ben sans verdim oldu. Diş görünusu çok yakışıklı gelmemişti o zaman ama sevgili olduktan sonra gerçekten yakışıklı da oldu gozumde. Tanıdıkça sevdim, aşık oldum. Şimdi evliyim çok seviyorum eşimi . 8 yıllık evliyim, hala yakışıklı gözümde.

Yani karakter olarak sağlam biri ise ve siz sırf dış görünüşünden dolayı sıcak bakmıyorsanız bir şans verin derim. Yani az da olsa birşeyler hissediyorsanız neden olmasın? Bir ömür paylaşacağınız kişiyi sırf fiziksel özellikler yüzünden reddetmeyin

İlk bakışta aşk olacak diye bişey yok yani ben eşimle öyle umutsuz bi zamanda tanıştım ki görücü usulü nişanlandım 2aysonra attım sonra 4yıllık eski ilşkime şans vermek isyedim bambaşka biriydi sanki yıllarıma üzüldüm ben mutlu olamam sevemem diyodum eşimin ısrarla tanışmak istemesi üzerine (hatta ilk haber yolladığında kala kala şoföre mi kaldım bile dedim zamanında ) sadece tanışıp konuşacaktık ben sözde onu ikna edecektim olmayacağına ama biz sevgili bile olmadan 2ay içinde evlilik konuşmaya başladık anlamadan aşık olmuşum evlendik tabi 2ayın sonunda

Aşk sevgi olmadan evlenme ablacım sonuçta beraberlik yaşanıyo sevmediğin biriyle sadece etkilenerek zevk için bi kere beraber olursun sonrası kendinden iğrenirsin ama tanı onu tanıdıkça seversen seversin yoksa ayrılırsın
Ayrıca dış görünüş önemli değil yani ne güzel kadınlar var ayy bunlamı evli diyoruz ne yakışıklı erkekler var ayyy bunu nasıl beğenmiş diye eleştiriyoruz gönül kimi seçer belli olmaz

Yaşınız kaç ?
Yaş 30.. ilk başlarda cevabım net olarak hayır idi. Zamanla tam tanımasam da ona karşı yumuşama var. Kafa olarak aile yapısı olarak uyuşuyoruz. Beni dinliyor dediğimi de yapıyor. Evlendikten sonra değişmezse iyi :) bu yaşa kadar bekledim belki hem yapı olarak anlaştığım hemde tip olarak beğendiğim biri çıkar diye ama çıkmadı. Kafa olarak anlaşabiliyoruz . Tip olarak da şimdi o kadar itici gelmiyor. Tipini takmamaya çalışıyorum. Karakter olarak sevdikçe tipi gözüme güzel gelir diyorum . Bakalım..

Hiç hoşlanmasan şans vermeyi aklından gecirmezdindiye düşünüyorum. Eşimi zamanla sevdim , gorur görmez aşk degil. İçimden bir ses şans ver dedi , yaşamadan bilemezsin.iyiki dinlemisim bence çirkin erkek yok zaten , bakımlı olursa gayet karizmatik olabiliyor

Bir de esini cok severek evlenenlerin de esleri onlari oyle yipratiyor uzuyor ki o yine de kopamiyor aci cekmeye de devam ediyorlar esleri de bunu kullaniyor yani askin guzeli saglikli olani iyi oluyor hayirlisi demek lazim.

Ben eşimle ilk tanıştığımda dünyada bi o kalsa bi ben kalsam yine onunla evlenmem demistim bir sene peşimden kostu bi şans vereyim dedim sonuç bugün 6. Yılımızı doldurduk her gecen gün daha çok seviyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…