Zamanla sever misiniz

Öpüşme olmadı da . Erkek sonuçta etkileniyorsunuz nefis olarak
Hyr cnm benim sen ona azda olsa ilgi duyuyorsun ki hosuna gdiyor insan tipini begenmedgi birinden haz duyarmı hic hislanmadgı birinden yani ee huyu suyuda iyimiş bu devirde iyibirini bulmak cok zor dene ve gör

Bende eşimi resmini görüp 5 ay önce kabul etmemiştim sonra 5 ay sonra rahmetli babamın da isteği üzerine görüşmeyi teklif edince tekrardan kabul etmiştim şimdi. De çok şükür pişman değilim

Ben de ilk görüşte ve sonraki Zaman'larda beğenmemiştim eşimi yalnız iyi niyetli olması bana karşı ilgisini gördükten sonra Babannemle paylaştım durumu ve tekrar düşünmemi,denememi,anlattıklarıma göre çok iyi niyetli oldugunu,dış görünüşle Mutlu olmayacağımı söyledi ve tekrar denemeye karar verdim o dönem.Üstelik aklımda biri vardı dış görünüşünden çok etkilendiğim sürekli peşinden koştuğum,ama ilgiden bir haber olan eski sevgilim.

İyki diyorum buna aldanmayıp eşimle bu yola devam etmişim.6 yılı bitirdik şimdi ve gün geçtikçe dış görünüşünü herşeyini benimsedim ve bunu da bana olan ilgisine,sevgisine,her zaman yanımda destek olmasına baglıyorum.

Tabi ki hayır. İlk gördüğünde kalbinde bir çarpma olmuyorsa o sonra olmaz. Hatta belki seversin ama öyle yoğun şeyler yaşayamazsın

Ben evlendim. Düğüne yakın halen düşünüyordum. Aşık değilim hatta batan bir kaç hareketi var diye.. 9 aylık evliyim. Kör aşığım. Çok seviyorum. İçerdeki odada otursa yanında bitiyorum..:)

Yani sızın ılk bakışınız onemli..
Lakın nice insanlar var sızınde yorumladıgınız gıbı.. yakışıklı olmayıp evlenen ciftler..

Unutma ki dis görünüs herzaman degistirilebilir. Eger sen o kisinin icini sevdiysen / kanin isindiysa olabilir tabiki

Buralara taşıdıysan konuları asla kabul etme.
Evlenince değer vermesi azalıyor ister istemez ona olan duygularınla kalmış olacaksın,
Şu dünyada en güzel şey Aşk bulduğun an evlen bulamazsan her şey evlilik değilki.

Ben öyleydim nasılsın dese içimden cevap vermek gelmiyordu, ilgilendikçe rahatsuz oluyordum görünüş olarak hayalimdeki tip değildi çünkü ama sonra işler değişti o kadar ilgilendi ki annesi babası tarafından bir kere saçları okşanmamısım bi kızdım o sevdi o oksadı salo bile diyemeyeceğimi biliyor ama. Her gece uzun uzun hayallerimizi anlatıp beni uyutuyor 23 yasındayım bu kadar sevilmedim eğer karşındaki sevgi gerçekse emin ol sende de hisler olusuyor bütün scıların mutluluğa dönüyor

Hayatımı paylaşacağım birini sadece dış görünüşü üzerinden değerlendirmezdim ama sırf çok iyi biri, bana da çok iyi davranıyor diye belki ileride ben de onu severim deyip bu yola girmezdim. Çünkü bu hem ona hem size haksızlık olur.

Ahlakı güzel, karakteri sana yakın ve sevgisi de yüksek ise sevgili olma şansı ver bence. Direk evlenmeyeceksin nasılsa. Bir süre takılın . Sevebilirsin diye düşünüyorum. Sevemezsen de ayrılırsınız . Ona karşı da açık ol ama.

Çok yakın arkadaşım gecen haziranda asla diyordu mesajlarına bile cevap vermiyordu bu hafta nişanı var . Önyargısız biraz tanıyın

Bence dış görünüş önemli,dışından elektrik almadığım insanın içini merak etmem,kel,göbekli,gözlüklü,boyu 1.80 altı,eğitimi benimle aynı olmayan insanları direk elerim..baktım hoşlandım içine geçerim,ilgisiz,gözleri felfecir okuyan,uçanı kaçanı avlamaya çalışan,yada çok egolu,kibirli,kendini kaf dağında gören tipleri de elerim..ve evet yalnızım,evlenmedim,haa evlenmiş olmak içinde evlenemem zaten:))kısaca olmaz benim için,+30 bildirdi

Onu gördügümde heycanlanmıyorsam veya görmek icin can atmıyorsam,
Ten çekimi hissetmiyorsam,
Cocugum ona benzesin diye düşünemiyosam,
Hayran olduğum yönleri yoksa

Evlenemezdim..

evlilik kriteriniz burada çok önemli.şayet fiziki görünüm sizin için huy ve karakterden önemliyse mutsuz olabilirsiniz.
ben konuşabileceğim, beni anlayacak, birlikte eğlenceli vakit geçireceğim huyu güzel olan insanla olmayı tercih ederdim, zira fiziki özellikler zaman içinde değişebiliyor...

acele karar vermek durumunda değilsiniz, bence biraz zamana yayarak karşı tarafa da şans tanımalısınız. belki de gerçekten aradığınız mutluluğu, huzuru bulacağınız kişi o çocuktur.

Değer verdikçe sevmenin evlilik için yeterli olduğunu asla düşünmüyorum. Çünkü aynı sevgi türünü bir dostunuza, arkadaşınıza da hissedebilirsiniz. Eşiniz olacak insanla aranızda bir kimya uyuşması, bir elektrik, bir kalp çarpıntısı olmalı. Yani onu bir çok seçenek arasında en iyisi olduğu için değil, sanki dünyada başka hiçbir insan yokmuş gibi hissettirdiği için seçmelisiniz bana göre.

"cinsel bir enerji hissetmiyorsanız, cinsel çekim yoksa bir kez daha düşünün derim." DOĞAN CÜCELOĞLU

Zamanla sever ve alisirim bundan suphem yok.
Ama ask ve tutku baska bir sey.
Tutkulu bir sekilde sevisemem boyle biriyle mesela. Bu yuzden evlenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…