- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi istiklalll
-
Evet ben de yapmıştım olmadıBen olsam evlenmezdim.. Zamanla alışabilir miyim diye soruyosunuz ama ya zamanla alışamazsanız ve her yaptığı şey sizi irite ederse? Aynı eve girince farklı oluyo yeri geliyo sevdiğiniz insana bike katlanamayacak hale geliyosunuz lütfen ihtimaller üzerine evlilik kurmayın.. Siz sonradan pişman olursanız karşınızdaki insanında hayatını karartırsınız. Ona bunu yapmayın.
"Zamanla severim" deyip iliskiye basladigim hic kimseyle mutlu olamadim, hatta ahlarini bile aldim. Bu yuzden ask islerim hic rast gitmiyo denebilir :) Deneyin ama bana gore olumsuz
Bunu diyebiliyorsan ihtimal var demektir :) Bir kadin her erkekten de nefsine yenilip etkilenemezkiÖpüşme olmadı da . Erkek sonuçta etkileniyorsunuz nefis olarak
Yaş 30.. ilk başlarda cevabım net olarak hayır idi. Zamanla tam tanımasam da ona karşı yumuşama var. Kafa olarak aile yapısı olarak uyuşuyoruz. Beni dinliyor dediğimi de yapıyor. Evlendikten sonra değişmezse iyi :) bu yaşa kadar bekledim belki hem yapı olarak anlaştığım hemde tip olarak beğendiğim biri çıkar diye ama çıkmadı. Kafa olarak anlaşabiliyoruz . Tip olarak da şimdi o kadar itici gelmiyor. Tipini takmamaya çalışıyorum. Karakter olarak sevdikçe tipi gözüme güzel gelir diyorum . Bakalım..Yaşınız kaç ?
Hiç hoşlanmasan şans vermeyi aklından gecirmezdindiye düşünüyorum. Eşimi zamanla sevdim , gorur görmez aşk degil. İçimden bir ses şans ver dedi , yaşamadan bilemezsin.iyiki dinlemisimYaş 30.. ilk başlarda cevabım net olarak hayır idi. Zamanla tam tanımasam da ona karşı yumuşama var. Kafa olarak aile yapısı olarak uyuşuyoruz. Beni dinliyor dediğimi de yapıyor. Evlendikten sonra değişmezse iyi :) bu yaşa kadar bekledim belki hem yapı olarak anlaştığım hemde tip olarak beğendiğim biri çıkar diye ama çıkmadı. Kafa olarak anlaşabiliyoruz . Tip olarak da şimdi o kadar itici gelmiyor. Tipini takmamaya çalışıyorum. Karakter olarak sevdikçe tipi gözüme güzel gelir diyorum . Bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?