- 6 Haziran 2018
- 571
- 663
- 23
- 30
- Konu Sahibi istiklalll
-
Hyr cnm benim sen ona azda olsa ilgi duyuyorsun ki hosuna gdiyor insan tipini begenmedgi birinden haz duyarmı hic hislanmadgı birinden yani ee huyu suyuda iyimiş bu devirde iyibirini bulmak cok zor dene ve görÖpüşme olmadı da . Erkek sonuçta etkileniyorsunuz nefis olarak
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
evlilik kriteriniz burada çok önemli.şayet fiziki görünüm sizin için huy ve karakterden önemliyse mutsuz olabilirsiniz.bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
her erkekten etkilenmezsiniz ama. etkileniyorsanız bir çekim var aranızda demek ki diye düşünüyorum...Öpüşme olmadı da . Erkek sonuçta etkileniyorsunuz nefis olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?